ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
16-10-12
10:31
Τελευταία προσπάθεια να δοθούν και αυτές οι ψυχούλες. Είναι 3 μωρά γατάκια που "ξέμειναν". Επειδή στο ξενοδοχείο το οποίο εργάζομαι στην Κω θα αρχίσει ανακαινίσεις και αλλάζει και διοίκηση οπότε καταλαβαίνετε γκρεμίσματα κλπ. αυτά τα γατόνια κινδυνεύουν ΑΜΕΣΑ γιατί έχουν μάθει να παίζουν με παιδάκια και είναι συνεχώς σε μέρη που δεν πρέπει. Έχω 10 μέρες καιρό να δοθούν. Εννοείται έρχονται και στην Αθήνα. Υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται? Είναι τρομερά φιλικά και παιχνιδιάρικα.
Θα δοθούν από
Φιλοζωϊκή Καισαριανής Όλγα Μάλλη
Αριθμός Πρωτοδικείου: 1672/1995
Θα δοθούν από
Φιλοζωϊκή Καισαριανής Όλγα Μάλλη
Αριθμός Πρωτοδικείου: 1672/1995
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
16-10-12
14:17
Ψυχουλες μου ομορφες!!Ευχομαι να εχουν την καλυτερη τυχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
16-10-12
17:27
Καλή τύχη να έχουν! 

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
19-10-12
11:42
Ευχαριστώ παιδιά αλλά πολύ δύσκολα τα πράγματα.... Ούτε ένα τηλέφωνο... Η κρίση στην Ελλάδα μάλλον δημιουργήσε και κρίση στις ψυχές μας....
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
19-10-12
22:35
Μην απογοητεύεσαι Ουρανία μου, κρίση υπάρχει αλλά η αγάπη δεν έχει σχέση με το χρήμα. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι εκεί έξω 
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις γι' αυτές τις ψυχούλες είναι να πιστεύεις!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
20-10-12
17:18
Μην απογοητεύεσαι Ουρανία μου, κρίση υπάρχει αλλά η αγάπη δεν έχει σχέση με το χρήμα. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι εκεί έξω
To ξέρω αλλά έχω μια βδομάδα καιρό μετά φεύγω από το νησί

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum