Χαρίζονται ημίαιμα γατάκια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

κατερ!να

Νεοφερμένο μέλος

Η κατερ!να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Γεια σας! Η ημιαιμη γατουλιτσα μου εδω και καιρο γεννησε 4 γατακια...ειναι περιπου 5 μηνων...να σας τα περιγραψω, λοιπον ειναι 3 θηλυκα και ενα αρσενικο...τα 3 ειναι πορτοκαλι (το λεγομενο κοκκινο) με ασπρο και το αλλο ειναι πορτοκαλι με ασπρο και μαυρο...μπορει να μην ειναι ρατσα με περιεργα χρωματα ή μακρια γουνα και φουντωτη ουρα, αλλα σιγουρα ειναι πολυ φιλικα και παιχνιδιαρικα οπως ολα...δεν ειναι εμβολιασμενα η στειρωμενα...τα εμβολια γινονται στο πι και φι αλλα η στειρωση λιγο δυσκολη...η ζωη τους εδω περα ειναι λιγο περιεργη γιαυτο αν καποιος θελει συντροφια ας απαντησει στο μηνυμα...παρακαλω οποιος ενδιαφερεται ας τα θελει πραγματικα γιατι εχω δει περιπτωσεις και περιπτωσεις και δεν ειναι καθολου ευχαριστες...
περιοχη Χανια, Κρητη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαριζονται ημιαιμα γατακια!

Αν μπορεσεις βαλε φωτο απο τα γατουνακια!!! καλη τυχη σε ολα τους ευχομαι!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου συντεκνισσα! Βαλε φωτογραφιες τα γατακια,βοηθανε πολυ!
Επισης βαλε ενα τηλ επικοινωνιας οποιος θελει καποιο γατακι να σε παρει τηλ. Καλη τους τυχη!

Απάντηση: Χαριζονται ημιαιμα γατακια!

Οπως ειπε η kounelaki, βαλε τηλ και φωτογραφιες, βοηθουν παρα πολυ! Καλη τυχη τους ευχομαι!!

Οποιος ενδιαφερεται για τα κατσουλινια μπορει να επικοινωνησει μαζι μου στο 6955883898.
Φωτογραφιες δεν ειμαι και πολυ των υπολογιστων για να βαλω γιαυτο μια μικρη βοηθεια θα ηταν πολυ χρησιμη!! :)

Σου στελνω pm πως να βαλεις φωτο..:)

dsc09608.jpg

Κουκλακι μου ομορφο εσυ!!!!!!!!:D

dsc09607_210872.jpg

dsc09606_132548.jpg

Λοιπον στην πρωτη ειναι το ενα θηλυκο, στη δευτερη η χαδιαρα, και στην τριτη το πισω ειναι το αρσενικο, επισης χαδιαρικο, και απο μπροστα του το αλλο θηλυκο...

Ειναι κουκλακια!!!!

Ειναι πολυ ομορφο!Αλλα πιστευω πως και τα αλλα ειναι κουκλια!!Ας βρουνε πολυυυυυυυυυυ....συντομα ενα σπιτακι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back