Ritaki75
Νεοφερμένο μέλος
Τηλ. επικοινωνιας 6936862466 Μαριαννα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
omorfoulis
Νεοφερμένο μέλος
Πολυ ομορφα.Ελπιζω να βρουν σηντομα την οικογενια που τους αξιζει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πανέμορφα είναι όλα τους!

Έχουν βρει όλα σπίτι;
Ritaki75
Νεοφερμένο μέλος
Αχ Hello Kitty μου, μακάρι να βρισκόντουσαν τόσο γρήγορα καλά σπίτια για αυτήν την αγκαλιά γατάκια, αλλά... δεν είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα.

Όχι δεν έχουν βρεί σπίτι ακόμα... η ελπίδα χάνετε τελευταία όμως. Ενδιαφέρεσαι για κάποιο?

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι δύσκολη εποχή τώρα που ζευγαρώνουν οι γατούλες γιατί έτσι υπάρχουν πολλά μωρά γατάκια που ψάχνουν σπίτι και χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να δωθούν όλα:\
Η αλήθεια είναι πως μου "έκαναν κλικ" αυτά τα δυο τιγρακια που κοιμούνται μαζί και το κρεμ.

Αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως θα μπορέσει να γίνει η μεταφορά με το γατάκι, καθώς βρίσκονται λίγο μακριά

Ritaki75
Νεοφερμένο μέλος
και κανονίζουμε να έρθει με κάποιον εθελοντή το γατούνι στο σπίτι σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simonaki
Νεοφερμένο μέλος
αχ αυτό το γκρι ..τι παιδί είναι αυτο....
μακάρι να βρεθούν γονείς για τ αμικούλια σύντομα... και εγώ άργησα να πάρω την απόφαση αλλά έχοντας τωρα την Ήρα στην αγκαλιά μου τόσο μικρούλα, δύο μέρες, νιώθω ότι θέλω να υιοθετήσω όλα τα γατάκια του κόσμου. Αν έμενα μόνη μου, σίγουρα θα υιοθετούσα και αυτό το γκρι, που είμαι σχεδόν σίγουρη πως φωνάζει "σε αγαπάω" απο την φωτογραφία...
Ritaki75
Νεοφερμένο μέλος
Περιμένουν ακόμα για μια ζεστή αγκαλίτσα... θα τη βρούν?
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος

Σας εύχομαι καλή τύχη παρόλαυτά εγώ και τα παιδάκια μου Πάρης και Μύτσας

Είστε όλα κουκλιά!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ritaki75
Νεοφερμένο μέλος

Ritaki75
Νεοφερμένο μέλος
Το θέλεις για εντός του σπιτιού το γατάκι? Όπως και να 'χει εγώ σου στέλνω σε μήνυμα το κινητό μου... και πάρε με να κανονίσουμε να τα δείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool