xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
DSC01227.JPG197,4 KB · Εμφανίσεις: 41 -
DSC01235.JPG244,2 KB · Εμφανίσεις: 53 -
DSC01233.JPG266,8 KB · Εμφανίσεις: 44 -
DSC01232.JPG230,3 KB · Εμφανίσεις: 47 -
DSC01231.JPG172,7 KB · Εμφανίσεις: 31 -
DSC01230.JPG201,1 KB · Εμφανίσεις: 40 -
DSC01229.JPG211,3 KB · Εμφανίσεις: 48 -
DSC01228.JPG183,1 KB · Εμφανίσεις: 52
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=hLz8ucLhZ5s
δυστηχως εχω ξεχασει τη ψηφιακη μου στο χωριο και θα την φερω την πεμπτη.οποτε καλητερες φωτο συντομα

ααα τηλεφωνο επικοινωνιας 6942903953
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χριστίνα..τι γαλατάκι τους δίνεις; Αυτό που πίνουμε και εμείς;Γιατί το ανθρώπινο μπορεί να τους κάνει διάρροια.Υπάρχει ειδικό γαλατάκι για γατάκια σε κτηνιατρεία,ακόμα και σε σουπερ μαρκετ,το whiskas αν θυμάμαι καλά.
Εύχομαι την καλύτερη τύχη για τα μικρούλια!!

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
πωπω..πανέμορφα είναι..
Χριστίνα..τι γαλατάκι τους δίνεις; Αυτό που πίνουμε και εμείς;Γιατί το ανθρώπινο μπορεί να τους κάνει διάρροια.Υπάρχει ειδικό γαλατάκι για γατάκια σε κτηνιατρεία,ακόμα και σε σουπερ μαρκετ,το whiskas αν θυμάμαι καλά.
Εύχομαι την καλύτερη τύχη για τα μικρούλια!!![]()
οχι εφη μου ειδικο γαλατακι τους δινω..τοσο καιρο εδω μεσα τα εμαθα αυτα..
δοκιμασα να τους δωσω κ λιγο κονσερβουλα για μικρουλια μεσα στο γαλα αλλα δεν την τρωνε ακομη
αυτο της whiskas ειναι για μικρα πανω απο 6 εβδομαδων.αυτα δεν ειναι σιγουρα πανω απο 6.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ωραία..απλά δεν μπορώ να ξέρω αν κάθε χρήστης ξέρει κάτι ή όχι..οχι εφη μου ειδικο γαλατακι τους δινω..τοσο καιρο εδω μεσα τα εμαθα αυτα..δοκιμασα να τους δωσω κ λιγο κονσερβουλα για μικρουλια μεσα στο γαλα αλλα δεν την τρωνε ακομη
αυτο της whiskas ειναι για μικρα πανω απο 6 εβδομαδων.αυτα δεν ειναι σιγουρα πανω απο 6.
..εύχομαι και πάλι τα καλύτερα.
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραία..απλά δεν μπορώ να ξέρω αν κάθε χρήστης ξέρει κάτι ή όχι....εύχομαι και πάλι τα καλύτερα.
![]()
ευχαριστουμεεεε
μακαρι να βρουμε γρηγορα σπιτακι
toni1
Νεοφερμένο μέλος
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
σ ευχαριστουμε τονι ναι τετοιο τους δινω σε σκονη ειναιΕίναι πανέμορφα!. Υπάρχει ειδικό γάλα σε σκόνη για τα μικρά γατάκια στα περισσότερα pet shop, που βοηθάει στην ανάπτυξη.

περιμενουμε να βρουμε δικο μας σπιτακι

Sophi@1
Νεοφερμένο μέλος
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το πορτοκαλακι ειναι κοριτσακι η αγορακι?
να σου πω την αληθεια δεν ξερω..ειναι πολυ μικρουλια για να καταλαβω..

το πορτοκαλακι εχει κατι υπεροχα σχεδιακια στο πλαι στην κοιλιτσα του.το σαββατοκυριακο θα εχω την ψηφιακη και θα ανεβασω καλητερες φωτογραφιες

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν ολα πανε καλα απο βδομαδα θα ειναι στο καινουργιο του σπιτακι..περιμενοει το ασπρομαυρο που νομιζω ειναι το πιο ησυχο και καλοβουλο γατακι που εχω δει στη ζωη μου

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος

και θα ανοιξω καινουργιο θεματακι για το μαυρουλι.ευχαριστω
kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
Παντως ειναι ΘΕΪΚΑ

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
σας ευχαριστουμε κυρια μου..περιμενουμε να ερθετε για καφεδακιΧριστινακι μου καλη τυχη να εχουν τα κουκλακια σου αν χρειαστεις το οτιδηποτε για βοηθεια παρε με αμεσως ενα τηλεφωνακι....
Παντως ειναι ΘΕΪΚΑ![]()

kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool