Χαρίζονται ο Φοίβος και ο Άρης, μωράκια για ζούληγμα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
δειτε τι τραβαει το ποντικακι μου..ειναι και γερικο:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01976.jpg
    DSC01976.jpg
    500 KB · Εμφανίσεις: 148
  • DSC01979.jpg
    DSC01979.jpg
    415,6 KB · Εμφανίσεις: 178
  • DSC01974.jpg
    DSC01974.jpg
    437,2 KB · Εμφανίσεις: 180
  • DSC01980.jpg
    DSC01980.jpg
    771,5 KB · Εμφανίσεις: 163
  • DSC01969.jpg
    DSC01969.jpg
    703,7 KB · Εμφανίσεις: 174
  • DSC01973.jpg
    DSC01973.jpg
    480,3 KB · Εμφανίσεις: 157
Έχω ερωτευτεί πολύ ένα από τα δύο αλλά δεν μπορώ να πω ποιο.:redface: Οι αδυναμίες βλέπεις :redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχεις ερωτευτει τον Φοιβο επειδη ειναι μπλε..αλλα αν τα ζησεις ο αρης θα σου παρει τα μυαλα:redface:που να τον δεις τον αρη πως τρεχει καθε πρωι στο κρεβατι μου οταν καταλαβαινει οτι ξυπναω και μου κανει κουτουλιτσες και χαδακια..

σημερα επρεπε να καθαρισω την πληγη του μωρου..εσπρωξα καπως το καυκαλο να το ανοιξω και φυσικα το μωρο πονεσε και νιουρισε..τον ακουει ο αρης τρεχει ανεβαινει στον καναπε και πηγε στον λαιμο του τον εγλυφε και του εκανε κουτουλιτσες..ειναι πολυ τρυφερο μωρο:redface:ουτε που το φανταζομουν:worry:

Όπως περιγράφεις τον Αρούλη, δείχνει ότι έχει τον χαρακτήρα του Μίκυ μου, ο οποίος είναι γλυκός τρυφερός, διακριτικός και πολύ πιστός.

Σίγουρα θα είναι πολύ τυχερός/τυχερή όποιος υιοθετήσει είτε τον Φοίβο είτε τον Άρη:)

δυστυχως σημερα ειχαμε εναν επισκεπτη:/:ηρθε ενα πορτοκαλοασπρο γατακι 2 μηνων στην μπαλκονοπορτα μου και νιαουριζε..βγηκα να του βαλω κονσερβα και την αγνοησε παντελως..σιφουνας μεσα στο σπιτι..το εβγαλα εξω και αρχισε το πανηγυρι..απεξω το μωρο να χαλαει τον κοσμο απο μεσα τα δικα μου επισης να νιαουριζουν να ξυνουν πορτες και να προσπαθουν να παιξουν μεσα απο το τζαμι:(το μονο που κανω εδω και 3 ωρες ειναι να αγνοω το κλαμα και απο τις 2 μεριες..δυστυχως δεν μπορω να το βαλω μεσα και αυριο να πρεπει να το ξαναβγαλω εξω..το θεωρω ανευθυνο αυτο..ουτε μπορω να το παρω γιατι σε λιγοτερο απο 10 μερες θα παω αθηνα..δεν μπορω να παρουσιασω 3 μωρα:(εχει ερθει και εχει φυγει 4 φορες μεχρι στιγμης..δεν το βαζει κατω..ενα αγορακι πανεμορφο και χαδιαρικο..σιγουρα οχι για εξω..υπαρχει καποια λυση ή εστω καποια φιλοξενια?

κατα τ'αλλα τα μωρα μεγαλωνουν ζωηρευουν και γινονται ολο και πιο χαδιαρικα..το ποδι του φοιβου παει πολυ καλυτερα και σε 2-3 μερες δεν θα υπαρχει καθολου πληγη..περιμενουν τους καινουριους τους γονεις με ανυπομονησια:)

Συνημμένα

• DSC02004.jpg
    DSC02004.jpg
    417,9 KB · Εμφανίσεις: 163
  • DSC02001.jpg
    DSC02001.jpg
    485,3 KB · Εμφανίσεις: 175
  • DSC01990.jpg
    DSC01990.jpg
    483,8 KB · Εμφανίσεις: 132
  • DSC02006.jpg
    DSC02006.jpg
    489,4 KB · Εμφανίσεις: 168
  • DSC02003.jpg
    DSC02003.jpg
    420 KB · Εμφανίσεις: 163
  • DSC01999.jpg
    DSC01999.jpg
    457,4 KB · Εμφανίσεις: 143
  • DSC01998.jpg
    DSC01998.jpg
    529,6 KB · Εμφανίσεις: 175
Ηλιάννα μου καλημέρα !
Δεν ξέρω τι ώρα έστειλες το pm, εγώ μόλις πριν 5 λεπτά το είδα. Αν το πορτοκαλόασπρο ξανάρθει, μην το αφήσεις να φίγει.
Θα δούμε τι θα γίνει και μ'αυτό. Ο θεός είναι μεγάλος, έτσι δεν λένε ?

Έχουμε 10 μέρες ακόμα μέχρι να φύγεις από Πάτρα και συνεχίζω να ελπίζω σένα θαύμα. Αν το αφήσεις στην απέξω και χαθεί, μάλλον θα έχουμε τύψεις. Και πάλι, εσύ θα αποφασίσεις.

Όσο για τον Φοίβο και τον Άρη έχουν γίνει κουκλιά. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω.

Βουλα δεν ξερω αν θα το βαλω μεσα:(αν ξαναρθει θα δω τι θα κανω..

ηρθε ο καιρος να μιλησουμε και εμεις..η προσωρινη μας δεν αντεξε και τελικα εβαλε εναν μπουλη πορτοκαλι μεσα στο σπιτι..ενταξει φυσικα εμεις καναμε κομμα και δεν τον παιζαμε..εκεινος σαν σαχλος που ηταν ερχοταν και μας γκρινιαζε ολη την ωρα αλλα εμεις δεν υποκυψαμε..και δεν φτανει αυτο αυτες τις μερες ηρθε και καποιος αλλος στο σπιτι μας:mad:φυσικα αμεσως καταλαβαμε ποιος ηταν γιατι δεν ξεχναμε ευκολα..ηταν ενας κακος που την 1η μερα που μας πηραν βοηθησε την μαμα να μας κανει μπανιο..τσαντιστηκαμε παρα πολυ γιατι η προσωρινη μαμα του εδινε πολυ σημασια..ετσι εμεις και τα 3 βαλαμε ολη μας την δυναμη να την εκδικηθουμε..πηγαιναμε και τριβομασταν στον καινουριο ανθρωπο που ηρθε του καναμε χαδακια και αγκαλιτσες και τελικα το πετυχαμε τον στοχο μας..μονο εμας επαιζε και χαιδευε:clapup:ομως σημερα εφυγε και πηρε και τον σαχλο πορτοκαλι που η μαμα τον ονομασε Δια πανω που τον συνηθισαμε..και πηρα και το ποντικι και τωρα δεν εχει πλακα να σκαρφαλωνουμε μονο στο ονυχοδρομιο:( επισης ακουσαμε οτι σε λιγες μερες θα φυγουμε απο εδω και θα παμε σε ενα αλλο σπιτι με 2 γατες..εχουμε ηδη οργανωσει σχεδιο για να τις κατατροπωσουμε:whistle:

σας ζηταμε συγνωμη που δεν εχετε φωτο να θαυμασετε την ομορφια μας αλλα το διποδο μας τρεχει ολη την ωρα..ειπε θα προσπαθησει ομως..

Φοιβος-Αρης

Mωρά μου τι τραβάτε κι εσείς. Τόση κακομεταχείριση πια ? Τς., τσ.....

Μεταξύ μας Φοίβο και Άρη , νομίζω ότι ο Δίας πήγε σε ένα σπίτι με πολύ περισσότερες γάτες από αυτό που θα πάτε εσείς.
Μην το πείτε όμως σε κανένα.[/SIZE]:redface:

ηρθαμε στην αθηνα:clapup:το ταξιδι δεν ηταν και τοσο ανετο..κωμικοτραγικο θα ελεγα με την μαμα μου να την πιανει νευρικο γελιο καθε φορα που σταματαγαμε για αλλαγη πανας:whistle:τεσπα..τα μικρα μας ψαχνουν ακομα σπιτακι και απο αυριο θα ανανεωνω ολη την ωρα της αγγελιες..οσοι εχετε fb σας παρακαλω πολυ να τα προωθησετε..ολοι στο σπιτι εχουν ερωτευτει τα μωρα(τι πρωτοτυπο) και θελουμε να πανε σε ενα πολυ καλο σπιτακι..φωτος απο αυριο:)

Καλώς ήρθατε!!!
Φωτό, φωτό,φωτό :D

Καλώς ήρθατε!!!
Φωτό, φωτό,φωτό :D

ευχαριστουμε!τα μωρα δεν τα εχω παρει καθολου στα χερια μου αποταν τα εφερα στο σπιτι και τα εκανα μπανιο..οταν αποφασισουν να μου τα δωσουν θα τραβηξω και φωτος:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλώς ήρθατε κι από εμάς:) Κατάλαβα ότι τα ΄παιξαν λιγάκι στο ταξίδι αλλά μάλλον ήταν πιο δύσκολο για σας παρά για εκείνα.
Περιμένω κι εγώ φωτό . Α και προσοχή, θα τα κατσιάσετε από το πολύ χάιδεμα. Και επίσης θα τα κακομάθετε:D:P:D

τα μωρα εχουν ξεσαλωσει και δεν καθονται για φωτο:(εχει τοσα μερη εδω για να κρυφτουν να σκαρφαλωσουν και να παιξουν που καθε φορα που τα βαζω καπου να τα φωτογραφισω με κοιτανε με ενα βλεμα του στυλ κανεις πλακα τωρα ετσι?με πηρες πανω απο τον καναπε για να με βγαλεις φωτο?και φευγουν τρεχοντας:mad:μονο μια εχω καταφερει να βγαλω τον φοιβο και θα βαλω και κατι φωτο 2 μερες πριν φυγουμε απο πατρα..ελπιζω να τα καταφερω συντομα:redface:

Συνημμένα

• DSC02061.jpg
    DSC02061.jpg
    624,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC02054.jpg
    DSC02054.jpg
    438,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • DSC02052.jpg
    DSC02052.jpg
    530,5 KB · Εμφανίσεις: 46
  • DSC02048.jpg
    DSC02048.jpg
    646,9 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSC02049.jpg
    DSC02049.jpg
    730,9 KB · Εμφανίσεις: 49
κουκλια!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Δεν υπάρχουν λόγια......:inlove::inlove:

Πανέμορφα τα 2 μικρά αγοράκια!!!:P:P:P:P:D:D:D

Τι έγινε καλέ, ακόμα τα ζουλάτε τα μωρά;
Θέλουμε φωτό:ropalo::ropalo::ropalo:

οχι οχι τραβηξαμε(χθες συγκεκριμενα) απλα δεν εβρισκα με τιποτα το καλωδιο της μηχανης:redface::redface::redface::redface:μολις παω σπιτι θα το ψαξω και θα τις βαλω μην φωναζετε:redface::P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back