Χαρίζονται η Εclipse και ο Δαικιρι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

aramis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
Χαριζονται η Eclipse και ο Daikiri, ειναι 1 ετος και 2 ετων αναλογα. Θα δωθουν αποκλειστικα μαζι και για σοβαρο λογο με την προυποθεση να μην υπαρχει στους υποψηφιους γονεις ενα αλλο γατι. Ειναι στειρωμενα, ησυχα πολυ. Ο Δαικιρι ειναι τρυφερος αλλα με το μετρο τα χαδια, το ιδιο και η Eclipse. Θα δωθουν μονο εντος Αττικης. Τηλ. 6936739880

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P2200625.jpg
    P2200625.jpg
    136,3 KB · Εμφανίσεις: 61
  • P8110530.jpg
    P8110530.jpg
    124,9 KB · Εμφανίσεις: 69
Απάντηση: Χαριζεται η Εclipse και ο Δαικιρι

Απο οτι ξερω Πασκαλ ειναι και πληρως εμβολιασμενα,αποπαρασιτωμενα,με το βιβλιαριο τους,τα χαρτια τους,ολα,και δινονται με την προϋποθεση ο νεος τους γατογονιος να τα εχει αποκλειστικα μεσα,σε ηρεμο περιβαλλον χωρις στρες,και ειναι συνειδητοποιημενος απολυτα οσον αφορα την αποφαση του να τα υιοθετησει.Ετσι;;):)
Καλή τους τυχη,δε μπορω παρα να πω για αλλη μια φορα μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι ανθρωποι σαν εσενα.Θα τα πουμε κι απο κοντα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oνειρεμένα γατιά Πασκάλ. Εύχομαι το καλύτερο και όσο πιο σύντομα γίνεται.

Χαριζονται η Eclipse και ο Daikiri, ειναι 1 ετος και 2 ετων αναλογα. Θα δωθουν αποκλειστικα μαζι και για σοβαρο λογο με την προυποθεση να μην υπαρχει στους υποψηφιους γονεις ενα αλλο γατι. Ειναι στειρωμενα, ησυχα πολυ. Ο Δαικιρι ειναι τρυφερος αλλα με το μετρο τα χαδια, το ιδιο και η Eclipse. Θα δωθουν μονο εντος Αττικης. Τηλ. 6936739880

Καταρχήν είναι απίστευτα όμορφα και τα δύο....αν δεν είχα ήδη πολλές θα ερχόμουν να τις βουτήξω και τις 2!!!Τρέξτε γρήγορα και πάρτε τα παιδιά που περιμένουν υποψήφιοι γατο-γονείς....Μου τρέχουν τα σάλια:P:P:P:P:P:P

Σας ευχαριστω ολες . Ευχαριστω για τις πληροφοριες που εδωσες εσυ Δωρα και αμελησα εγω. Αν και τα δινω με μεγαλη στεναχωρια θελω να πανε σε σπιτι που θα τα υπεραγαπανε οπως εγω.

Πασκαλ μου εύχομαι το καλύτερο κ για τα δύο πανέμορφα γατουλίνια σου που είναι θεϊκά από ομορφιά. Καταλαβαίνω πως θα νιώθεις που αναγκάζεσαι να τα αποχωριστείς όμως μια κ θα είναι για το καλό τους δεν θα πρέπει να νιώθεις τόσο πίκρα κ στεναχώρια κ το μόνο που θα παρακαλάς είναι να βρουν ένα καλό σπιτάκι που θα είναι τόσο ευτυχισμένα όσο ήταν κ στο δικό σου σπίτι.
Καλή τύχη στους δύο μπλε θεούς

Πικρα δεν εχω, μονο στεναχωρια, απλα οταν εχεις ζησει ενα γατι δεν μπορεις να μην δεθεις και σιγουρα ευχομαι ενα καλο σπιτι και θα ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικη στην επιλογη του υποψηφιο μπαμπα η μαμα. Επειδη τα ξερω πολυ καλα, ξερω τις αναγκες τους και που θα αισθανονται καλα. Γενικα ειναι ευκολα γατια, δεν μου κανουν φασαρια καμια.

καλη τυχη στα κουκλια!!! δλδ δεν πρεπει να υπαρχει αλλη γατα στο σπιτι ε? γιατι ακομη πολλοι μου εστειλαν κ ακομη μου στελνουν για τον μπλεδακο που χαριζα, κ αν ειναι να τους λεω γι αυτα αν με ξαναρωτησουν..

Δεν πρεπει να υπαρχει αλλο γατι επειδη και τα δυο ειναι θετικοι στο coronavirus; πραγμα που σημαινει οτι μπορουν να δοσουν το coronavirus σε ενα αλλο γατι και ειτε θα ειναι φορεας ειτε θα εξελιχθει ασχημα και θα καταληξει σε θανατος. Επειδη δεν ξερει ποτε πως θα αντιδρασει τον οργανισμο, καλα ειναι να μην εκθετουμε κανενα γατι.Η μονη περιπτωση που δεν με επιραζει να υπαρχει αλλο γατι ειναι αν αυτος ειναι επισης θετικος στο coronavirus. Υστερα τα δινω μαζι επειδη θελω να τους αποφυγω το στρες της αποχωρηση που μπορει να ειναι καταστροφικο για τα ιδια και αυτα τα δυο απο την αρχη κολλησαν μαζι.

Πασκαλ τι εγινε με τα μικρα σου,κανενα νεο;

Δυστηχως κανενα νεο, τα γατια ειναι μια χαρα και περιμενουν κ αυτα το καινουργιο τους σπιτι:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back