Χαρίζονται τα Χαριποτεράκια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δηλ για στείρωση αρσενικού πόσο παίρνουν εκεί ? Και νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί κι αδέσποτος ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχει θηλυκό κ αρσενικό ουτε άλλες τιμές για αδέσποτο κ του σπιτιού για όλα είναι το ίδιο, αφου για τις εξετάσεις του γατούλη που είχα βρει με νεφρική ανεπάρκεια κ πέθανε τελικά είχα δώσει σύνολο 300 ευρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

103.jpg

104.jpg

106.jpg

105.jpg

115.jpg

111.jpg

119.jpg

Ελενα ποσο μεγαλωσαν!

μεγαλώνουν κ χοντρένουν σιγά σιγά τα Χαριποτεράκια μας:)

Καλησπέρα και από εμένα ,
απίστευτα είναι όλα μου τρέχουν τα σάλια . . .

Παναγιώτης .

Καλησπέρα και από εμένα ,
απίστευτα είναι όλα μου τρέχουν τα σάλια . . .

Παναγιώτης .
Παναγιώτη μου ήρθε η ωρα να σταματήσουν τα σάλια σου να τρέχουν γιατί σε λίγο ο μικρούλης θα είναι κοντά σας;) και καινούριες φωτογραφίες από τα μικρά μας που ομολογώ βγήκαν μετά από πάρα πολύ τρέξιμο κ πάρα πολύ κόπο:xtipao:

Συνημμένα

• P4250009.JPG
    P4250009.JPG
    937,2 KB · Εμφανίσεις: 38
  • P4250010.JPG
    P4250010.JPG
    883,8 KB · Εμφανίσεις: 39
  • P4250004.JPG
    P4250004.JPG
    894,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • P4250005.JPG
    P4250005.JPG
    877,6 KB · Εμφανίσεις: 37
  • P4250012.JPG
    P4250012.JPG
    913,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • P4250011.JPG
    P4250011.JPG
    899,8 KB · Εμφανίσεις: 47
αχου..........πανεμορφα ειναι τα ζουζουνακια...και σε πολυ καλη κατασταση φαινονται!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:..βρε συ ελενα..ειναι αυτα που μου ελεγες στο θεμα με τα περσακια;

Υιοθετηθηκε κανενα τελικα?

Ελενα μεγάλωσαν πολυ!!!!!! ΕΙναι κουκλιά!!!! ΜΕ το καλό να βρουν σπιτάκια τα μωρά μου.!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

αχου..........πανεμορφα ειναι τα ζουζουνακια...και σε πολυ καλη κατασταση φαινονται!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:..βρε συ ελενα..ειναι αυτα που μου ελεγες στο θεμα με τα περσακια;
Είναι πολύ πιο όμορφα από κοντά κ πολύ παχουλά είναι τρέλα:clapup:
Υιοθετηθηκε κανενα τελικα?
Το ένα γατουλίνι υιοθετήθηκε από το καλύτερο μπαμπά του γατόκοσμου:clapup:
Ελενα μεγάλωσαν πολυ!!!!!! ΕΙναι κουκλιά!!!! ΜΕ το καλό να βρουν σπιτάκια τα μωρά μου.!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Ναι Αναστασία μου μακάρι να βρουν κ τα υπόλοιπα από ένα καλό σπιτάκι :(

Eχασα επεισοδια εγω,μπραβο στον μπαμπα που βρηκε τον γατοερωτα της ζωης του,μακαρι ολα να βρουν τελεια σπιτακια!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

ναι ναι έχασες Νονικά μου ας ελπίσουμε πραγματικά κ για τα υπόλοιπα να βρουν ένα καλό σπιτάκι κάντε όλες μια ευχή κ αν μπορείς βρε Νόνικα ανακοίνωσέ το κ εκεί στην φιλοζωική της Λάρισας μήπως θέλει κανείς μωράκι

Δυσκολα τα πραγματα,κι εγω μονο για το πορτοκαλακι βρηκα,σε εχω υπ οψιν ομως,αν ακουσω καποιον να θελει τιγρακι η αλλο πορτοκαλακι θα στο πω!

Σευχαριστώ Νονικά μου να σαι καλά

Ελενα αυτα ειναι που θελεις να προωθησουμε? παρε τηλ να συννενοηθουμε λιγο

Ελενα αυτα ειναι που θελεις να προωθησουμε? παρε τηλ να συννενοηθουμε λιγο
ναι ναι Ασημίνα μου αυτά είναι στείλε μου. στείλε μου σε παρακαλω με ΡΜ σε ποιο τηλ. μπορώ να καλέσω κ τι ώρα για να μην ενοχλώ κιόλας.

της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες :)
P4270001.jpg

Και ένα ευχάριστο ανακοινωθέν από τα Χαριποτεράκια μας χθες ήρθε κ πήρε το Περσιβαλ ο μπαμπάς Παναγιώτης κ αυτή τη στιγμή ζει μαζί του στο καλύτερο σπίτι που θα μπορούσα να φανταστώ γι αυτόν. Μακάρι να βρουν κ τα υπόλοιπα έστω κ στο μισό τόσο καλούς γονείς σαν τον Παναγιώτη κ την Μαρία:clapup:

Τι καλα!
Καλη τυχη και στα υπολοιπα,μπαμπα Παναγιωτη να τον χαιρεστε τον κουκλο!

tongs.jpg

Και το δεύτερο πορτοκαλάκι μας με το υπέροχο ροζ χρώμα που δεν το πιάνει δυστυχώς ο φακός

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back