Voula
Διάσημο μέλος
Ναι εχω ενα. Πρεπει να παρω κιαλλο?![]()
Όχι, απλά δεν θυμόμουν κι αν δεν είχες πάρει θα τους έπαιρνα εγώ ένα δώρο
Τώρα θα σκεφτώ κάτι άλλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Seraph
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Πηρα και μπολακι ξεχωριστο για να τρωει ο μικρος Μπαγκιρα αλλα μηπως δεν χρειαζοταν? Επισης δεν βρηκα να παρω τροφη Purina Tonnous kitten και πηρα μια της Royal Canine που ειναι σε ροζ ασπρο σακουλακι και μου ειπαν οτι ειναι για γατακια μεχρι 12 μηνων. Ειναι οκ αυτη? 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Σκέφτηκα τι να πάω για δώρο
Να τους φτιάξω ταυτότητες με τα ονοματά τους και από πίσω το τηλ σου ??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Πηγα για ψωνια παλι και πηρα οτι χρειαζεται το καινουριο μελος μας.Πηρα και μπολακι ξεχωριστο για να τρωει ο μικρος Μπαγκιρα αλλα μηπως δεν χρειαζοταν? Επισης δεν βρηκα να παρω τροφη Purina Tonnous kitten και πηρα μια της Royal Canine που ειναι σε ροζ ασπρο σακουλακι και μου ειπαν οτι ειναι για γατακια μεχρι 12 μηνων. Ειναι οκ αυτη?
![]()
ναι ειναι μια χαρα..αν αντεχεις οικονομικα το κοστος συνεχισε με αυτην

με το καλο να δεχτεις τον μπακιρα

Seraph
Νεοφερμένο μέλος
). Απλα δεν ξερω ακομη ποσο θα τρωνε και αν θα τους αρεσει. Δεν την εχω ανοιξει ακομη. Στον Μπαλλου θα του την ανακατεψω με αυτην που τρωει τωρα και σιγα σιγα θα του την αυξησω για να συνηθησει. Ο μπαγκιρα πιστευω μπορει να ξεκινησει κατευθειαν με αυτην ε? Ειλικρινα Βουλα δεν ειναι αναγκη αλλα αν το θες τοσο πολυ πιστευω θα αρεσει πολυ στα γατονια.
Αληθεια πως ειναι αυτες οι ταυτοτητες?? (ειμαι λιγο ασχετος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Αληθεια πως ειναι αυτες οι ταυτοτητες?? (ειμαι λιγο ασχετος)
Δες τις φωτογραφίες των παιδιών μου από κάτω, αν και μόνο στον Ορφέα φαίνεται καθαρά.
Είναι η χρωματιστή μεταλλική ταμπελίτσα που κρέμεται.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Οικονομικα με παιρνει δεν εχω θεμα (ακομη). Απλα δεν ξερω ακομη ποσο θα τρωνε και αν θα τους αρεσει. Δεν την εχω ανοιξει ακομη. Στον Μπαλλου θα του την ανακατεψω με αυτην που τρωει τωρα και σιγα σιγα θα του την αυξησω για να συνηθησει. Ο μπαγκιρα πιστευω μπορει να ξεκινησει κατευθειαν με αυτην ε? Ειλικρινα Βουλα δεν ειναι αναγκη αλλα αν το θες τοσο πολυ πιστευω θα αρεσει πολυ στα γατονια.
Αληθεια πως ειναι αυτες οι ταυτοτητες?? (ειμαι λιγο ασχετος
)
δεν υπαρχει γατι που να μην του αρεσει αυτη η τροφη
οποτε μην αγχωνεσαι..ναι του μπαλου στην αρχη θα του την ανακατεψεις..για τον μπακιρα μπορεις να ζητησεις λιγη τροφη απο το κτηνιατρειο και να του την ανακατεψεις με αυτη που ετρωγε..αλλα και κατευθειαν να ξεκινησει δεν θα παθει τιποτα
οι ταυτοτητες εχουν καποιο σχημα(ειτε κυκλος ειτε κοκκαλο ειτε πατουσακι κλπ)και στην μια πλευρα χαραζουν το ονομα του γατιου και απο πισω το τηλ σου..ειναι πολυ ωραιες..Βουλα διαλεξες πολυ ωραιο δωρο
Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Αν το θελεις Βουλα δεν μπορω να σε σταματησω.
Σε σχημα πατουσακι θα ειναι τελειες. Ξερω οτι ειναι ασχετο με το θεμα εδω αλλα ειδα την προσπαθεια σας στον Φλοισβο και θελω και εγω να βοηθησω οπως μπορω
, απλα δεν ηξερα που να το γραψω... 
Voula
Διάσημο μέλος
.... Ξερω οτι ειναι ασχετο με το θεμα εδω αλλα ειδα την προσπαθεια σας στον Φλοισβο και θελω και εγω να βοηθησω οπως μπορω, απλα δεν ηξερα που να το γραψω...
![]()
Mπορείς να βοηθήσεις είτε καταθέτοντας ένα ποσό στον λογαριασμό που υπάρχει για τον Φλοίσβο ή να αγοράσεις κάποιο δώρο για το κορίτσι σου
(σκουλαρίκια ή κρεμαστό για το λαιμό ή κάποιο μπλουζάκι)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Seraph
Νεοφερμένο μέλος

Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Μαζι με τον Μπαλλου τον φιλο του, ο οποιος δεν τον θυμαται δυστυχως και του κανει συνεχεια κχχχχχχ...
Ο Μπακιρα παρολα αυτα ειναι πολυ φιλικος και παιχνιδιαρης. Ελπ[ιζω να τα βρουν και ολα να πανε καλα. 
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μπορω με χαρα να πω οτι και ο Μπακιρα επιτελους βρηκε σπιτακι.Μαζι με τον Μπαλλου τον φιλο του, ο οποιος δεν τον θυμαται δυστυχως και του κανει συνεχεια κχχχχχχ...
Ο Μπακιρα παρολα αυτα ειναι πολυ φιλικος και παιχνιδιαρης. Ελπ[ιζω να τα βρουν και ολα να πανε καλα.
![]()
Να σου ζησει!!!

Μην ανησυχεις! θα τον θυμηθει συντομα!!!

απλα αυτη τη στιγμη του ''μυριζει'' ξενο περιβαλλον...
1-2 μερουλες και μετα θα ειναι αυτοκολλητοι!

Voula
Διάσημο μέλος
Ο Μπαλλού 'έπιασε' το νόημα ποιο είναι το σπίτι του πολύ γρήγορα
Και χθες που ήρθε ο Μπαγκίρα, θα σκέφτηκε, τι θέλει αυτός εδώ ?
Λες να μου τρώει το φαγητό ? Λες να τον χαιδεύει ο μπαμπάς πιο πολύ ?
Είναι θέμα 1-2 ημερών, όπως είπε κι η Σιμώνη. Μετά θα αρχίσουν τα τρελλά παιχνίδια, όπως έκαναν και όλο το διάστημα που έζησαν μαζί στο κλουβί. Εσύ στην αρχή, θα παίζεις και θα χαιδεύεις το ίδιο και τους δύο. Όταν θα μείνουν μόνοι τους θα τα βρουν μια χαρά.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Επισης να του δωσεις να καταλαβει οτι δεν εχει επιλογες!

τι εννοω..να καταλαβει οτι ο μικρος ''εισβολες'' ηρθε και θα μεινει!γι αυτο καλο ειναι να τον δεχτει!
μην μπαινεις αναμεσα τους..αστους να βρουν μεταξυ τους τα ορια τους και τις ισορροπιες τους!
εσυ θα εχεις ιδια συμπεριφορα και στους 2..απο κει και περα οσο πιο πολυ ειναι μαζι τοσο πιο γρηγορα θα τα βρουν!
Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Του κανει λιγο παιχνιδακια αλλα ο Μπαλλου μονο κχχχχχ.
Ζηλεια ψωρα που λεμε... 
Τους εχω αφησει τωρα μονους να δω πως τα πανε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Παιζω και με τους δυο το ιδιο απλα ο Μπαλλου δεν εχει και πολυ ορεξη λογω εμβολιου και καθεται μοναχουλης του σε μια γωνια. Πηγαινω και τον χαιδευω συνεχεια ομως και του μιλαω ηρεμα και του λεω οτι ολα θα πανε καλα. Ο Μπακιρα προσαρμοστηκε λες και εμενε παντα εδω. Που και που κοιταει και τον Μπαλλου αν ειναι καλα.Του κανει λιγο παιχνιδακια αλλα ο Μπαλλου μονο κχχχχχ.
Ζηλεια ψωρα που λεμε...
Τους εχω αφησει τωρα μονους να δω πως τα πανε.
Από πείρα σου λέω ότι και οι δύο είναι πολύ προσαρμοστικοί. Άλλα γατιά μόλις τα αλλάξεις περιβάλλον, είναι χωμένα κάπου και δεν βγαίνουν με τίποτα. Ο Μπαλλού από αύριο θα είναι μια χαρά.
Συνεργάτη, εφόσον συμφωνει κι ο μπαμπάς-Βλαδίμηρος, νομίζω ότι το θέμα μπορεί να κλειδωθεί με επιτυχία.
Εύχομαι και σε όλα τα υπόλοιπα αδεσποτάκια, να πάψουν να είναι αδεσποτάκια και να βρουν γρήγορα αυτό που τους λείπει ;
ένα σπίτι με πολύ αγάπη και ζεστασιά

Seraph
Νεοφερμένο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
, μα πιο πολύ ευχαριστούμε γιατί 2 γατάκια με αβέβαιο μέλλον έχουν πλέον το ολόδικο σπιτάκι τους. Είμαι σίγουρη ότι μαζί σου θα έχουν μια πολύ-πολύ καλή ζωούλα

Κλειδώωωωνω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool