Bigbong
Νεοφερμένο μέλος
Λόγω δυσκολιών η υιοθεσία επείγει. Όποιος ενδιαφέρεται γιαυτά τα πανέμορφα αγγελουδακια ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος. Περιοχή, ΠΑΤΡΑ!
Αρ.Πρωτοδ.6851/2007 ΣΠΑΖ ΒΥΡΩΝΑ!
Τα γατάκια θα δωθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χιλια μπραβο σας για αυτο που κανατε!Ευχομαι ολοψυχα να εχουν την καλυτερη τυχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρουν αυτό που τους αξίζει!

Καλότυχα και υγιή να είναι!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Bigbong
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς τα γατουνια δεν έχουν βρει ακόμα σπίτι! Λόγο του ότι είμαι φοιτήτρια και φεύγω για Πάσχα δεν μπορώ να τα κρατήσω! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τουλάχιστον φιλοξενώντας τα για 20 ήμερες, μέχρι να γυρίσω στην Πάτρα! Είναι μικρούλια ακόμα και δεν θέλω να πάνε σε κάποιο petshop. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει!
anna 21
Δραστήριο μέλος
θελεις να μου στειλεις την αγγελια που εχεις κανει στο fb (εχεις κανει?) να σε βοηθησω με την προωθηση?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι οντως κριμα να τ αφησεις στην τυχη τους σ ενα πετ σοπ αφου συνηθως τα περισσοτερα πετ σοπ κακομεταχειριζονται τα ζωα..το να τα παρεις μαζι οντως δεν παιζει;ειναι μικρα μες στην κουτα η σε γατοφορο σ ενα δωματιο θα ναι μια χαρα ε;μην το βαζεις κατω ειμαστε κ μακρυα αλλιως θα στα φιλοξενουσα εγω παρολο που χω αλλα δυο δεν νομιζω να ταν προβλημα αλλα ειμαστε μακρυα..σκεψου το να τα παρεις μαζι παντως..οτι κι αν αποφασισεις μπραβο για το καλο που κανεις..
Bigbong
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς δεν μπορώ να τα πάρω μαζί μου. Δεν ξέρω τι άλλες επιλογές έχω! Δεν έχω κάποιων να τα φιλοξενήσει, εγώ φεύγω σε λίγες ημέρες, αν δεν βρεθεί κάποιος να τα υιοθέτηση η έστω φιλοξενήσει δεν ξέρω τι να κάνω.

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχει μήπως κάποια φιλοζωϊκή να απευθυνθείς μήπως μπορούν να τα αναλάβουν; Βάλατε την αγγελία στο Facebook; Αν όχι, βάλτε την το γρηγορότερο, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα εκεί σε ανάλογα περιστατικά.
Bigbong
Νεοφερμένο μέλος
Έχουμε βάλει στο facebook εδώ και καιρό άλλα δυστυχώς δεν είχαμε κάποια ανταπόκριση από εκεί.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200245884883566&set=o.165272310201&type=1
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
anna 21
Δραστήριο μέλος
Bigbong
Νεοφερμένο μέλος
Εκανα καινουργειο ποστ, εδω ειναι το λινκ, οποιως μπορει παρακαλω να το προωθησει!
https://www.facebook.com/Bigbong/posts/10200248942840013
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Το έχω προωθήσει κι εγώ σε διάφορες σελίδες στο FB. Εύχομαι να βρεθεί κάτι για τα μικρά

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Bigbong
Νεοφερμένο μέλος
Υιοθετηθηκαν τα μικρουλια!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Καλή τύχη να έχουν!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool