Χαρίζονται περσικές γατούλες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Lolita 16/8

Νεοφερμένο μέλος

Η Lolita 16/8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Εχουμε 4 περσικες γατούλες τις οποίες δυστυχως δεν μπορουμε πλεον να φροντισουμε σωστα εξαιτιας ξαφνικων οικονομικων δυσκολιών. Μετά από πολυ σκεψη αποφασισαμε οτι η μονη λυση ειναι να χαρισουμε τις 3, όμως πρεπει να διασφαλισουμε όσο γινεται οτι θα πανε σε καλα χερια. Γι' αυτο βαζουμε αγγελια μονο εδω που ξερουμε οτι τα μελη ειναι πραγματικοι γατοφιλοι. Δεδομενης και της ηλικιας τους πιστευω οτι αν καποιος ενδιαφερθει θα τις αγαπαει πραγματικα. Το ιδανικο βεβαια θα ηταν να χαριζονταν και οι τρεις μαζι - αφου εχουν μεγαλωσει μαζι - αν και μαλλον κατι τετοιο θα ειναι δυσκολο.
Οι γατούλες που χαριζονται είναι η Μπουκίτσα, λευκή τσιντσιλα (Απριλιος 2004), ο γιος της ο Άιν (από Αϊνστάιν) λευκός με διχρωμα ματάκια - Απριλιος 2005) και η κόρη της Λολίτα, τιγράκι ταμπι (Αύγουστος 2005). Ο Άιν είναι στειρωμένος. Είναι εκπληκτικά πλάσματα, υγιέστατα, πολύ-πολυ όμορφα, το καθενα με την δικιά του ξεχωριστή προσωπικότητα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα βοηθούσανε πολύ κάποιες φωτογραφίες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα βοηθούσανε πολύ κάποιες φωτογραφίες!

Το ξέρω, προσπάθησα να βάλω αλλα μάλλον κάτι κάνω λάθος. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις:redface:;

Αυτ τη στιγμη..μονο απο εξωτερικο σαιτ μπαινουν φωτο.Κανε εγγραφη στο photobucket,ανεβασε τες εκει και μετα πατα σε καθε φωτο το direct link, και βαλτο εδω.:)

Σ' ευχαριστω πολύ :-) . Θα το κάνω μόλις πάω στο σπίτι.

Ενδιαφερομαι για μια απο τισ γατουλεσ θα προτιμμουσα θυλικη γιατι η δικια μου πεθανε λογω ηλικιασ πριν απο λιγο καιρο το τηλεφωνο μου θα στο στειλω σε μηνυμα προσωπικο μενω σε μονοκατοικια περιφραγμενη και γνωριζω τιν φροντιδα που χρειαζεται μια περσικη γατουλα

περιμένουμεεε φώτοοο!!!!:D

Μπορείς να ανοίξεις έναν λογαριασμό δωρεάν στο photobucket και να τα κάνεις upload από εκεί πρώτα. Στη συνέχεια κάνεις αντιγραφή URL της φωτογραφίας από το photobucket, επικόλληση στο mycat, μαυρίζεις στη συνέχεια τη διεύθυνση και πατάς επάνω στη μπάρα τη φωτογραφία δίπλα στην υδρόγειο, κάνεις ξανά επικόλληση στο παραθυράκι που θα σου ανοίξει και OK. Ανυπομονούμε!!! Καλή Επιτυχία!!!

Φωτογραφίες :clapup:
https://s1090.photobucket.com/albums/i365/anel678/

photo024-1.jpg

03052007017.jpg

22112005006_4.jpg

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
πωπω...θεικα πλασματακια...καλη τους τυχη!!:D

Κουκλάκια μου!!! Ευχές για άξιο γατογονιό!!!

Thanks! Μακάρι :(

Παναγία μου!!! Στην πρώτη φωτογραφία προς στιγμήν νόμιζα ότι βάλατε φωτο του Αχιλλέα μου!!! :worry: Και το γκριζούλι μου θυμίζει Μελουλίνο... Οπότε , τί περιμένετε;;; Να μην πω ότι είναι πανέμορφα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ό,τι καλύτερο τους εύχομαι!!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back