Χαρίζονται τέσσερα πανέμορφα γατάκια ενός μήνα

• Thread starter Thread starter ELENIP
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ELENIP

Διάσημο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
Αυτά τα πανέμορφα και φιλικά γατάκια, γεννήθηκαν απο μια αδέσποτη γάτα μέσα σε γλάστρα μιας μονοκατοικίας. Όμως ήταν ανεπιθύμητα απο την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και ανέλαβε μια κοπέλα να τα πάρει στο σπίτι της μεχρι να τους βρει σπιτάκι. Είναι όλα χαδιάρικα, τρυφερά και έτοιμα για εξερευνήσεις:) Εχουν μάθει να χρησιμοποιούν την άμμο τους και είναι ελεγμενα απο κτηνίατρο. Είναι όλα τους υγιέστατα!
Το ασπρόμαυρο και το ασπροπορτοκαλί είναι (με επιφύλαξη) αγοράκια ενώ τα τρίχρωμα είναι κοριτσάκια!!:)
Περιμένουν να δωθούν σε πραγματικούς φιλόζωους, αποκλειστικά για μεσα στο σπίτι και εφόσον συμφωνούν με την μελλοντική τους στείρωση!

0090.jpg

P1010546-1.jpg

P1010483-1.jpg

P1010488-1.jpg

P1010491-1.jpg

P1010529-1.jpg

0097.jpg

0091-1.jpg

P1010528.jpg

Λήψη αρχείου Πατήστε για να δείτε βιντεάκι:D

Επικοινωνια: eleni-2005@hotmail.com, όποιος ενδιαφερθεί και επικοινωνήσει μαζί μου μεσω e-mail, θα του δώσω το τηλ της κοπέλας που τα εχει για καλύτερη συννενόηση:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενίτσα καλή τύχη στα μικρούλια. Είναι όλα τους πανέμορφα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενίτσα καλή τύχη στα μικρούλια. Είναι όλα τους πανέμορφα:)

Ευχαριστώ Βουλίτσα!!! :):):)Μακάρι να βρούνε σπιτάκια!!!
Μ

0117-1.jpg

0123-1.jpg

0123-1.jpg

0111-1.jpg

0111-1.jpg

0121.jpg

0119.jpg

0102.jpg

Yπήρξε ενδιαφέρον για την σκούρα τρίχρωμη! Με το μαύρο. Μακάρι να πάνε όλα καλά!! Μίλησα εγω με την ενδιαφερόμενη. Πολύ καλή περίπτωση:clapup: Της εδωσα το τηλ της κοπέλας που τα έχει και εχουν κανονίσει οι δυο τους. Ακόμα δεν εχω μαθει νέα.
Θα ενημερωσω κι εσας!!!:)

Yπήρξε ενδιαφέρον για την σκούρα τρίχρωμη! Με το μαύρο. Μακάρι να πάνε όλα καλά!! Μίλησα εγω με την ενδιαφερόμενη. Πολύ καλή περίπτωση:clapup: Της εδωσα το τηλ της κοπέλας που τα έχει και εχουν κανονίσει οι δυο τους. Ακόμα δεν εχω μαθει νέα.
Θα ενημερωσω κι εσας!!!:)
Αντε μακάρι να πάει το ψυχουλάκι στο δικό του σπιτι:clapup::clapup:

Τελικά δεν πήρανε την σκούρα κάλικο γιατί ήταν υποτονική και κοιμόταν συνέχεια. Μου είπε η κοπέλα που τα έχει οτι κούτσαινε κιόλας:( Την πήγε στον κτηνίατρο και περιμένουμε νέα!

Πήραν την κούκλα της δεύτερης φώτο, κάτω απο τον ασπρομαυρούλη στο αρχικό μήνυμα!

Λοιπόν, ανακεφαλαιώνω ποιά έχουν μείνει!!!:D

P1010555-1.jpg

0117-1.jpg

P1010529-1.jpg

Y.Γ Ο ασπροπορτοκαλούλης έχει καθαρά ματάκια πλέον και περιμένω να μου στείλουνε νεες φώτο για να φανεί η ομορφάδα του!!

Τελικά έχει πυρετούλι 42:( Της δίνει η κοπέλα την αντιβιωσούλα της και ο γιατρος της έκανε μια ένεση! Και ελπίζουμε να γίνει περδίκι! Λοίμωξη δεν ειναι είπε γιατί δεν φτερνίζεται!

Το ασπρομαυρούλι ειναι τρελλος Μουτσούνας!! :clapup:

Αλλα η αγαπημένη μου ειναι αυτή η τριχρωμούλα...

P1010528.jpg

υπάρχει για να σου φτιάχνει το κεφι απ το πουθενά!

καλή τους τυχη.

Το ασπρομαυρούλι ειναι τρελλος Μουτσούνας!! :clapup:

Αλλα η αγαπημένη μου ειναι αυτή η τριχρωμούλα...

P1010528.jpg

υπάρχει για να σου φτιάχνει το κεφι απ το πουθενά!

καλή τους τυχη.

Ναι, ο άτιμος. Μουτσούνας με τα όλα του!!!

Κι εμένα αυτή είναι η αδυναμία μου!!! Μακαρι να γίνει καλά το γλυκουλίνι! Ο πυρετός, της στέρησε το σπιτάκι:(

Δεν είναι κουκλάκι???:inlove::inlove:

0125.jpg

0127.jpg

0129.jpg

0130-1.jpg

Eλένη κι αυτό είναι κουκλάκι και όλα τα υπόλοιπα:)

H μικρούλα τρίχρωμη είναι πλέον καλά!!!:clapup: Να θυμίσω οτι είχε 42 πυρετό!! Να και τα πειστήρια!

0134.jpg

0132.jpg

0139.jpg

Δεν πιστεύω να ειναι κανένα αδέρφι της Αζβόρ?! :eek:

Είναι πολύ όμορφα Ελένη μου, όλα τους!!!:P:P:D:DΚαλή τύχη να έχουν και γρήγορα να βρουν τα δικά τους σπιτάκια!!!:P:P:P

Δεν πιστεύω να ειναι κανένα αδέρφι της Αζβόρ?! :eek:

Όχι:D Άλλα είναι αυτά απο άλλη περιοχή!! Την μαμα της την στειρώσαμε!!!!

Είναι πολύ όμορφα Ελένη μου, όλα τους!!!:P:P:D:DΚαλή τύχη να έχουν και γρήγορα να βρουν τα δικά τους σπιτάκια!!!:P:P:P

Δόθηκε και ο ασπροπορτοκαλής!!:clapup: Σε ένα φίλο της κοπέλας που τα φιλοξενεί και θα του πει να πάρει και τον ασπρόμαυρό του οποίου το όνομα είναι νταής:D:P
Αμα δωθεί ο Νταής και κρατήσει η κοπέλα που τα φιλοξενεί και τη σκούρα κάλικο, τότε δεν θα έχουν μείνει άλλα γατάκια:clapup:. Κράτησε και ένα άλλο κοριτσάκι, το πέμπτο της γατοοικογένεια που δεν το έβαλα στην αγγελία γιατί είχαν δεθεί όλοι απο την αρχή και δεν μπορούσαν να το αποχωριστούν.:) Και ένα που δώθηκε απο την αγγελία. Σύνολο πέντε!!;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back