anna 21
Δραστήριο μέλος
Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα.
09-06-14
15:34
ευχαριστω για τη συμπαρασταση alcyone...αυτο το συστημα το ακολουθω απο τη φιλοζωικη χωρις υπερβολες ομως..παω στο χωρο τους με το γατακι το αφηνω καμια ωριτσα και παιζει το βλεπουν τους βλεπει το χαιδευουν..και μετα μου λενε συνηθως αν ειναι απολυτα σιγουροι και μ αρεσει και μενα ο χωρος τους το αφηνω..και δυστυχως ο χωρος ηταν καλος και οι ανθρωποι πολυ καλοι..δυστυχως ομως οχι τοσο αποφασισμενοι..κουραστηκα βρε παιδια...δεν φανταζεσαι εντωμεταξυ τι ψυχουλες ειναι..μονο που δεν μιλανε..και το πρωι ακομα με χαιρετανε με τον τροπο τους..αν ηταν ενα θα το κραταγα.ουτε το χρωμα με νοιαζει ουτε τιποτα...δεν ημουν ετοιμη για δευτερη γατα αλλα οκ τελικα δεν ειναι κατι φοβερο αλλα τωρα και τα δυο δεν μπορω και τη δικια μου μαζι..δεν μπορω να καταλαβω εντωμεταξυ αυτη τη λογικη με πηρε μια κυρια χτες να τα δει ηθελε και τα δυο και τελικα μετακομιζει σε 3 βδομαδες(δεν μου το χε πει) και τωρα λεει ολα μπαλκονια ιστοριες ειναι ανοιχτα με κουτες και φοβαται..γιατι δεν το λενε απ την αρχη??? κανω εγω κατι λαθος??
οχι δεν κανεις κατι λαθος, ετσι συμβαινει πολλες φορες, σε καταλαβαινω απολυτα ειναι πολυ ψυχοφθορο και εκνευριστικο. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εισαι παρα πολυ επιφυλακτικη, μην χαιρεσαι/ενθουσιαζεσαι οταν σου λεει καποιος οτι τα θελει. δεν το καταλαβαινουν αυτο οι δηθεν "ενδιαφερομενοι" τι μπορει να περνας εσυ και τι σου προκαλουνε. μπορει να μην το καλοσκεφτηκαν, μπορει να αλλαξαν γνωμη, μπορει χιλια δυο. μην απογοητευεσαι, ειναι πολυ νωρις ακομη. υπομονη και ας ελπισουμε οτι θα βρεθει καποιος καταλληλος να παρει εστω το 1!
επειδη τα εχω περασει πολλες φορες στα λεω... και πραγματικα εσκαγα. ειναι δυνατον να μιλας για ωρες επι μερες με καποια που θελει οπωσδηποτε τα γατακια που εχεις, συμφωνει με ολους τους ορους και στα καλα καθουμενα εξαφανιζεται? ή το ιδιο με αλλη τυπισσα και οταν επιτελους ερχεται να συζητησουμε απο κοντα να θελει να τα παρει και να φυγει τρεχοντας και στην τελικη να μου λεει οτι τελικα τα θελει για την αυλη της μαμας της?? και πολλα πολλα ακομη... παντως ενα πραγμα ειναι σιγουρο. χιλιες φορες να αργησουν να βρουν οικογενεια και να ειναι σωστη και υπευθυνη παρα να τα παρει καποιος ακαταλληλος (σκεψου πως θα ενιωθες αν το συνειδητοποιουσες αυτο εκ των υστερων!). αυτο να σκεφτεσαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
09-06-14
17:25
Συμφωνω. Θελουμε ολοι εδω μεσα να πιστεύουμε πως υπαρχουν αρκετοί ακομα σαν εμάς που εχουν και καποια υπευθυνότητα και οχι μονο να θελουν να υιοθετήσουν ενα ζωάκι για να το εχουν..αλλα για να το φροντίζουν με οτι συνεπάγεται αυτο, ειτε περίφραξη μπαλκονιού ειτε ιατρική περίθαλψη, στείρωση κτλ. Και φυσικα να εχουν να του δώσουν ολη τους την αγαπη. Καπου εκει εξω υπαρχει καποιο υπεύθυνο ατομο που θα ψαξει να βρει τα μικρα σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lin
Νεοφερμένο μέλος
Η lin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
09-06-14
17:50
Nicole και Anna σιγουρα τωρα καταλαβαινω πολλα..δεν θελω ν αναφερω καν ποσοι με πηρανε ειδικα για την τριχρωμη και για το ενα απο τα τιγρακια για να ερθουν απλα ετσι να τα παρουν απο μενα λες και ειναι αντικειμενο διακοσμητικο...και πως μου εκλεισαν το τηλ στα μουτρα οταν τους ειπα ξερετε εγω το φερνω στο χωρο σας και απλα συζηταμε καποια πραγματα για την ευζωια του.ειχατε ξανα γατουλα??μπαμ το τηλ στα μουτρα.....
ευτυχως η τριχρωμη πηγε σε πολυ υπευθυνο ατομο φιλη δικη μου, μετα απο σκεψη απο τη μερια της για να κανει παρεα με τον 2 χρονων στειρωμενο γατουλη της..εντωμεταξυ δεν νομιζω κανενας να φοβαται πια να ερθω στο χωρο του τις nine lives βοηθαω εκεινες με προωθουν κιολας..το προφιλ μου στο fb ειναι ορθανοιχτο για να δει καποιος..ναι το ξερω..ηταν 30 ημερων οταν τα βρηκα..το μονο που σκεφτομουν εκεινη την ωρα ηταν θα γινουν σουβλακερι στο δρομο ο κεντρικος διπλα...μανα δεν εμφανιστηκε 2 μερες..2 μερες περιμεναμε σημαδι της..πριν τα παρω..στειρωνετε παιδια οτι μπορειτε στη γειτονια σας..αυτο κανω κι εγω εδω κι ενα τριμηνο..μια εχω καταφερει να πιασω αλλα θα συνεχισω...ειναι κριμα κι αδικο..δεν επιβιωνουν τα δολια..
ευτυχως η τριχρωμη πηγε σε πολυ υπευθυνο ατομο φιλη δικη μου, μετα απο σκεψη απο τη μερια της για να κανει παρεα με τον 2 χρονων στειρωμενο γατουλη της..εντωμεταξυ δεν νομιζω κανενας να φοβαται πια να ερθω στο χωρο του τις nine lives βοηθαω εκεινες με προωθουν κιολας..το προφιλ μου στο fb ειναι ορθανοιχτο για να δει καποιος..ναι το ξερω..ηταν 30 ημερων οταν τα βρηκα..το μονο που σκεφτομουν εκεινη την ωρα ηταν θα γινουν σουβλακερι στο δρομο ο κεντρικος διπλα...μανα δεν εμφανιστηκε 2 μερες..2 μερες περιμεναμε σημαδι της..πριν τα παρω..στειρωνετε παιδια οτι μπορειτε στη γειτονια σας..αυτο κανω κι εγω εδω κι ενα τριμηνο..μια εχω καταφερει να πιασω αλλα θα συνεχισω...ειναι κριμα κι αδικο..δεν επιβιωνουν τα δολια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
09-06-14
23:40
Lin σ'αυτό τον κόσμο η ανωριμότητα και η ανευθυνότητα περισσεύουν
Απορώ πώς αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί να αναθρέψουν παιδιά ,τι παράδειγμα θα τους δίνουν..
Πολύ σωστά σε συμβουλεύουν οι προλαλήσασες: δυστυχώς θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις αυτά τα δυσάρεστα περιστατικά, οπότε τις επόμενες φορές που θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου, θα έλεγα να κρατάς μια συγκρατημένη αισιοδοξία.
Για να μην απογοητεύεσαι κάθε τόσο, στο δρόμο για την αναζήτηση ανθρώπων πραγματικά άξιων να αναθρέψουν ένα ζωντανό, που εύχομαι να μην είναι μακρύς.
Και σύντομα τα δυο ζουζούνια να βρουν το σπιτάκι και την αγκαλιά που τους ταιριάζει
Απορώ πώς αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί να αναθρέψουν παιδιά ,τι παράδειγμα θα τους δίνουν..Πολύ σωστά σε συμβουλεύουν οι προλαλήσασες: δυστυχώς θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις αυτά τα δυσάρεστα περιστατικά, οπότε τις επόμενες φορές που θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου, θα έλεγα να κρατάς μια συγκρατημένη αισιοδοξία.
Για να μην απογοητεύεσαι κάθε τόσο, στο δρόμο για την αναζήτηση ανθρώπων πραγματικά άξιων να αναθρέψουν ένα ζωντανό, που εύχομαι να μην είναι μακρύς.
Και σύντομα τα δυο ζουζούνια να βρουν το σπιτάκι και την αγκαλιά που τους ταιριάζει

lin
Νεοφερμένο μέλος
Η lin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
04-08-14
14:35
οι κοριτσαρες υιοθετηθηκαν μαζι :-) τωρα εχω νεες αφιξεις στο σπιτι αλλα δυο τιγρακια συντομα θα τα ανεβασω να στε καλα ολοι!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
αν ηταν ενα θα το κραταγα.ουτε το χρωμα με νοιαζει ουτε τιποτα...δεν ημουν ετοιμη για δευτερη γατα αλλα οκ τελικα δεν ειναι κατι φοβερο αλλα τωρα και τα δυο δεν μπορω και τη δικια μου μαζι..δεν μπορω να καταλαβω εντωμεταξυ αυτη τη λογικη με πηρε μια κυρια χτες να τα δει ηθελε και τα δυο και τελικα μετακομιζει σε 3 βδομαδες(δεν μου το χε πει) και τωρα λεει ολα μπαλκονια ιστοριες ειναι ανοιχτα με κουτες και φοβαται..γιατι δεν το λενε απ την αρχη??? κανω εγω κατι λαθος??