Χαρίζονται μια αγκαλιά γατάκια!!

• Thread starter Thread starter Hlianna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Hlianna

Διάσημο μέλος

Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
Η ιστορια τους πολυ κοινη!!
αρ. τσιπ 968000010064044
αρ.τσιπ 968000010064349
αρ.τσιπ 968000010059466
αρ.τσιπ 968000010054917
το ασπρο-τιγρε μωρακι βρεθηκε σε μια οικοδομη μαζι με τα αδερφακια της τα οποια ειχαν πεθανει ολα και εζησε μονο η μικρη μας..
την εχω απο 6
ημερων:)

τα αλλα 3 βρεθηκαν σε ενα παρκο στη περιοχη Ζωγραφου κατω απο ενα δεντρο να κλαινε σπαρακτικα..το αδερφακι τους ηταν σκοτωμενο ειτε απο σκυλια ειτε απο αρσενικο γατο..τα βρηκαμε οταν ηταν περιπου 14 ημερων..

εχουν ολα την ιδια ηλικια και ειναι λιγο μεγαλυτερα απο 30 ημερων..ολα ειναι κοριτσακια εκτος απο το ασπρομαυρο που ειναι αρσενικο:inlove:

ο χαρακτηρας τους ειναι αξιολατρευτος ειναι ολα τους απιστευτα γουργουριστα και τα πανε τελεια με αλλες γατες..
υπαρχει αναγκη να δωθουν οσο το δυνατον γρηγοροτερα γιατι στο σπιτι μου εχω και αλλες 6 γατες και δυσκολευομαι:/:

θα δωθουν μονο με τη προυποθεση να στειρωθουν οταν φτασουν στη καταλληλη ηλικια..
τηλ επικοινωνιας 6977127746
e-mail: Ilianna_lactaki@hotmail.com

P1000038-1.jpg

P1000217-1.jpg

P1000237-1.jpg

P1000490.jpg

P1000492.jpg

P1000493.jpg

P1000493.jpg

P1000520.jpg

P1000525.jpg

P1000528.jpg

P1000529.jpg

P1000533.jpg

P1000534.jpg

P1000546.jpg

P1000549.jpg

P1000550.jpg

P1000553.jpg

P1000554.jpg

P1000560.jpg

P1000561.jpg

P1000564.jpg

P1000262.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι όλα τους ένα κι ένα! :)
Εύχοπμαι πραγματικά την καλύτερη τύχη και να βρουν σύντομα το δικό τους σπίτι! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτα τα κουκλια αξιζουν την καλυτερη οικογενεια:hug:

αχου ζουζουνια μου η αληθεια ειναι πως το ασπρομαυρο θα πρεπει να νοιωθει...πασσας στα γιαννενα:redface:

σιγουρα αξιζουν τα καλυτερα..
αν μπορειτε προωθηστε το και στο φεισμπουκ εχω αρκετα γατακια και δυσκολευομαι πολυ..δεν ξερω τι θα γινει αν δεν δωθουν..
οι περισσοτεροι μου λενε οκ τα εσωσες τα μεγαλωσες με μπιμπερο ξενυχτησες αν δεν βρεις να τα δωσεις αστα σε ενα παρκο ή καπου προστατευμενα αλλα δεν ειναι λυση αυτη :(

εκανα τοσο αγωνα για να τα μεγαλωσω τοσα ξενυχτια τους αξιζει ενα ζεστο σπιτακι και οχι ενα παρκο..
ειναι τοσο γουργουριστα και αξιολατρευτα, εχουν ολα τους απιστευτο χαρακτηρα..

θεικα μπεμπακια!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ούτε να το σκέφτεσαι Hliana μου πως δεν θα δοθούν! Θα κάνουμε όλοι εδώ ότι καλύτερο μπορούμε, θα κρατάμε την αγγελία ζωντανή, θα γίνει και το δικό τους θαύμα. (εξάλλου δεν θα είναι το πρώτο θαύμα που γίνεται στο my cat ούτε και το τελευταίο ;) )

ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη!!
ηδη το ενα χθες μετακομισε στο δικο του σπιτακι..
μακαρι και τα αλλα να εχουν τη τυχη του!

Πολύ ευχάριστο αυτό! :)
Εύχομαι τα καλύτερα και για τα υπόλοιπα! :D

Η μυρτουλα είναι σε Καλά χέρια και η κορούλα μου την λατρεψε αμέσως!!!
Ευχαριστώ Πολυ Ηλιάνα!

το τιγρε ειναι ειναι ολοιδια με την μικρη π μ κλεψανε σημερα:( μακαρι να βρουν ολα σπιτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back