akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
24-05-13
11:42
καλησπερα παιδια,επειτα απο αναζητηση για το τι τελικα προτιμαει το περσακι μου εμειναν πολλες τροφες στην ακρια.
πρεπει να ειναι περιπου 3 κιλα!!!!!!!!!! διαφορετικες τροφες.
Συγκεκριμενα
1 κιλο royal canin kiten k persian
400 gram Proplan junior
400 tonus αναμεικτη με 400 περιπου Equilibrio
1.5 kilo Equilibrio
400 whiskas junior
οπως καταλαβαινετε ειναι κριμα να πανε χαμενες οι τροφουλες.
οποιος θελει μου στελνει μηνυμα.ειμαι περιοχη Πειραια.

πρεπει να ειναι περιπου 3 κιλα!!!!!!!!!! διαφορετικες τροφες.
Συγκεκριμενα
1 κιλο royal canin kiten k persian
400 gram Proplan junior
400 tonus αναμεικτη με 400 περιπου Equilibrio
1.5 kilo Equilibrio
400 whiskas junior
οπως καταλαβαινετε ειναι κριμα να πανε χαμενες οι τροφουλες.
οποιος θελει μου στελνει μηνυμα.ειμαι περιοχη Πειραια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
24-05-13
12:22
ωωωωωω σου μείναν όοοοοοοοοολα αυτά??????τουλάχιστον κατέληξες κάπου??
ε καποιος απο εκει κατω ας τις πάρει και να σου δωσει και καποια χρήματα...είναι κρίμα
εκτός αν τις χαρίσεις σε καποιο σωματείο,αν δεν θέλεις χρήματα
ε καποιος απο εκει κατω ας τις πάρει και να σου δωσει και καποια χρήματα...είναι κρίμα
εκτός αν τις χαρίσεις σε καποιο σωματείο,αν δεν θέλεις χρήματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
24-05-13
12:27
υποψιν δεν τις πουλαω τις χαριζω,θα ηθελα πολυ να ειχα την δυνατοτητα να τις δωσω σε αδεσποτα γατακια της γειτονιας αλλα δεν υπαρχει ιχνος απο γατακι η σκυλακι,προλαβαν να τα ταισουν με 'αλλες τροφες'.
ολα δειχνουν πως θα τρωμε applaws η leonardo.ειναι οι μοναδικες τις οποιες τιμα ευχαριστα.
ολα δειχνουν πως θα τρωμε applaws η leonardo.ειναι οι μοναδικες τις οποιες τιμα ευχαριστα.
dimitrisplak
Νεοφερμένο μέλος
Η dimitrisplak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
30-05-13
19:26
Καλησπερα ενδιαφερομαι για τις τροφες αν ακομα ισχυει ,εχω ενα γατο 1,5 χρονων .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum