cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι λιγο φοβισμενα ,τρωνε μονα τους και πολυ
παιζουν ακαταπαυστα και ειναι διαολακια
το θεμα ειναι οτι επειγει υιοθεσια γιατι η φιλη μου εχει ηδη γατουλες στειρωμενες και δεν ειναι στα καλυτερα τους με τα μωρουλια αλλα οσο μπορει τα φιλοξενει στο σπιτι της την βοηθαω και εγω οσο μπορω
για αυτο αν καποιος πιστευει οτι ενα απο τα ζουζουνια του εχει κλεψει την καρδια μην διστασει να με καλεσει στο 6949190508 και να ερθει να δωσει αγαπη και φροντιδα σ ενα απο τα τοσοδουλια.Και εδω καμαρωστε τις φατσουλες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρεπει να δωθουν αμεσα παρακληση σε οποιον θελει εστω ενα ενα τα ζουζουνια να δωθουνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool