Χαρίζονται μπαλίτσες!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

menia

Δραστήριο μέλος

Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
Χαρίζονται τα μικρά από 2 διαφορετικές γατομητέρες. Δυστυχώς δεν στάθηκε δυνατό να τις πιάσουμε για να τις στειρώσουμε, καθότι αγριόγατες. Μόνο όταν γέννησαν ηρέμησαν κάπως, οπότε ευελπιστώ τουλάχιστον τη μία αυτή τη βδομάδα να την πιάσουμε για στείρωση. Εχουμε αυτά τα 3 ζιζάνια, περίπου 2 μηνών, τρώνε μόνα τους και κάνουν θεραπεία με Tobrex για τα ματάκια τους. Τα 2 μαυράκια είναι ψιλοφουντωτά! Οταν θα θεραπευτούν πλήρως θα γίνουν κουκλιά!

Uploaded with ImageShack.us
Και έχουμε και αυτά τα 2, ενός μηνός περίπου, τρώνε μόνα τους, δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας όπως τα προηγούμενα.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Για όποιον ενδιαφέρεται, τα μικρά βρίσκονται στο Γουδί, για την ώρα τα έχουμε προφυλαγμένα σε μια αυλή, όπου δεν μπορούν να βγουν στον δρόμο. Μόνο σε αληθινά ζωόφιλους! Στείλτε ΠΜ για λεπτομέρειες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMGP0075.JPG
    IMGP0075.JPG
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 33
Καλη τυχη στα γατακια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημερινές φώτος!

Ενδιαφέρομαι για 2 τουλαχιστον από τα γατάκια σου. Αν θες επικοινωνησε μαζί μου στο 6936911473 η δωσε μου καποιο τηλ. να σε πάρω να τα πούμε

Καλησπέρα! Αν μπορείς πάρε με στο 6974310028 όποτε θες γιατί δεν έχω πολλές μονάδες για να τα πούμε πολλή ώρα.

Ειναι πολυ ομορφα!!! Καλη τυχη στα γατακια!

Μπαλίτσες κυριολεκτικά!
Καλή τυχη σε όλα τα ζουζουνακια!

Aχουυυυ!! Ειναι ολα τους γλυκες!!!!!!!!

Τα μικρά μεγαλώνουν και έχουν γίνει κουκλιά! Είναι πολύ όμορφο να τα βλέπεις να παίζουν όλα μαζί! Οι φωτογραφίες που έχω βγάλει πραγματικά τα αδικούν! Δώστε τους μια ευκαιρεία να ζήσουν σε σπίτι και όχι στο δρόμο!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back