Χαρίζονται επειγόντως πιτσιρίκια γατάκια

jopo

Νεοφερμένο μέλος

Ο jopo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Οι δύο μικρές γάτες που μάζεψα γέννησαν και τώρα "πανικός".
Ξέρω ότι είναι δύσκολο, ξέρω ότι όλο και κάποια γάτα στη γειτονιά σας θα έχει κάνει 7, αλλά δυστυχώς εγώ αυτά δεν μπορώ να τα κρατήσω. Έχω μαζέψει πολλά-πάααααρα πολλά και σε λίγο θα μαζέψουν υπογραφές και θα με διώξουν από την πολυκατοικία.
Και ξέρετε ότι θα σας πω ότι είναι πανέμορφα, στην καλύτερη φάση τους (6 εβδομάδων μόλις), υγιέστατα και πολύ ζωηρά.
Συνολικά είναι 6 αγγελουδάκια 4 κοριτσάκια και 2 αγόρια (δεν είμαι 100% σίγουρη).
Μένω Ραφήνα, αλλά ευχαρίστως να σας τα φέρω σε ακτίνα 20χλμ. Βάζω φωτογραφία με τις μαμάδες όταν ήταν 2 εβδομάδων και σύντομα θα ανεβάσω και το καθένα χωριστά.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται και για τις μαμάδες αναλαμβάνω να τις στειρώσω πριν τις πάρετε.

Αν διακρίνετε μια μικρή απελπισία στο μήνυμά μου είναι γιατί είμαι απελπισμένη...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αρ. Πρωτοδικείου: 5831/2007 , ΣΠΑΣ Βύρωνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PicsArt_1397410698422.jpg
    PicsArt_1397410698422.jpg
    271,4 KB · Εμφανίσεις: 62
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είναι μια υπέροχη τιγρο-οικογένεια!!
Εύχομαι μανούλες και μπεμπάκια να έχουν την καλύτερη τύχη σε σπιτάκια γεμάτα αγάπη, όσο το δυνατόν πιο σύντομα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζονται επειγόντως πιτσιρίκια γατάκια.

Ωωωω τι γλυκα που καθονται η μια διπλα στην αλλη οι γλυκιες μου..Ευχομαι ολοψυχα να τα δωσεις ολα σε σποτακια που να τ αγαπανε παντοτινα..Ανεβασε και το καθενα χωρια ή ομαδικες αλλα να φαινονται κανονικα γιατι βοηθαει πολυ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back