avtwvia
Διάσημο μέλος
Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
28-09-10
21:42
Αυτα τα μωρακια τα βρηκε μια κοπελα σε κουτα πεταμενα στην αυλη της. Τα ταιζει με ειδικο γαλα για μωρα και θα τα δωσει οταν απογαλακτιστουν.
Οπως βλεπετε ειναι πανεμορφα!!
Τηλ. επικοινωνιας 6945269937
Οπως βλεπετε ειναι πανεμορφα!!
Τηλ. επικοινωνιας 6945269937
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κερασένια
Νεοφερμένο μέλος
Η κερασένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
29-09-10
23:30
Είναι θεϊκα..!μπορείς να μας πεις το γένος απο το καθένα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
avtwvia
Διάσημο μέλος
Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
30-09-10
15:42
Δυστυχως δεν ξερω γιατι δεν τα εχω εγω τα μωρα τα εχει μια κοπελα και απλως τα προωθω..
για περισσοτερες πληροφοριες παρτε στα τηλ.
για περισσοτερες πληροφοριες παρτε στα τηλ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
30-09-10
17:30
Καλε το ενα μοιαζει με Τουρκικο Βαν!
avtwvia
Διάσημο μέλος
04-10-10
11:14
Τα μωρακια μαλλον ειναι το ασπρο-γκρι θηλυκο και τα αλλα 2 αρσενικα.. Με καθε επιφυλαξη βεβαια..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum