konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάλτε καμιά φωτογραφία σας να προωθήσουμε![]()
Ξέρεις ο φωτογράφος μετακόμιζε και δεν είχε χρόνο να πάει προς τα εκεί

Λίαν συντόμως όμως θα το κάνει!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Καμιά νέα φωτό έχουμε;
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα βάλω θα βάλω Κωσταντίνα μου,τι κάνουν αυτά τα παιδάκια;
Καμιά νέα φωτό έχουμε;
ξέρω το αμελήσαμε
αλλα ήταν επειδή απουσιάζαμε και προχτες γυρισαμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Τι κουκλιά είναι αυτά????

Καλή τύχη να έχουν τα ζουζουνάκια!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστούμε,Τώρα είδα την αγγελία!!Τι κουκλιά είναι αυτά????
Καλή τύχη να έχουν τα ζουζουνάκια!!
![]()
Ευχαριστούμε
απο το στομα σου και στου Δία το αυτί.και που να δειτε τωρα που μεγάλωσαν και άλλο και εχουν γίνει ζουζουνάκια.
Εχω αρχίσει και ανησυχώ γιατι περνάει ο καιρός και εχουν αρχίσει και με αγαπάνε. Με το που με βλέπουν τρέχουν να μου τριφτουν και χουρχουρίζουν. Ασε που πήραν αέρα και θέλουν συνέχεια να ανεβαίνουν στο κρεβάτι μου.
natalouko
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε,Ευχαριστούμε
απο το στομα σου και στου Δία το αυτί.
και που να δειτε τωρα που μεγάλωσαν και άλλο και εχουν γίνει ζουζουνάκια.
Εχω αρχίσει και ανησυχώ γιατι περνάει ο καιρός και εχουν αρχίσει και με αγαπάνε. Με το που με βλέπουν τρέχουν να μου τριφτουν και χουρχουρίζουν. Ασε που πήραν αέρα και θέλουν συνέχεια να ανεβαίνουν στο κρεβάτι μου.
Και τους καινούριους τους γονείς θα τους αγαπήσουν, μην ανησυχείς!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
μακαρι να πανε ολα καλα Ναταλία μουΚαι τους καινούριους τους γονείς θα τους αγαπήσουν, μην ανησυχείς!!!![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum