Χαρίζονται ο κοτσύφης και ο σπουργίτης--γατάκια μάλαμα--

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Μην γελάτε με τα ονόματα μας, δεν φταίμε εμείς γι' αυτά:redface:.
Μεγαλώσαμε μέσα σε σπίτι και γίναμε δυο τρυφερά και χαδιάρικα γατάκια, από αυτά που όλοι θα θέλανε να έχουν στο σπίτι τους. Όμως ξαφνικά μια μέρα αποφάσισαν να μας πετάξουν σε ένα πάρκο, αφήνοντας μας και ένα πιάτο φαγητό, λες και κινδυνεύαμε μόνο από την πείνα:/:. Έτσι κι εμείς σκαρφαλώσαμε πάνω σε ένα δέντρο και αρχίσαμε να νιαουρίζουμε δυνατά, μπας και κάποιος μας ακούσει(από εκεί βγήκανε και τα ονόματα μας:redface:). Βλέπετε φοβόμασταν, είχε πολλούς θορύβους, σκυλιά και άλλους κινδύνους που δεν φρόντισε να μας μάθει η μανούλα μας.
Ευτυχώς το μαρτύριο μας δεν κράτησε πολύ, μιας και δύο καλές κυρίες μας μάζεψαν, μας χώσανε σε μια τσάντα και ύστερα μας βάλανε σε ένα κλουβάκι. Μας πήγανε στο ιατρείο, μας εμβολιάσανε, μας αποπαρασιτώσανε (μην ρωτάτε τι είναι αυτό, έτσι το ακούσαμε έτσι το λέμε!) και μας πήρανε σε ένα σπίτι.
Είμαστε περίπου 3 μηνών γατάκια και ψάχνουμε για σπίτι, μιας και εκεί που μένουμε τώρα, δεν λέμε, είναι καλά, αλλά είμαστε λίγο περιορισμένοι.
Μακάρι να μπορέσετε να μας υιοθετήσετε μαζί, μιας και είμαστε πολύ αγαπημένα αδερφάκια!
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την γραμματέα μας στο 6947430922 (απογευματινές ώρες) ή στείλτε mail στο v_xenou@yahoo.gr ή konstansale@yahoo.gr.
Η υπηρέτρια μας λέει ότι είμαστε τα πιο καλά και χαδιάρικα γατάκια που έχουν περάσει απ'τα χέρια της και ότι θα δωθούμε αυστηρά για μέσα στο σπίτι(άλλωστε το έξω το ζήσαμε για λίγο και δεν μας ενθουσίασε:pfff:) και σε ανθρώπους που συμφωνούν με την στείρωση όταν φτάσουμε στην κατάλληλη ηλικία.
100_0860.jpg

Ο κοτσυφάκος:
100_0837.jpg

Και ο σπουργιτάκος:
100_0841.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κανουν και ναζια μωρε...Καλη τους τυχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη στα όμορφα αγόρια!!!!:P:P:P:D:D:D

Αααααχχχχ!Τα πουλακια μου!!!!!!!Πολυ τα αγαπω, ρε παιδια, αυτα τα γατια!!!!Πραγματικα ειναι πααααααρα πολυ καλα,γουργουριζουν συνεχεια και ειναι τα τελεια γατια για σπιτι!!!!!!
Μακαρι να βρουν το καλυτερο το κοσμου!!!

Μωρά μου όμορφα μακάρι να πάτε σύντομα σε δικό σας σπιτάκι, με πολύ αγάπη και πολλά χάδια.

100_0856.jpg

Δεν θέλω πολλά μωρέ, μόνο μια αγκαλίτσα να χωθώ:angel:
100_0853.jpg

Αγάπες μου όμορφες εύχομαι να βρείτε γρήγορα το δικό σας σπίτι:)

καλε τι πουλακια ειναι αυτα???
καλη τυχηη να εχουν!
ειναι κουκλιαααααααα:D
:D:D

καλη τυχη στα κουκλακια:clapup::clapup:ευχομαι να υιοθετηθουν γρηγορα:D

:clapup: πολύ όμορφα γατουλίνια, μου αρέσει κ ο χρωματικός συνδιασμός τους, μαύρος πάνθηρας και τίγρης;) ωραία αγοράκια. Αφού είναι κ γατοσυντροφάκια μην ανυσηχήτε θα βρουν σύντομα σπίτι.
Ας τους προωθήσουμε όσο μπορούμε;):clapup::clapup:
Καλή τύχη γατουλίνια:D

Επίσης τα πουλάκια μας σε περιόδους κρίσης που περνάμε, μπορούν να σας βοηθήσουν.
Ο σπουργίτης θα γίνει κομμωτής, σαν τον Νίνο, μιας και λατρεύει τα μαλλιά και το κοτσυφάκι θα γίνει διακοσμητής, μιας και κάθε μέρα απλώνει τα μαξιλάρια του καναπέ σε όλο το πάτωμα:D.

Άσε μας σου λέμε να κοιμηθούμε!
DSC00494.jpg

Τι θα γίνει κυρία μου, κοιμόμαστε λέμε, δεν το καταλαβαίνεις; Μη κουνιέσαι καθόλου!
DSC00480.jpg

DSC00481.jpg

DSC00486.jpg

DSC00497.jpg

DSC00500.jpg

DSC00502.jpg

ομορφιες μου!!!! καλη τυχη να χετε!!!:)

:clapup::clapup::clapup: πω πω κωνσταντίνα τι φατσάκια είναι αυτά?? το τιγρέ αγόρι έχει υπέροχες ραβδωσούλες, κ ωραίο καφέ χρώμα:clapup::clapup: από χρωματισμούς δεν ξέρω πως τα λένε:redface::redface:αλλά είναι σα παγωτό μόκα ο άτιμος.
Καλα κ το πανθηράκι μου θυμίζει λίγο τον αρχοντα:):)
Αχ σε ζηλεύω, γιατί εγώ, σε αντίθεση με κάτι γνωστές μας:whistle::whistle: λατρεύω να φιλοξενώ μωράκια ή μικρά γατάκια:) την καταβρίσκω με τα μικρά λέμε:clapup:
Χάιδεψε τους κεφαλάκια κ δώστους πολλά πολλά φιλάκια από μένα

τρεχει ήδη η αγγελία τους στο ιντερπετ;)

Κανενα νεο απο αυτες τις ομορφιες;

Ναι, μεγαλώνουν, ομορφαίνουν και διαολεύουν:D

Κανενα νεο απο γατογονιο εννοω,οτι διαολευουν το φανταστηκα.:P

Τσου Δωράκι!
Είναι τόσο αγαπημένα αδερφάκια τα καλά μου...............
100_0896.jpg

100_0894.jpg

100_0888.jpg

Koιμόοοοομαστε
100_0886.jpg

Εχτές ανακάλυψα κάτι: ο μαυρούκος πάει και θηλάζει τον αδερφό του. Παπάρα τον κάνει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back