Χαρίζονται πανέμορφα γατάκια

• Thread starter Thread starter rafaa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

rafaa

Νεοφερμένο μέλος

Η Ρ.+ Θ. = <3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
παιδια αν θελει κανεις γατακι να μου πει!!!εχω τεσσερα πανεμορφα γατακια!!!ειναι ενος μηνος 2 γκρι και 2 καφε!!!κ τα τεσσερα ειναι πολυ γλυκα κ παιχνιδιαρικα!!!οποιος ας μου πει!

Σημείωση Supervisor: Το παρόν μεταφέρθηκε εδώ από τις Αγγελίες του ischool.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Φίλη rafaa, καλό θα ήταν να ανεβάσεις φωτογραφίες των γατιών σου για να τα γνωρίσουμε! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτα ειναι τα ζουζουνια ζν θεσ καποιο πες μου!!

Συνημμένα

• 29719_1290064453872_1298043302_30754396_303152_n.jpg
    29719_1290064453872_1298043302_30754396_303152_n.jpg
    85,4 KB · Εμφανίσεις: 71
Καλησπερα.
Ειναι εμβολιασμενα,αποπαρασιτωμενα τα μωρα;Μαθημενα στην αμμο;Αγορια,κοριτσια;Δινονται για μεσα,εξω,με προϋποθεση στειρωσης ή οχι;Επισης καλο θα ηταν να βαλεις ενα mail ή ένα τηλεφωνο επικοινωνιας για τους ενδιαφερομενους.
Καλη τυχη.

ειναι μαθημενα στην αμμο και ακομα δεν ειναι εμβολιασμενα.Δυο κοριτσια κ δυο αγορια(τα αγορακια ειναι το ενα καφε κ το αλλο γκρι οπως αντιστοιχα κ τα κοριτσακια).Οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου στο 6943879270 ή στο irene_raphaelia@hotmail.com

**σε ευχαριστω πολυ moukelis

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back