*Υποθέτω οτι το τιγράκι είναι θηλυκό,αυτό με το λευκό πόδι αρσενικό,και το άλλο με τις λευκές μόνο πατουσίτσες θηλυκό.
Είναι πολύ μικρά και δεν μπορώ να πω στα σιγουρα.
Αριθμός Πρωτοδικείου "Η Αγάπη": 30248/03
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150818700907772.421401.623277771&type=3
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι να βρουν γρήγορα σπίτι αυτά τα όμορφα μικρά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σας παρακαλώ προωθήστε το! Επείγει να βρούν σπίτι...αυτή την στιγμή είναι σε κλουβάκια και κουτάκια αλλά σε 10 μέρες περίπου ταξιδεύω και δεν ξέρω που να τα βάλω και ποιός θα τα προσέχει..είναι κρίμα να τα γυρίσω στον δρόμο..Είναι πολύ μικρούλια δεν θα επιβιώσουν... Θα βοηθούσε ακόμη και προσωρινή φιλοξενία..Μπορώ να το/τα μεταφέρω Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και ειναι τοσο γλυκα!!Θα το βαλω στο φεεις,εφοσον λες να το προωθησουμε.Αν εχεις αντιρρηση στειλε μου πμ.

Μακαρι να βρεθει κατι..το ελπιζω δηλαδη.

εγω να δεις πως το ελπίζω! εχω καταγχωθεί! σε ευχαριστώ πάρα πολύ..πες το σε όποιον ξέρεις! στενεύουν τα χρονικά περιθώρια και δεν ξέρω ποιος θα μου τα προσέχει οταν θα πρεπει να φύγω!
To πανέμορφο κοριτσάκι με τις λευκές πατουσίτσες θα πάει στις 11 Ιουνίου στο καινούργιο της σπίτι!!
Τα άλλα 2 (είναι πλέον 30 ημερών) περιμένουν μια μαμα ή ενα μπαμπά ή και τα δυο! Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ οτι δεν θα πάνε σπίτι και οτι θα γυρίσουν στον δρόμο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έρχεται αύριο Θεσσαλονίκη για προσωρινή φιλοξενία!
Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum