Χαρίζονται μικρά γατάκια απο Ρόδο!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τι όμορφη κουκλίτσα είναι αυτή??Δεν είναι αυτό που θα πάρει ο κύριος??
Καλή τύχη και στα υπόλοιπα, αλλά έστω και ένα που έσωσες από τον δρόμο, να θυμάσαι δεν είναι καθόλου λίγο. Έκανες για αυτό ένα μικρό θαύμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενας κυριος που ενδιαφεροταν πηρε αλλο γατακι γιατι το ηθελε και αλλο ενα ατομο και θελαμε να δουμε και να διαλεξουμε ποιος ειναι ο ποιο καταλληλος για να το παρει.. Ο δευτερος που ενδιαφεροταν δουλευει και γενικα μου φαινεται πολυ ανευθυνος , δεν εχει καν ετοιμο μερος για το γατακι και η προηγουμενη γατα που ειχε , ψοφησε απο φολα .. Δεν ξερω , θα περιμενω μηπως ενδιαφερθει καποιος αλλος .. Και ειναι τοσο γλυκια , πολυ χαδιαρα και ηρεμη.. Θα την κρατουσα εγω να κανει παρεα με την Ναυσα μου αλλα δεν εχω ουτε την οικονομικη δυνατοτητα ουτε το αγορι μου δεχεται να φερουμε δευτερη γατα μεσα στο σπιτι.. :(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο ηταν ενα απο τα αδεσποτα που ηθελα να βρουν εναν ιδιοκτητη . Οπως και τα υπολοιπα εκτος απο ενα εχουν εξαφανιστει πολυ πιθανον με τον ιδιο τροπο.. Ισως αυτο να εγινε απο γατα , ισως απο σκυλο .. Σημερα το πρωι αντικρισαμε αυτο το φρικτο θεαμα.. Εκλιπαρω , οποιος θελει γατακι ας μου στειλει ενα μηνυμα ειναι επειγον ! Το ενα ειναι ηδη σε ασφαλες μερος , σπιτι μας, και θα φερουμε και το αλλο..
DSCN8580.jpg

Μαζέψτε τα όλα καρδούλα μου και φέρτε τα σπίτι προσωρινά. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι. Μην τα παρατήσεις και εύχομαι σύντομα να βρεθούν σπίτια.

Ολα εξαφανιστηκαν εκτος απο ενα το πανω πανω της φωτογραφιας , το οποιο και κρατησα για να κανει παρεα στη Naysa μου και πιστευω θα τα πανε πολυ καλα ! :clapup:Τωρα τα αλλα γατακια ειναι αφαντα , εκτος το ενα που το ειδατε τι επαθε.. Τι να πω , μαλλον καποια γατακια ειναι περισσοτερο τυχερα απο αλλα .. :(:(:(

Εσύ έκανες ότι καλύτερο μπορούσες. Και είμαι σίγουρη ότι αν παραστεί ανάγκη θα το ξανακάνεις. :)

Απάντηση: Χαρίζονται μικρά γατάκια απο Ρόδο !

Συμφωνώ με τη Ριάνα, εσύ ό,τι μπόρεσες έκανες και μάλιστα έσωσες και μερικά. Τι να γίνει, δεν μπορούν σωθούν όλα τα γατόνια του κόσμου...αλλιώς θα ζούσαμε σε 'κόσμο όμορφο, αγγελικά πλασμένο'...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back