kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 106 μηνύματα.
09-08-10
15:38
Μπραβοοοοοο ελα παντα τετοια νεα!!!!!!!! καλη τυχη στα υπολοιπα γατουλινια μακαρι να υπαρχουν παντα τετοιοι καλοι ανθρωποι.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
10-08-10
08:44
Επειδη ισως η φωτογραφιες αργησουν πολυ(ειμαι γνωστη για την αναβλητικοτητα μου
) λεω να κλειδωσουμε το θεμα πανηγυρικα και οποιαδηποτε φωτο εχω θα τη βαλω ειτε στις γατες Φλοισβου ειτε στο δικο μας το θεμα.
Τι λετε;
) λεω να κλειδωσουμε το θεμα πανηγυρικα και οποιαδηποτε φωτο εχω θα τη βαλω ειτε στις γατες Φλοισβου ειτε στο δικο μας το θεμα.
Τι λετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
10-08-10
09:16
Σοφίιιιιιια, κλείδωσε το θέμα 

Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
10-08-10
15:48
Φωτογραφίες ας μην έχουμε (κι όταν τις έχουμε βάλτες στο θέμα το Φλοίσβου). Αλλά τουλάχιστον κάποιες λεπτομέρειες από το καινούργιο τους σπίτι και το πως αντέδρασαν (ή αν προσαρμόστηκαν) τις θέλουμε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Η SofiaV είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
10-08-10
23:01
Στο θέμα μπαίνει λουκέτο!! Αντωνία μου μόλις μάθεις νέα τους ή έχει φωτογραφίες βάλτες στο θέμα του Φλοισβου 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum