Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα μου ειπε οτι θα παρει δύο ενα αγοράκι και ενα κοριτσάκι.Νομίζω πως ο ενδιαφερόμενος τελικά πήρε ένα μαύρο αγοράκι![]()
Μακάρι να διάλεγε την μικρή Ταμίνα αλλα γενικά οποιο και να παρει του εύχομαι όλα να παν καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαστε και εμεις εδώ μην μας ξεχνάτε.

Είμαστε καλά παιδιά γεμάτα γλύκα και περιμένουμε την ζεστή αγκαλίτσα σας

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα σας παιδιά!!
Είμαστε και εμεις εδώ μην μας ξεχνάτε.
Είμαστε καλά παιδιά γεμάτα γλύκα και περιμένουμε την ζεστή αγκαλίτσα σας![]()
Θελουμε καινουριες φωτογραφιες!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα το φροντίσομεν θα το φροντίσομεν.Tι κάνει ο μικρούλης ? Πες στην φωτογράφο Σοφία ότι πρέπει να επιμεληθεί άμεσα για νέες φωτό![]()
Προς το παρόν αυτες τις ημέρες θέλω να το ψάξω για να βάλω την αγγελία και στα άλλα σιτε που με συμβούλεψαν προχτες τα κορίτσια.

Επ'ευκαιρίας θυμήστετα μου λίγο πάλι!!! αγγελιόπολις,χρυσή ευκαιρία τα αλλα που είπατε κορίτσια πως ήταν?????
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα το φροντίσομεν θα το φροντίσομεν.
Προς το παρόν αυτες τις ημέρες θέλω να το ψάξω για να βάλω την αγγελία και στα άλλα σιτε που με συμβούλεψαν προχτες τα κορίτσια.
Επ'ευκαιρίας θυμήστετα μου λίγο πάλι!!! αγγελιόπολις,χρυσή ευκαιρία τα αλλα που είπατε κορίτσια πως ήταν?????
sosivio.gr, adespoto.gr, folia tou tsino (facebook)

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστούμενsosivio.gr, adespoto.gr, folia tou tsino (facebook)![]()
ευχαριστούμεν
. Θα το προωθήσομεν μέσα στην ημέρα

konstans
Περιβόητο μέλος
7merestv@liberis.gr, ads@petland.gr, ditikospolitis@yahoo.gr, farma@enet.gr, k9mailbox@yahoo.com, mantonopoulou@eveto.gr, pdiam@enet.gr, esamarikas@pegasus.gr
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα κατάφερα και εβαλα στο σωσίβιο και στο stray.Λέττα στείλε και mail σε αυτά:
7merestv@liberis.gr, ads@petland.gr, ditikospolitis@yahoo.gr, farma@enet.gr, k9mailbox@yahoo.com, mantonopoulou@eveto.gr, pdiam@enet.gr, esamarikas@pegasus.gr
Αυτά που μου έστειλες δέχονται δωρεάν?Αμα ειναι και βέβαια θα βάλω.
Ευχαριστώ Κωσταντίνα μου

konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

[/FONT]
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστούμε για την ωραία τροφή που μας έστειλες
. θέλαμε να σου πούμε οτι μας αρέσει πάρα πολύ και εχουμε πέσει με τα μούτρα και την τρωμε.
-Ταμίνα: Εγώ θεία βούλα τον μήνα που μας περασε πηρα 265 γρ.Το δίποδο η μαμά μας λέει οτι είμαι πολύ χαριτωμένη και η αδερφή της δίποδης μαμας μας ειπε οτι εχω γίνε μια κούκλα με πολύ ωραίο τρίχωμα.
-Ντάσταν: Εγώ θεία Βουλα πηρα 40 αλλα είμαι καλά και μεγαλώνω.

Φιλάκια πολλα
Ταμίνα και Ντάσταν
Voula
Διάσημο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστούμε θεία ΆνναΗ τροφή ήταν ευγενική χορηγία της Άννας (MissKit) και ευγενική παραχώρηση σε σας από τα ξαδερφάκια σας Άρη και Φοίβο, οι οποίοι μου είπαν ότι η προσωρινή μαμά τους τους δίνει μια επίσης πολύ ωραία τροφή και δεν θέλουν να την αλλάξουν![]()

Ταμίνα και Ντάσταν

Hlianna
Διάσημο μέλος

τι νομιζεται οτι εχουμε αναγκη την babycat?γι αυτο την δωσαμε σε εσας που ειστε μια χαψια και δυσκολευεστε ακομα μεχρι και να μασησετε
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
βεβαια γιατι εμεις ειμαστε ολοκληροι αντρεςτι νομιζεται οτι εχουμε αναγκη την babycat?γι αυτο την δωσαμε σε εσας που ειστε μια χαψια και δυσκολευεστε ακομα μεχρι και να μασησετε
![]()
Καλά οσο γιαυτό ειναι αλήθεια.

Αν και η Ταμίνα εχει γίνει μια μικρη Ζήνα

ο μικρός Ντάσταν εξακολουθεί να είναι μια χούφτα ψυχούλα.

konstans
Περιβόητο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
και περιμένουμε
κανενα καλό σπιτάκι να μας υιοθετήσει

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool