Χαρίζονται γατάκια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ρεβέκκα53319

Νεοφερμένο μέλος

Η Ρεβέκκα53319 είναι αόρατη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
  • Καλησπέρα!Με λένε Ρεβέκκα και φροντίζω ήδη 3 γάτες(καθώς και άλλα αδέσποτα της γειτονιάς) τις οποίες στείρωσα πρόσφατα!Δυστυχώς όμως η μία πρόλαβε πριν 1 μήνα να φέρει στο φως 4 υπέροχα πλασματάκια,3 αρσενικά και 1 θηλυκό,τα οποία δυστυχώς δεν μπορώ να τα κρατήσω λόγω αντιδράσεων της γειτονιάς αλλά και επειδή λείπω πολλές ώρες!Όποιος από σας ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο θα το εκτιμούσα δεόντως!
  • Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται έχω φωτογραφίες των μικρών τις οποίες δεν ξέρω πως να ανεβάσω!Πάντως τα γατάκια είναι γκρίζο - άσπρο (1 αρσενικό,1 θηλυκό) και άσπρο - μαύρο (2 αρσενικά).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρεβέκκα σου έχω στείλει pm για το πως να ανεβάσεις φωτό αν θέλεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Πουπουλίνα!Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου έστειλες!Να σαι καλά! :)

57958_1566842741249_1540831020_31428641_1205526_n.jpg

αυτά είναι τα "χαριτωμένα πλασματάκια" μου!Όσοι πιστοί προσέλθετε! :)

Χαχα
η γατοπαρέα
Είναι πανέμορφα :):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ειναι πολυ ομορφα!!! καλη τυχη στα γατακια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλά το μαύρο(ασπρο) τι ιδιαίτερη μούρη έχει!
Σούπερ είναι!

χι χι χι χι!!! Ποντικάκια μου εσείς! :bigarmhug

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back