Χαρίζονται γατούληδες :-)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mar_cats

Νεοφερμένο μέλος

Η mar_cats αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας,
πριν τρεις μήνες περίπου, σώθηκε ένας γατούλης (10 μηνών σήμερα) από τη επίθεση 2 σκυλιών.
Του είχαν σπάσει το πίσω ποδαράκι, τον πήγα στον γιατρό και με την σωστή θεραπεία έγινε καλά!
Λίγο πριν είχα σώσει κι έναν άλλο μαυρούλη από αντίστοιχη περίπτωση. Αυτός ευτυχώς δεν έσπασε κάτι!!!!
Τον πήγα κι αυτόν στον γιατρό, είναι περίπου 18 μηνών και στειρωμένος.
Είναι και τα 2 χαδιάρικα, παιχνιδιάρικα και δεν κάνουν ζημιές :)
Θα τα κράταγα, μα έχω ένα ζευγαράκι γάτες και δεν μπορούν να δεχτούν τα καινούρια, με τίποτα, όσες προσπάθειες κι αν κάνω.
Έχω αναγκαστεί να τα κρατάω σε χωριστά δωμάτια κλεισμένα (3 αρσενικά που δεν μεγάλωσαν μαζί κι ένα κορίτσι) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα φροντίσω όπως τους αξίζει!
Δεν μπορώ να τα αφήσω ελεύθερα, κι ένας λόγος παραπάνω είναι ότι όλοι οι γείτονες έχουν σκυλιά στις αυλές τους και φροντίζουν περίπου 20 αδέσποτα σκυλιά, τα οποία κυκλοφορούν σε αγέλη.
Αν κάποιος μπορεί να βοη8ήσει ώστε να βρουν τα 2 αρσενικά από ένα σπιτάκι, θα είναι θείο δώρο :)
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
(Όποιος θέλει περισσότερα στοιχεία ας μου στείλει μήνυμα ή ας καλέσει στο 6948 64 10 70)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• cats 004.jpg
    cats 004.jpg
    572,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • cats 006.jpg
    cats 006.jpg
    384,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • cats 015.jpg
    cats 015.jpg
    772,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • cats 029.jpg
    cats 029.jpg
    774,4 KB · Εμφανίσεις: 37
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back