rafaa
Νεοφερμένο μέλος
Η Ρ.+ Θ. = <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
19-05-10
11:57
παιδια αν θελει κανεις γατακι να μου πει!!!εχω τεσσερα πανεμορφα γατακια!!!ειναι ενος μηνος 2 γκρι και 2 καφε!!!κ τα τεσσερα ειναι πολυ γλυκα κ παιχνιδιαρικα!!!οποιος ας μου πει!
Σημείωση Supervisor: Το παρόν μεταφέρθηκε εδώ από τις Αγγελίες του ischool.
Σημείωση Supervisor: Το παρόν μεταφέρθηκε εδώ από τις Αγγελίες του ischool.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα.
19-05-10
15:37
Φίλη rafaa, καλό θα ήταν να ανεβάσεις φωτογραφίες των γατιών σου για να τα γνωρίσουμε! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ειρηνηγ49852
Νεοφερμένο μέλος
Η ειρηνηγ49852 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
20-05-10
12:52
Καλησπερα.
Ειναι εμβολιασμενα,αποπαρασιτωμενα τα μωρα;Μαθημενα στην αμμο;Αγορια,κοριτσια;Δινονται για μεσα,εξω,με προϋποθεση στειρωσης ή οχι;Επισης καλο θα ηταν να βαλεις ενα mail ή ένα τηλεφωνο επικοινωνιας για τους ενδιαφερομενους.
Καλη τυχη.
Ειναι εμβολιασμενα,αποπαρασιτωμενα τα μωρα;Μαθημενα στην αμμο;Αγορια,κοριτσια;Δινονται για μεσα,εξω,με προϋποθεση στειρωσης ή οχι;Επισης καλο θα ηταν να βαλεις ενα mail ή ένα τηλεφωνο επικοινωνιας για τους ενδιαφερομενους.
Καλη τυχη.
ειρηνηγ49852
Νεοφερμένο μέλος
Η ειρηνηγ49852 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
20-05-10
13:12
ειναι μαθημενα στην αμμο και ακομα δεν ειναι εμβολιασμενα.Δυο κοριτσια κ δυο αγορια(τα αγορακια ειναι το ενα καφε κ το αλλο γκρι οπως αντιστοιχα κ τα κοριτσακια).Οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου στο 6943879270 ή στο irene_raphaelia@hotmail.com
**σε ευχαριστω πολυ moukelis
**σε ευχαριστω πολυ moukelis
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum