Χαρίζονται ο Μπαγκίρα και ο Μπαλλού, γατάκια 60 ημερών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
πολυ τα σκεφτομαι τα μωρα:/:τωρα θα ηταν σπιτι μου..ειναι πολυ ασχημο τοσο μωρακια και να μην μπορουν να παιξουν ελευθερα..μακαρι να βρεθει ενα σπιτι φιλοξενιας:/:..απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν επαιρνα αυτα και εμενε ο αρης με τον φοιβο στο κλουβι δεν θα ειχαν καμια τυχη να γινουν τα γατια που εχουν γινει..

ειναι πανεμορφα και ευχομαι γρηγορα σε ενα σπιτι γιατι τους αξιζει πραγματικα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

100_0959.jpg

Mε ανάμικτα συναισθήματα για πάρα πολλούς λόγους, γράφω επίσημα και από εδώ ότι ο μικρός μας Μπαλού απο προχθές υιοθετήθηκε.
Απέκτησε έναν πολύ καλό κι ευγενικό γατο-μπαμπά, τον Βλαδίμηρο κι έγινε κάτοικος Άνω Λιοσίων !!!

Όμορφε μικρούλη εύχομαι να ζήσεις πολύ ευτυχισμένος με την καινούργια σου οικογένεια. Εμείς θα σε σκεφτόμαστε και θα σε νοιαζόμαστε πάντα.
Λείπεις ήδη πολύ στο φιλαράκι σου τον Μπαγκίρα, που ξαφνικά σ'έχασε και έμεινε μόνος του:( Προς το παρόν το κενό της απουσίας σου το αναπληρώνει η Κίρκη, η μικρή ταρταρουγίτσα.
Να 'σαι πάντα καλά μικρούλη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να είσαι πάντα ευτυχισμένος γλυκέ Μπαλού κοντά στον νέο γατομπαμπά σου!!!!:P:P:D:D

Τι ωραία νέα!! Καλή τύχη και στον Μπαγκίρα και στην Κίρκη!!

Ο Μπαγκιράκος δεν βάζει κώλο κάτω:P. 800 φωτογραφίες τον τράβηξα, καμία δεν βγήκε καλή! Δείτε μας πως εξερευνούμε τα νέα κλουβάκια!
100_0999.jpg

100_0999.jpg

Είναι τόσο παιχνιδιάρης ο άτιμος, Και επίσης μέγα πειραχτήρι:D

Ο Μπαγκιράκος δεν βάζει κώλο κάτω:P. 800 φωτογραφίες τον τράβηξα, καμία δεν βγήκε καλή! Δείτε μας πως εξερευνούμε τα νέα κλουβάκια!
100_0999.jpg

καλε μεγαλωσε το παιδι!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

O Baloo στο νέο του σπίτι:clapup::clapup::clapup:

Συνημμένα

• DSC00359.JPG
    DSC00359.JPG
    745,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC00355.JPG
    DSC00355.JPG
    758,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSC00378.JPG
    DSC00378.JPG
    559,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC00369.JPG
    DSC00369.JPG
    789,3 KB · Εμφανίσεις: 28
Τέλεια περνάει!! Πολύ χαίρομαι!!!

Μια εικόνα χίλιες λέξεις..............:)

Αν ο Μπαγκιρα ειναι ακομη στο κτηνιατρειο θα τον παρω και αυτον. Να μην τα χωρισουμε τα δυο φιλαρακια κριμα ειναι. :) Πιστευω οτι μολις δει ο ενας τον αλλον θα αρχισουν τα παιχνιδια. Θα θυμαται ο ενας τον αλλον εεε?? :confused:

Αν ο Μπαγκιρα ειναι ακομη στο κτηνιατρειο θα τον παρω και αυτον. Να μην τα χωρισουμε τα δυο φιλαρακια κριμα ειναι. :) Πιστευω οτι μολις δει ο ενας τον αλλον θα αρχισουν τα παιχνιδια. Θα θυμαται ο ενας τον αλλον εεε?? :confused:

:clapup::clapup::clapup::clapup: νομιζω πως δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα;);) ειναι τοσ καλα γατακια:D
μπραβο σου που το αποφασισες:clapup: ειναι καλυτερα δυο γατακια παρεουλα, απο καθε αποψη:)

Το είπα στον Μπαγκίρα ότι σκέφτεσαι να τον πάρεις και μου είπε ότι θα ΄ρθει με την προυπόθεση ότι θα έχεις και σ'αυτόν την ίδια αδυναμία, όπως και στον Μπαλλού και θα κάνεις και σ'αυτόν τα ίδια χάδια και αγκαλιές:D Οπότε πρόσεχε.
Επίσης μου είπε ότι είναι λιγάκι, πολύ λιγάκι θυμωμένος μαζί σου που δεν το σκέφτηκες από την αρχή και έχασε τον κολλητό του ξαφνικά:P Και μια μικρή τσαπερδόνα που είναι μαζί του τώρα όλο τον κοροιδεύει και του λέει 'εσένα σ΄'αφήσανε εδώ, ουουου'
Και αυτή την μικρή δεν την χωνεύει καθόλου μα καθόλου. Όποτε πάω, μου λέει, πφφφ γυναίκες, μου την δίνουν στα νεύρα.:mad:

ειναι τοσο μα τοσο ομορφος ο Μπακιρα που πραγματικα θα τον λατρεψεις:redface:θα γινει υπεροχος γατος

Χα χα χα χα. Αν τα ειπε ολα αυτα τοτε θα δεχτω να τον παρω και ας μου δωσει και μερικες φαπες στην μουσουδα μου αν θελει... :P
Σκεφτομαι να παω Δευτερα απογευμα να τον παρω μιας και θα παω να κανω το εμβολιο του Μπαλου. Βουλα θα μπορεσεις να ερθεις?

Θέλεις να πούμε από τώρα κατά τις 6 το απόγευμα ? Σε βολεύει ?? (εκτός απροόπτου πάντα)
Χθες είχα πάει να τον δώ. Μιλάμε ότι είναι super γατόνι κι αυτό:)

Οκ μια χαρα μου ακουγεται. 6 η ωρα θα τα πουμε εκει. :) Εχω ηδη αγορασει τροφη και για τους δυο και μερικες λιχουδιες... ;) Μονο μια γατοφορος μενει να παρω για τον Μπαγκιρα και ειμαστε κομπλε. :D

Θυμησέ μου κάτι, ονυχοδρόμιο έχεις αγοράσει ?

Ναι εχω ενα. Πρεπει να παρω κιαλλο? :confused:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back