Χαρίζονται ο Ντασταν και η μικρή Ταμίνα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Νομίζω πως ο ενδιαφερόμενος τελικά πήρε ένα μαύρο αγοράκι:hmm:
Εμένα μου ειπε οτι θα παρει δύο ενα αγοράκι και ενα κοριτσάκι.
Μακάρι να διάλεγε την μικρή Ταμίνα αλλα γενικά οποιο και να παρει του εύχομαι όλα να παν καλά.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και βέβαια είναι καλύτερα αν το αγοράκι που πήρε έχει και παρέα , ειδικά αν πάρει την κούκλα Ταμίνα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σας παιδιά!!:D
Είμαστε και εμεις εδώ μην μας ξεχνάτε. :redface::(
Είμαστε καλά παιδιά γεμάτα γλύκα και περιμένουμε την ζεστή αγκαλίτσα σας :redface::redface::redface:

Καλημέρα σας παιδιά!!:D
Είμαστε και εμεις εδώ μην μας ξεχνάτε. :redface::(
Είμαστε καλά παιδιά γεμάτα γλύκα και περιμένουμε την ζεστή αγκαλίτσα σας :redface::redface::redface:

Θελουμε καινουριες φωτογραφιες!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:

Θα σας βάλουμε καποια στιγμή , θα σας βάλουμε:D:D:D:D

Tι κάνει ο μικρούλης ? Πες στην φωτογράφο Σοφία ότι πρέπει να επιμεληθεί άμεσα για νέες φωτό:)

Tι κάνει ο μικρούλης ? Πες στην φωτογράφο Σοφία ότι πρέπει να επιμεληθεί άμεσα για νέες φωτό:)
Θα το φροντίσομεν θα το φροντίσομεν.
Προς το παρόν αυτες τις ημέρες θέλω να το ψάξω για να βάλω την αγγελία και στα άλλα σιτε που με συμβούλεψαν προχτες τα κορίτσια.;)
Επ'ευκαιρίας θυμήστετα μου λίγο πάλι!!! αγγελιόπολις,χρυσή ευκαιρία τα αλλα που είπατε κορίτσια πως ήταν?????

Θα το φροντίσομεν θα το φροντίσομεν.
Προς το παρόν αυτες τις ημέρες θέλω να το ψάξω για να βάλω την αγγελία και στα άλλα σιτε που με συμβούλεψαν προχτες τα κορίτσια.;)
Επ'ευκαιρίας θυμήστετα μου λίγο πάλι!!! αγγελιόπολις,χρυσή ευκαιρία τα αλλα που είπατε κορίτσια πως ήταν?????

sosivio.gr, adespoto.gr, folia tou tsino (facebook) :):):)

sosivio.gr, adespoto.gr, folia tou tsino (facebook) :):):)
ευχαριστούμεν ;)ευχαριστούμεν;). Θα το προωθήσομεν μέσα στην ημέρα:P:P

Σήμερα κατάφερα και εβαλα στο σωσίβιο και στο stray.
Αυτά που μου έστειλες δέχονται δωρεάν?Αμα ειναι και βέβαια θα βάλω.
Ευχαριστώ Κωσταντίνα μου:D

Ναι δωρεάν είναι. απλώς φτιάξε ένα mail και βάλτους όλους παραλήπτες;).

Το πρωί εφτιαξα και εστειλα το ε-μαιλ . [FONT=&quot]ads@petland.gr αυτό μου γύρισε πίσω:confused:
[/FONT]

Θεια Βούλα,:D
ευχαριστούμε για την ωραία τροφή που μας έστειλες:). θέλαμε να σου πούμε οτι μας αρέσει πάρα πολύ και εχουμε πέσει με τα μούτρα και την τρωμε.:P
-Ταμίνα: Εγώ θεία βούλα τον μήνα που μας περασε πηρα 265 γρ.Το δίποδο η μαμά μας λέει οτι είμαι πολύ χαριτωμένη και η αδερφή της δίποδης μαμας μας ειπε οτι εχω γίνε μια κούκλα με πολύ ωραίο τρίχωμα.

-Ντάσταν: Εγώ θεία Βουλα πηρα 40 αλλα είμαι καλά και μεγαλώνω.:redface:
Φιλάκια πολλα
Ταμίνα και Ντάσταν

Η τροφή ήταν ευγενική χορηγία της Άννας (MissKit) και ευγενική παραχώρηση σε σας από τα ξαδερφάκια σας Άρη και Φοίβο, οι οποίοι μου είπαν ότι η προσωρινή μαμά τους τους δίνει μια επίσης πολύ ωραία τροφή και δεν θέλουν να την αλλάξουν:)

Η τροφή ήταν ευγενική χορηγία της Άννας (MissKit) και ευγενική παραχώρηση σε σας από τα ξαδερφάκια σας Άρη και Φοίβο, οι οποίοι μου είπαν ότι η προσωρινή μαμά τους τους δίνει μια επίσης πολύ ωραία τροφή και δεν θέλουν να την αλλάξουν:)
Ευχαριστούμε θεία Άννα:):)
Ταμίνα και Ντάσταν:hug:

βεβαια γιατι εμεις ειμαστε ολοκληροι αντρες:boxing::boxing:τι νομιζεται οτι εχουμε αναγκη την babycat?γι αυτο την δωσαμε σε εσας που ειστε μια χαψια και δυσκολευεστε ακομα μεχρι και να μασησετε:whistle:

βεβαια γιατι εμεις ειμαστε ολοκληροι αντρες:boxing::boxing:τι νομιζεται οτι εχουμε αναγκη την babycat?γι αυτο την δωσαμε σε εσας που ειστε μια χαψια και δυσκολευεστε ακομα μεχρι και να μασησετε:whistle:

Καλά οσο γιαυτό ειναι αλήθεια.:worry::whistle:
Αν και η Ταμίνα εχει γίνει μια μικρη Ζήνα :mastigio:ropalo::vava::boxing::strong::kill::loltooth:
ο μικρός Ντάσταν εξακολουθεί να είναι μια χούφτα ψυχούλα.:ermm::weak::1eye::baby::inlove:

Που είστε εσείς καλέ;;;;

Μεγαλώνουμε:bye: και περιμένουμε :( κανενα καλό σπιτάκι να μας υιοθετήσει:(:cry_x::cry_x:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back