Χαρίζονται ο τρυφερούλης Λου κι ο γλυκύτατος Μιλου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα αδελφακια αυτα τα φιλοξενουσα για 5 μηνες πριν απο ενα χρονο και δεν μπορουσα με τιποτα να τα αποχωριστω... Και επειδη εχει καιρο να γραφει κατι ηθελα να μαθω τι κανει.. Αν ειχα τη δυνατοτητα θα τα υιοθετουσα και τα 2 αλλα... :( Οσο και αν προσπαθησα βρω κατι κατερινη για να τα βλεπω και λιγο δεν τα καταφερα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κανεις Λιζα καλα εισαι? Ο Μιλου Υιοθετήθηκε σε πολύ καλο σπιτι. Τι καει εκεινο το αναπηρακι που θα το σηκωνες???? Αν θελεις να βοηθησεις εκει υπαρχει καλο σωματειο οπου θελουν ατομα να ξερουν απο γατες να ξερεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον Λου τον φιλοξενει η Λίλα που τα φιλοξενουσε και τα δυο μαζι με τα δικα της

Αλήθεια υιοθετηθηκε και ο Μιλου?? Αχ τωρα δεν ξες ποσο χαρηκα... Εκεινο το αναπηρακι μας εχει βγαλει την ψυχη, μου εκανε ενα ακομη δαγκωμα και με εστειλε να τρχω να κανω αντιτετανκους και να παιρνω αντιβιωσεις,τριπλασιο ειχε γινει το χερι μου και ακομη ποναει.. Με ταλαιπωρει και μια γαστρεντεριτιδα εδω και καιρο και δε λεω να συνελθω και πηγε λιγο πισω το θεμα του.. Αυριο ελπιζω να τα καταφερω να τον παω τον Αλμπερτουλη ξανα εδω στον κτηνιατρο για να κανονισω και τη στειρωση του-που επρεπε να την ειχα ηδη κανει αλλα δεν μπορεσα δυστυχως- και να συζυτησω για μια ακομη φορα τι μπορουμε να κανουμε τωρα για το εξαρθρημα πρωτα και μετα για τις φυσικοθεραπειες.. Οσο για το σωματειο στο 'ελπιδα και στοργη' πιστευω αναφερεσαι..

Ωπα κατσε.. Ο Λου εχει υιοθετηθει,σωστα? Ο ασπρος-καφετουλης... Αυτο ναι, το ηξερα... Για το Μιλουκο δεν ηξερα αλλα τωρα ειδα οτι εγραψες οτι φιλοξενειται ακομη...

Ο Μιλου ειναι ο ασπρος καφετουλης ο Λου υιοθετηθηκε, που ηταν ο ο ασπρος κυριως. Ναι αν χρειαστεις καροτσακι η φυσιοθεραπευτρια εχω να σου πω. Ναι σε αυτο αναφερομαι. Τωρα που το ειπες τον ειπα Λου αντι Μιλου και στο αφισσακι.. παντα τα ,μπερδευω αυτα τα δυο απο την αρχη

Τωρα ειδα το μηνυμα,δυστυχως ημουν στο νοσοκομειο και πηγε ακομη πιο πισω η στειρωση του Αλμπερτ.. Τον πηγα ομως με το που βγηκα γιατι δεν επαιρνε αλλη παραταση και το καημενουλικο εχει τον ενα ορχη του μεσα στην κοιλιτσα και μολις συνελθει τελειως πρεπει να ξαναχειρουργηθει για να τον αφαιρεσουμε... Επομενως τωρα προεχει να γινει αυτο το χειρουργειο,γιατι απειλειται η υγεια του,και μετα τα ποδαρακια του. Εγω ξαναξεκινησα παντως να του κανω ασκησουλες στα ποδαρακια του. Μπορω να ξερω ενα καροτσακι τι κοστος εχει στο περιπου? Οσο για το Μιλου ειδα οτι βρεθηκε ενδιαφερομενος για υιοθεσια!!

Και ο Μιλου υιοθετηθηκε! κλεινει η αγγελια κα τον παιρνει η στελλα η νεα εθελοντρια ποου φιλοξενει τωρα τη πασπαλιτσα και τον αχνουδουλη.
Ενα καροτσακι κανει γυρω στα 300 αλλα εχει και τσεχικο φτηνοτερο τα εχω βαλει ολα στην εδικη ομαδα στο ΦΒ ( δες ελπιδοφορες εμπειριες εδω θα τη βρεις) και το πετ σοπ χωρις ζωα και η arthromed Βασσιλισης Ολγας θα τα φερνουν τους εδωσα στοιχεια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back