Χαρίζονται μεταξένια γατάκια

• Thread starter Thread starter Ritaki75
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ritaki75

Νεοφερμένο μέλος

Η Ritaki75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Καλύβες (Χανιά). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Σε μια αυλή στη Γαλάζια Ακτή Λαγονησίου (Αττική), γέννησαν ταυτόχρονα 4 γατούλες (!!!). Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης δεν είχε προβλέψει αυτή την εξέλιξη. Γατάκια παντού, γατάκια στην αυλή, γατάκια στο σπίτι, γατάκια στο κρεβάτι του, γατάκια στο κεφάλι του... παντού κούτες με γατάκια. Μπαίνεις στο σπίτι και ακούς "Νιάρ, νιάου και κχχχχ... ΠΑΝΙΚΟΣ!!! Θέλω να βρώ σπίτια για τα γατάκια... καλά και υπεύθυνα σπίτια, που θα στειρώσουν όταν θα φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία. Οι ενήλικες γατούλες του ιδιοκτήτη θα στειρωθούν κι αυτές... κι έτσι θα μπορεί να απολαμβάνει τη συντροφιά τους χωρίς ανεπιθύμητες γέννες! Τα γατάκια είναι όλα πανέμορφα, γλυκύτατα και ηλικίας από ημερών εώς 1 μιση μήνα.
Τηλ. επικοινωνιας 6936862466 Μαριαννα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζονται μεταξένια γατάκια.

Πολυ ομορφα.Ελπιζω να βρουν σηντομα την οικογενια που τους αξιζει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανέμορφα είναι όλα τους!:)
Έχουν βρει όλα σπίτι;

Αχ Hello Kitty μου, μακάρι να βρισκόντουσαν τόσο γρήγορα καλά σπίτια για αυτήν την αγκαλιά γατάκια, αλλά... δεν είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα. :(
Όχι δεν έχουν βρεί σπίτι ακόμα... η ελπίδα χάνετε τελευταία όμως. Ενδιαφέρεσαι για κάποιο? :)

Είναι δύσκολη εποχή τώρα που ζευγαρώνουν οι γατούλες γιατί έτσι υπάρχουν πολλά μωρά γατάκια που ψάχνουν σπίτι και χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να δωθούν όλα:\
Η αλήθεια είναι πως μου "έκαναν κλικ" αυτά τα δυο τιγρακια που κοιμούνται μαζί και το κρεμ.:P
Αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως θα μπορέσει να γίνει η μεταφορά με το γατάκι, καθώς βρίσκονται λίγο μακριά:worry:

Το κρέμ - ροδακινί (χιχι έτσι το έλεγα εγώ), δώθηκε. Τα τιγράκια, το tricolore, το "τύπου" russian blue, καθώς και το πορτοκαλόγατο... full στη βιταμίνη C υπάρχουν ακόμα. Δεν είμαστε πολύ μακρυά βρέ... μια Αττική Οδός είμαστε. Ότι θέλεις, αν θέλεις... πές μου και το κανονίζουμε. Προτιμότερο βέβαια είναι να έρθεις να τα δείς κι από κοντά να δείς ποιό θα σου κάνει "κλικ", αλλά σε περίπτωση που τρελλαίνεσαι για κάποιο... μιλάμε, να γνωριστούμε λίγο :P και κανονίζουμε να έρθει με κάποιον εθελοντή το γατούνι στο σπίτι σου.

αχ αυτό το γκρι ..τι παιδί είναι αυτο....
μακάρι να βρεθούν γονείς για τ αμικούλια σύντομα... και εγώ άργησα να πάρω την απόφαση αλλά έχοντας τωρα την Ήρα στην αγκαλιά μου τόσο μικρούλα, δύο μέρες, νιώθω ότι θέλω να υιοθετήσω όλα τα γατάκια του κόσμου. Αν έμενα μόνη μου, σίγουρα θα υιοθετούσα και αυτό το γκρι, που είμαι σχεδόν σίγουρη πως φωνάζει "σε αγαπάω" απο την φωτογραφία...

Περιμένουν ακόμα για μια ζεστή αγκαλίτσα... θα τη βρούν?

αυτα τα γατακια ποσο ειναι τωρα??ειναι ΤΟΣΟ ομορφα και ενδιαφερομαι για ενα η γκρι τιγρε η να ειναι σαν ρωσσικο μπλε η σαν το ξανθο αλλα τωρα θα χουνε μεγαλωσει και εγω το θελω 1,5 μηνων .ποσο ειναι αυτα???? και μπορειτε να μου προτεινετε καμια αγγελια??

Μακάρι να μπορούσα να έχω 54354363587516874631635 γατούνια στο σπίτι μου, όμως αυτό δεν γίνεται :(
Σας εύχομαι καλή τύχη παρόλαυτά εγώ και τα παιδάκια μου Πάρης και Μύτσας :)
Είστε όλα κουκλιά!

ευχομαι καλη τυχη σ ολα τα γατακια σου,καλα πως την πατησατε ετσι?πολυ το φοβαμαι κι εγω αυτο,εχω 5 αδελφακια,υπαρχει αληθεια η πιθανοτητα να ζευγαρωσουν μεταξυ τους?κι αν συμβει αυτο σε ποια ηλικια γινεται?δε θα το αντεξω να γεμησω γατακια και να μην εχω να τα δωσω!!!!δυσκολες εποχες για υιοθεσιες!!!

Δεν την πατήσαμε εμείς... αλλά ο κύριος που δεν στείρωσε τις γατούλες του και γέμισε γατάκια... και τώρα απειλεί κι από πάνω να τα πετάξει στο δρόμο! Έχουνε και θράσος! Φυσικά και υπάρχει πιθανότητα να ζευγαρώσουν μεταξύ τους!!! Και να καταλήξετε με τουλάχιστον 5+ γατάκια από κάθε γατούλα! Που σίγουρα όλα δεν θα βρούν εύκολα σπιτάκι... κι εκείνοι που θα τα πάρουν θα τα στειρώσουν ή θα γεννηθούν κι άλλα... και πάει λέγοντας? :(

irinachou από γατάκια άλλο τίποτα κοπέλα μου... έλα σε επαφή μαζί μου και θα σε καθοδηγήσω. Βρίσκεσαι εντός Αττικής? Υπάρχουν και ολόλευκα με γαλάζια ματάκια... και τιγρέ, και λευκά με ξανθούλι και ότι θέλεις. Η περιοχή μας δυστυχώς... δεν ξέρει τι θα πεί η λέξη στείρωση! :( Το θέλεις για εντός του σπιτιού το γατάκι? Όπως και να 'χει εγώ σου στέλνω σε μήνυμα το κινητό μου... και πάρε με να κανονίσουμε να τα δείς.

σε ευχαριστωωω παρα πολυ.τωρα εχω επικοινωνησει με μια κοπελα που εχει μια γκριζουλα κουκλα και θα με παρει τηλεφωνο οταν γυρισει απο διακοπες να το δω.και αν δεν μου κανει κλικ θα σε ενημερωσς.ναι μενω εντος αττικης στα πατησια και η γατουλα θα ναι μεσα σε διαμερισμα τελειως ασφαλες.ουτε κινδυνοι ουτε τιποτα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back