Χαρίζονται ο κοτσύφης και ο σπουργίτης--γατάκια μάλαμα--

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τσ τσ...κακοπερνανε!:P:P:P

Κουκλακια μου ομορφααα!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποσο ομορφα!!!!Και κυριως ποοοοοσο καλα γατια!!!!Στο καλυτερο σπιτι θα πατε βρε.....ειμαι σιγουρη!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι πείτε μου, είναι γατιά αυτά ή αγγελούδια;

100_1058.jpg

100_1057.jpg

100_1054.jpg

100_1052.jpg

Ρε είναι φοβερές φάτσες. Η φωτογραφία που κοιμούνται αγκαλιά είανι υπέροχη.

Mεγαλώνουμε και περιμένουμε να πάμε στο δικό μας σπιτάκι :D

Τα πουλάκια μας σήμερα θα πάνε στο κτηνιατρείο για στείρωση. Μεγαλώσανε τα άτιμα!;)
Επίσης, νομίζω ότι πρέπει να μετανομαστούν σε Dino & Jino,μιας και οι δύο πλέον είναι δύο πολλοί καλοί κομμωτές:D

Να πάνε όλα καλά!!!:D:D

Tα πουλάκια γυρίσανε σώα στο προσωρινό τους σπιτάκι εχτές το απόγευμα. Παραπατάγανε λίγο, αλλά κατά τα μεσάνυχτα ήρθαν στα φυσιολογικά τους, πιάσανε τα ποντίκια τους και αρχίσανε τις βόλτες μέσα στο σπίτι.:D
Είναι τόσο καλά γατάκια και είναι τόσο όμορφο να τα βλέπεις να μεγαλώνουν μαζί! Μακάρι να βρεθεί ένα σπίτι που θα τα πάρει και τα δύο μαζί:angel:.

Θάθελα πάρα πολύ τα πουλάκια να βρούνε ένα μπαμπά ή μια μαμά που να τα πάρει και τα δυο μαζί και να περνάνε τόσο καλά όσο περνάνε ο Μπαλού με τον Μπαγκίρα.
Ακούει κανείς τις προσευχές μας ?:/:

κουκλάκια...φοβερός ο τιγράκος...αλλά και το μαυρί πανέμορφο....!!!!!!!!!!!!!αχ να τα ζουλίξω να τα φιλήσω να τα αγαπήσω...!!!!!!!!γρήγορα σπίτια σας μικρούλια μου με άπειρη αγάπη!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back