naysa89
Νεοφερμένο μέλος
τα κακομοιρα δεν εχουν ουτε τροφη ουτε τιποτα ! Ειναι διαφορετικα ! Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες αυτες τις μερες ! Ειναι πανεμορφα ! Γεωργια απο Ροδο , οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου : 6955915237

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ίσως κάποιες φωτογραφίες να βοηθούσαν!

Εύχομαι να έχουν την καλύτερη τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
naysa89
Νεοφερμένο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
naysa89, θα σου στείλω pm με τις σχετικές οδηγίες.

naysa89
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ! Καινούρια στο team βλέπεις...

naysa89
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Άντε, μακάρι να βρουν το δικό τους μόνιμο σπίτι!

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι πανέμορφα! Εύχομαι να υιοθετηθούν σύντομα από υπεύθυνους ανθρώπους και να ζουν με αγάπη, φροντίδα και ασφάλεια, έτσι όπως τους αξίζει!
naysa89
Νεοφερμένο μέλος

δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ μωρε τι ομορφα που ειναι ολα τους!!! ευχομαι να εχουν πολυ καλη τυχη!!!!!!!!

naysa89
Νεοφερμένο μέλος
Απ'οτι φαινεται , θα συνεχισουν να ειναι αδεσποτα .. Πολυ λυπαμαι..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μην απογοητευεσαι.Βλεπεις τι γινεται με τις αγγελιες.Ειναι παρα πολλα τα γατακια που περιμενουν για να υιοθετηθουν,καποια περιμενουν και μισο χρονο.

marina289
Περιβόητο μέλος
Καλέ τι λες;; Είναι δυνατόν να μείνει αδέσποτο αυτό το πιζί;;;Απ'οτι φαινεται , θα συνεχισουν να ειναι αδεσποτα .. Πολυ λυπαμαι..

ή αυτό το φατσονάκι;;
Η αυτό το πανέέμορφο τιγράκι;;
Πραγματικά, είναι όλα ένα κ'ένα!!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Θαύματα γίνονται στο My Cat. Είχαμε γατάκια που περίμεναν μήνες. Μα πάντα έρχεται η στιγμή τους. Φτάνει να μην τα παρατήσει αυτός που βάζει την αγγελία. Κράτα την αγγελία σου ζωντανή. Μην τα παρατήσεις.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ακριβώς!
Χρειάζεται λίγη υπομονή καθώς έχουν υπάρξει περιπτώσεις γατιών που χαρίζονται και υιοθετήθηκαν μετά από μήνες.
Οπότε χρειάζεται πολλή υπομονή και να μην χάνεις το κουράγιο σου...
Terifique
Δραστήριο μέλος
Είμαι ένα από τ' άτομα που προωθούσαν γατάκι για υιοθεσία και σε μεγαλύτερη ηλικία για μήνες!!! Τον βρήκα τέλη Ιουλίου, έβαλα την αγγελία του τον Αύγουστο και υιοθετήθηκε αρχές Δεκεμβρίου!!!! Είναι σε δικό του σπίτι και χαίρεται και αυτός και η νέα του μαμά!! Να βάλεις αγγελίες και σ' όλα τα σχετικά σαϊτ και γκρούπς στο φεϊσμπουκ.
Καταλαβαίνω πόσο εύκολο είναι να απογοητεύεσαι όταν δεν έχεις καμία επικοινωνία, ούτε ένα τηλέφωνο, κανένα ενδιαφέρον αλλά να ξέρεις ότι όλοι εδώ μέσα θα προωθήσουμε όσο γίνεται την αγγελία σου!!
Μην τα παρατήσεις, δώσε την ευκαιρία στα κουκλάκια να βρούν ένα ζεστό σπιτάκι!!!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσεις ? Δεν τα θελετε ?
Μου είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσω και άλλα, γιατί δεν έχω δικό μου σπίτι και ήδη έχω 4 μέσα στο διαμέρισμα. Μακάρι να μπορούσα! Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, καλό θα ήταν να κρατήσεις την αγγελία ζωντανή και να βάζεις πολλές φωτογραφίες! Μην απογοητεύεσαι θα προσπαθήσουμε, θα έχω κι εγώ το νου μου! Καλή Τύχη στα γατάκια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
naysa89
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool