ELENIP
Διάσημο μέλος
Εχουν μάθει να χρησιμοποιούν την άμμο τους και είναι ελεγμενα απο κτηνίατρο. Είναι όλα τους υγιέστατα!Το ασπρόμαυρο και το ασπροπορτοκαλί είναι (με επιφύλαξη) αγοράκια ενώ τα τρίχρωμα είναι κοριτσάκια!!

Περιμένουν να δωθούν σε πραγματικούς φιλόζωους, αποκλειστικά για μεσα στο σπίτι και εφόσον συμφωνούν με την μελλοντική τους στείρωση!
Λήψη αρχείου Πατήστε για να δείτε βιντεάκι

Επικοινωνια: eleni-2005@hotmail.com, όποιος ενδιαφερθεί και επικοινωνήσει μαζί μου μεσω e-mail, θα του δώσω το τηλ της κοπέλας που τα εχει για καλύτερη συννενόηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ελενίτσα καλή τύχη στα μικρούλια. Είναι όλα τους πανέμορφα![]()
Ευχαριστώ Βουλίτσα!!!

Μακάρι να βρούνε σπιτάκια!!!Μ
ELENIP
Διάσημο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Της εδωσα το τηλ της κοπέλας που τα έχει και εχουν κανονίσει οι δυο τους. Ακόμα δεν εχω μαθει νέα. Θα ενημερωσω κι εσας!!!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε μακάρι να πάει το ψυχουλάκι στο δικό του σπιτιYπήρξε ενδιαφέρον για την σκούρα τρίχρωμη! Με το μαύρο. Μακάρι να πάνε όλα καλά!! Μίλησα εγω με την ενδιαφερόμενη. Πολύ καλή περίπτωσηΤης εδωσα το τηλ της κοπέλας που τα έχει και εχουν κανονίσει οι δυο τους. Ακόμα δεν εχω μαθει νέα.
Θα ενημερωσω κι εσας!!!![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
Την πήγε στον κτηνίατρο και περιμένουμε νέα!Πήραν την κούκλα της δεύτερης φώτο, κάτω απο τον ασπρομαυρούλη στο αρχικό μήνυμα!
ELENIP
Διάσημο μέλος

Y.Γ Ο ασπροπορτοκαλούλης έχει καθαρά ματάκια πλέον και περιμένω να μου στείλουνε νεες φώτο για να φανεί η ομορφάδα του!!
ELENIP
Διάσημο μέλος
Της δίνει η κοπέλα την αντιβιωσούλα της και ο γιατρος της έκανε μια ένεση! Και ελπίζουμε να γίνει περδίκι! Λοίμωξη δεν ειναι είπε γιατί δεν φτερνίζεται!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

Αλλα η αγαπημένη μου ειναι αυτή η τριχρωμούλα...
υπάρχει για να σου φτιάχνει το κεφι απ το πουθενά!
καλή τους τυχη.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Το ασπρομαυρούλι ειναι τρελλος Μουτσούνας!!
Αλλα η αγαπημένη μου ειναι αυτή η τριχρωμούλα...
![]()
υπάρχει για να σου φτιάχνει το κεφι απ το πουθενά!
καλή τους τυχη.
Ναι, ο άτιμος. Μουτσούνας με τα όλα του!!!
Κι εμένα αυτή είναι η αδυναμία μου!!! Μακαρι να γίνει καλά το γλυκουλίνι! Ο πυρετός, της στέρησε το σπιτάκι

ELENIP
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
ruf
Εκκολαπτόμενο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Καλή τύχη να έχουν και γρήγορα να βρουν τα δικά τους σπιτάκια!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Δεν πιστεύω να ειναι κανένα αδέρφι της Αζβόρ?!![]()
Όχι
Άλλα είναι αυτά απο άλλη περιοχή!! Την μαμα της την στειρώσαμε!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Είναι πολύ όμορφα Ελένη μου, όλα τους!!!Καλή τύχη να έχουν και γρήγορα να βρουν τα δικά τους σπιτάκια!!!
![]()
Δόθηκε και ο ασπροπορτοκαλής!!
Σε ένα φίλο της κοπέλας που τα φιλοξενεί και θα του πει να πάρει και τον ασπρόμαυρό του οποίου το όνομα είναι νταής
Αμα δωθεί ο Νταής και κρατήσει η κοπέλα που τα φιλοξενεί και τη σκούρα κάλικο, τότε δεν θα έχουν μείνει άλλα γατάκια
. Κράτησε και ένα άλλο κοριτσάκι, το πέμπτο της γατοοικογένεια που δεν το έβαλα στην αγγελία γιατί είχαν δεθεί όλοι απο την αρχή και δεν μπορούσαν να το αποχωριστούν.
Και ένα που δώθηκε απο την αγγελία. Σύνολο πέντε!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool