Χαρίζονται η γλυκιά Άρτεμη και η χαριτωμένη κόρη της Γκάμμυ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Μυρτω4038

Διακεκριμένο μέλος

Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
Εδώ και καιρό η Άρτεμη και η μικρούλα της Gammy, ζουν στην πυλωτή της οικοδομής μας(Θεσσαλονίκη) και τα ταιζουμε κάποιοι φιλόζωοι της γειτονιάς.Η μικρούλα Gammy είναι το τελευταίο από τα τέσσερα κουταβάκια της μαμάς Άρτεμης.
Και το πιο άτυχο, πριν τα Χριστούγεννα χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, εγχειρίστηκε όμως με επιτυχία και τώρα πατάει καλά το πίσω ποδαράκι της.
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό άρχισαν να πληθαίνουν οι απειλές για φόλα από κάποιους στην γειτονιά.
Ψάχνουμε εναγωνίως για κάποιο ασφαλές μέρος να μείνουν για να μην κινδυνεύουν.Είναι πολύ ήρεμου χαρακτήρα και οι δύο και ιδιαίτερα φιλικές με τους ανθρώπους.Η Άρτεμη ήδη έχει στειρωθεί.
Όποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο ας μου στείλει π.μ ή τηλέφωνο στο 6977295673 η mail nikihatz@yahoo.gr

Η μαμά-Άρτεμη

1-84.jpg
[/IMG]

και η μικρούλα "αρκουδίτσα" Gammy

1-81.jpg
[/IMG]

2-43.jpg
[/IMG]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γατολαέ, κάντε διαλογισμό όπου και να 'στε και εντοπίστε καλόψυχους φίλους σας που μένουν σε μονοκατοικίες ή κτήματα και θέλουν σκυλοπουλίνες bodyguards!
Καλή τύχη στις όμορφες σκυλοπουλίνες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίκη μου είναι κουκλιά τα προώθησες κι αλλού????

Νίκη μου είναι κουκλιά τα προώθησες κι αλλού????

Ναι στα περισσότερα site και mail που έχει βάλλει η ruko.Πήρα και τηλέφωνο κάποιες φιλοζωκές της Θεσ/νίκης αλλά μου είπαν πουθενά δεν υπάρχει χώρος.:(
Μακάρι να είναι τυχερά.:)

Η μικρούλα μας σήμερα πήγε στην κτηνίατρο.Ήταν η πρώτη φορά που έμπαινε και ταξίδευε με αυτοκίνητο και της φάνηκε λίγο δύσκολο αφού έκανε εμετό....;);)
Μάλλον φταίω εγώ δεν σκέφτηκα να μην την ταίσω το πρωί.:hmm:
Η κτηνίατρος μας βρήκε υγιή μας έκανε και το πρώτο μας εμβόλιο, μας έβαλε αμπούλα και μας έδωσε Drontal για αύριο και μεθαύριο.
Έχουμε τώρα ολοδικό μας βιβλιάριο και ένα καινούργιο κόκκινο λουράκι. :)
Την παρασκευή θα κάνουμε και beaute γιατί υπάρχει οικογένεια που ενδιαφέρεται για μας!:clapup:
Στείλτε μας όλη την θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά για την μικρούλα μέχρι το τέλος.:D

Υ.Γ Η μικρούλα μας, δεν είναι πια τόσο μικρούλα γιατί ζυγίζει 16,2 κιλά και είναι κάτι λιγότερο από 4 μηνών.
Και μας καταχώρησαν σαν λυκόσκυλο μιγά γιατί η μαμά μας είναι βελγική λυκοσκυλίνα.

Την παρασκευή θα κάνουμε και beaute γιατί υπάρχει οικογένεια που ενδιαφέρεται για μας!:clapup:
Στείλτε μας όλη την θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά για την μικρούλα μέχρι το τέλος.:D
Την έχετε, την έχετε όλη!!!! :D:D:clapup:

Beeb, Ριρίκος και δίποδο

η μαμα ειναι κουκλαρα!!!!!:clapup:

Η μικρούλα μας Gammy μόλις υιοθετήθηκε!:clapup::clapup::clapup:
Θα ζει τώρα σε οικόπεδο 4,5 στρεμμάτων σε χωριό κοντά στην Θεσσαλονίκη.:D:D:D
Ένα μικρό φωτορεπορτάζ

Στο αυτοκίνητο λίγο πριν την αναχώρηση
Gammy1.jpg
[/IMG]

και εδώ με τους νέους τους ιδιοκτήτες λίγο πριν:D την πάρουν για καινούργιο της σπίτι
Gammy2.jpg

Gammy3.jpg
[/IMG]

Ελπίζουμε η μαμά Άρτεμη να σταθεί το ίδιο τυχερή.:)
Θέλω να ευχαριστήσω και από εδώ την Κική χωρίς την βοήθεια της οποίας η μικρούλα μου ακόμη θα κινδύνευε στους δρόμους.:D:D:D

Τι ομορφη που ειναι!Καλη της τυχη,και καλη τυχη στη μανουλα της!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back