Χαρίζονται τέλεια γατομωράκια!!!

• Thread starter Thread starter fotant
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fotant

Νεοφερμένο μέλος

Η fotant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Βρέθηκαν 3 γατάκια στη Χαλκίδα και χαρίζονται. Τώρα είναι περίπου 18 ημερών και τρώνε ακόμα με το μπιμπερό. Θα δoθούν εφόσον γίνουν τουλαχιστον 35 ημερών για να έχουν δυναμώσει, εκτός αν κάποιος μπορεί να αναλάβει υπεύθυνα απο τώρα την απαιτητική φροντίδα τους γιατι αν και ζωηρά είναι πολύ μωράκια... Προτιμώ να υιοθετηθούν στην Χαλκίδα για να μπορώ να τα βλέπω αλλά μπορώ να τα μεταφέρω αυτό το μήνα και Θεσσαλονίκη,οπως επίσης ίσως να υπάρχει δυνατότητα για Αθήνα και Πάτρα. Δυστυχώς δεν μπορώ να τα κρατήσω γιατι έχουμε ήδη 2 σκυλιά και αν μεγαλώσουν λίγο ακόμα θα αναγκαστώ να τα αφήσω πάλι έξω.Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει μια θέση στο σπίτι του για κάποιο απο τα μικρούλια ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6943876567.

*Υποθέτω οτι το τιγράκι είναι θηλυκό,αυτό με το λευκό πόδι αρσενικό,και το άλλο με τις λευκές μόνο πατουσίτσες θηλυκό.
Είναι πολύ μικρά και δεν μπορώ να πω στα σιγουρα.

Αριθμός Πρωτοδικείου "Η Αγάπη": 30248/03

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150818700907772.421401.623277771&type=3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• tigris.jpg
    tigris.jpg
    65,7 KB · Εμφανίσεις: 51
  • lefkes_patouses.jpg
    lefkes_patouses.jpg
    68,7 KB · Εμφανίσεις: 49
  • lefko_podi.jpg
    lefko_podi.jpg
    60,3 KB · Εμφανίσεις: 42
Απάντηση: Χαρίζονται τέλεια γατομωράκια !!!

Εύχομαι να βρουν γρήγορα σπίτι αυτά τα όμορφα μικρά! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ Θεε μου, κοιτάξτε γατομωρά... έχω πεθυμήσει να πάρω ένα στην αγκαλιά μου....

Σας παρακαλώ προωθήστε το! Επείγει να βρούν σπίτι...αυτή την στιγμή είναι σε κλουβάκια και κουτάκια αλλά σε 10 μέρες περίπου ταξιδεύω και δεν ξέρω που να τα βάλω και ποιός θα τα προσέχει..είναι κρίμα να τα γυρίσω στον δρόμο..Είναι πολύ μικρούλια δεν θα επιβιώσουν... Θα βοηθούσε ακόμη και προσωρινή φιλοξενία..Μπορώ να το/τα μεταφέρω Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Και ειναι τοσο γλυκα!!Θα το βαλω στο φεεις,εφοσον λες να το προωθησουμε.Αν εχεις αντιρρηση στειλε μου πμ.:)
Μακαρι να βρεθει κατι..το ελπιζω δηλαδη.:worry:

εγω να δεις πως το ελπίζω! εχω καταγχωθεί! σε ευχαριστώ πάρα πολύ..πες το σε όποιον ξέρεις! στενεύουν τα χρονικά περιθώρια και δεν ξέρω ποιος θα μου τα προσέχει οταν θα πρεπει να φύγω!

To πανέμορφο κοριτσάκι με τις λευκές πατουσίτσες θα πάει στις 11 Ιουνίου στο καινούργιο της σπίτι!! :) Τα άλλα 2 (είναι πλέον 30 ημερών) περιμένουν μια μαμα ή ενα μπαμπά ή και τα δυο! Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ οτι δεν θα πάνε σπίτι και οτι θα γυρίσουν στον δρόμο..

Νέες φωτογραφίες απο το γατάκι με το λευκό ποδαράκι..Απο αυτό τον κούκλο με τα καταγάλανα ματάκια και την ρόζ μυτούλα!!
Έρχεται αύριο Θεσσαλονίκη για προσωρινή φιλοξενία!

Συνημμένα

• DSCF1697.JPG
    DSCF1697.JPG
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 31
  • DSCF1700.JPG
    DSCF1700.JPG
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 35
  • DSCF1691.JPG
    DSCF1691.JPG
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 31
  • DSCF1675.JPG
    DSCF1675.JPG
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 24
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back