Hlianna
Διάσημο μέλος
αρ. τσιπ 968000010064044
αρ.τσιπ 968000010064349
αρ.τσιπ 968000010059466
αρ.τσιπ 968000010054917
το ασπρο-τιγρε μωρακι βρεθηκε σε μια οικοδομη μαζι με τα αδερφακια της τα οποια ειχαν πεθανει ολα και εζησε μονο η μικρη μας..
την εχω απο 6
ημερων

τα αλλα 3 βρεθηκαν σε ενα παρκο στη περιοχη Ζωγραφου κατω απο ενα δεντρο να κλαινε σπαρακτικα..το αδερφακι τους ηταν σκοτωμενο ειτε απο σκυλια ειτε απο αρσενικο γατο..τα βρηκαμε οταν ηταν περιπου 14 ημερων..
εχουν ολα την ιδια ηλικια και ειναι λιγο μεγαλυτερα απο 30 ημερων..ολα ειναι κοριτσακια εκτος απο το ασπρομαυρο που ειναι αρσενικο

ο χαρακτηρας τους ειναι αξιολατρευτος ειναι ολα τους απιστευτα γουργουριστα και τα πανε τελεια με αλλες γατες..
υπαρχει αναγκη να δωθουν οσο το δυνατον γρηγοροτερα γιατι στο σπιτι μου εχω και αλλες 6 γατες και δυσκολευομαι

θα δωθουν μονο με τη προυποθεση να στειρωθουν οταν φτασουν στη καταλληλη ηλικια..
τηλ επικοινωνιας 6977127746
e-mail: Ilianna_lactaki@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχοπμαι πραγματικά την καλύτερη τύχη και να βρουν σύντομα το δικό τους σπίτι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος

κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
αν μπορειτε προωθηστε το και στο φεισμπουκ εχω αρκετα γατακια και δυσκολευομαι πολυ..δεν ξερω τι θα γινει αν δεν δωθουν..
οι περισσοτεροι μου λενε οκ τα εσωσες τα μεγαλωσες με μπιμπερο ξενυχτησες αν δεν βρεις να τα δωσεις αστα σε ενα παρκο ή καπου προστατευμενα αλλα δεν ειναι λυση αυτη

εκανα τοσο αγωνα για να τα μεγαλωσω τοσα ξενυχτια τους αξιζει ενα ζεστο σπιτακι και οχι ενα παρκο..
ειναι τοσο γουργουριστα και αξιολατρευτα, εχουν ολα τους απιστευτο χαρακτηρα..
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
ηδη το ενα χθες μετακομισε στο δικο του σπιτακι..
μακαρι και τα αλλα να εχουν τη τυχη του!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι τα καλύτερα και για τα υπόλοιπα!

Basstar5
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ Πολυ Ηλιάνα!
matina.27
Νεοφερμένο μέλος
μακαρι να βρουν ολα σπιτιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool