Χαρίζονται τα φλοισβογατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Είμαστε τρία γατάκια όλο γλύκα. Προς το παρόν μένουμε σε αυλή καφετέριας, αλλά ψάχνουμε ένα δικό μας σπιτάκι για να αράζουμε τις κορμάρες μας και ένα πατέρα ή μητέρα για να του κάνουμε κουτουλίτσες. Είμαστε και τα τρία αρσενικά, περίπου 2,5 μηνών, πλήρως αποπαρασιτωμένα.
Αν θέλετε να μας δείτε από κοντά, καλέστε στο 6947430922 ή στείλτε mail στο v_xenou@yahoo.gr

100_1064.jpg

100_1066.jpg

100_1065.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα μικρά είναι απίθανα!! Επίσης πρέπει να προσθέσω οτι είναι και πάρα πολύ καλά με τα παιδάκια!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαι να προσθεσω οτι το τιγρακι το φωναζουμε Μπρινο γιατι νομιζω οτι μοιαζει στην Breena της Δωρας!!!Θα γινει φουντωτος και ποοοοολυ κουκλος!!!!!!

Kαι να προσθεσω οτι το τιγρακι το φωναζουμε Μπρινο γιατι νομιζω οτι μοιαζει στην Breena της Δωρας!!!Θα γινει φουντωτος και ποοοοολυ κουκλος!!!!!!

Αυτό το τιγράκι είναι ένα όνειρο.... Ετσι φανταζόμουν οτι θα είναι η γατούλα μου πριν καταλήξω με δυο πορτοκαλόγατα και ένα σκουμπρί. Στο τσακ είμαι να γίνω πολύτεκνη. :whistle:Τα λατρεύω τα τιγράκια:):):)

Mακάρι να βρει ένα σπίτι σαν το δικό σου Κλαίρη μου! :whistle::whistle:

Δε φαντάζεσαι πως κρατιέμαι...Ετσι το ονειρευόμουν ΑΚΡΙΒΩΣ. Βέβαια λειτούργησε το σύμπαν που όταν θέλεις γατί σου στέλνει πεσκέσι ένα, όποιο είναι εύκαιρο.Κανένα απο τα γατάκια μου δεν διάλεξα (ισως λίγο την Κουτσουπίτσα). Αυτόν όμως θα τον ήθελα πολύ!!!

αχ αυτο το τιγρακι:redface::redface::redface::redface:

καλη τυχη μικρα φλοισβογατακια:D

Δε φαντάζεσαι πως κρατιέμαι...Ετσι το ονειρευόμουν ΑΚΡΙΒΩΣ. Βέβαια λειτούργησε το σύμπαν που όταν θέλεις γατί σου στέλνει πεσκέσι ένα, όποιο είναι εύκαιρο.Κανένα απο τα γατάκια μου δεν διάλεξα (ισως λίγο την Κουτσουπίτσα). Αυτόν όμως θα τον ήθελα πολύ!!!

E καλά μωρέ, μην καταπιέζεσαι κι όλας :whistle::whistle::whistle::P.
Έτσι είναι, ισχύει ότι δεν τα διαλέγουμε αλλά μας διαλέγουν!;)

Κοίτα φάτσα :whistle::whistle::whistle:

100_1069.jpg

Εύχομαι κι εγώ να βρουν ένα δικό τους σπίτι και να μην τα βρει ο χειμώνας εκεί που είναι τώρα

Ακόμα εδώ είμαστε και περιμένουμε :whistle::whistle::whistle:

Κοιτάξτε μωρέ κάτι κουκλάκια! Και είναι τόοοοοσο καλά :clapup:
τον μαυρούκο τον αδίκησα, αλλά επιφυλάσσομαι, γιατί δεν καθόταν ο άτιμος ;)
100_1101.jpg

100_1102.jpg

100_1103.jpg

100_1104.jpg

100_1107.jpg

Kωνσταντίνα, δεν στέλνεις τις φωτογραφίες αυτές στην κυρία που έστειλε μέιλ χθες ?

του φουντωτού;

Καλή τύχη στα όμορφα αγοράκια!!!:P:P:P:D:D

Καλά μιλάμε για απίστευτες φάτσες και απίστευτα ήρεμα γατιά παρόλο που ζούνε έξω.Τέλεια ανατροφή έχουν τα άτιμα;).Μόλις τα είδα ήθελα να τα φάω...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back