Χαρίζονται τα δύο Γκόλλλλλλ!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπραβοοοοοο ελα παντα τετοια νεα!!!!!!!! καλη τυχη στα υπολοιπα γατουλινια μακαρι να υπαρχουν παντα τετοιοι καλοι ανθρωποι.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδη ισως η φωτογραφιες αργησουν πολυ(ειμαι γνωστη για την αναβλητικοτητα μου:P) λεω να κλειδωσουμε το θεμα πανηγυρικα και οποιαδηποτε φωτο εχω θα τη βαλω ειτε στις γατες Φλοισβου ειτε στο δικο μας το θεμα.;) Τι λετε;:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σοφίιιιιιια, κλείδωσε το θέμα :D

Φωτογραφίες ας μην έχουμε (κι όταν τις έχουμε βάλτες στο θέμα το Φλοίσβου). Αλλά τουλάχιστον κάποιες λεπτομέρειες από το καινούργιο τους σπίτι και το πως αντέδρασαν (ή αν προσαρμόστηκαν) τις θέλουμε.

Στο θέμα μπαίνει λουκέτο!! Αντωνία μου μόλις μάθεις νέα τους ή έχει φωτογραφίες βάλτες στο θέμα του Φλοισβου ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back