Χαρίζονται: τριχωτό πορτοκαλόγατο και γκρι γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sulvia

Νεοφερμένο μέλος

Η sulvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
γεια σας. στην αυλη της πολικατοικιας που μενω η γατα που φροντιζουμε γεννησε πριν ενα μηνα και κατι ημερες δυο πανεμορφα γατακια...το ενα ειναι τριχωτο πορτοκαλογατο και το αλλο ειναι γκρι.το γκρι ειναι θηλυκο, το αλλο πρεπει να ειναι αρσενικο..το προβλημα ειναι οτι ο διπλανος μας απειλει καθημερινα οτι θα τα φολιασει αν δε τα παρουμε απο κατω. εγω εχω ηδη ενα γατο και δεν εχω καθολου χωρο για αλλο γατι. εχω ρωτησει φιλους και γνωστους και κανεις δεν θελει ενα απο τα γατακια. επισης η μητερα τους εχει αρρωστησει και φοβαμαι μη παθει κατι και μεινουν μονα τους. το γκρι ειναι πιο φιλικο, το πορτοκαλι μολις με βλεπει τρεχει. χτες το βραδυ μπορεσα να τα πετυχω και τα εβγαλα φωτο αλλα ειναι λιγο θολες,επισης δεν εχω ιδεα πως μπορω να τις ανεβασω.(αν καποιος μπορει να μου πει)..
σας παρακαλω καποιος να βοηθησει, δεν ξερω τι να κανω με τα γατια. εχω απελπιστει. αυτος απο διπλα εχει σκοτωσει οτι γατι υπαρχει στον κηπο. :(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απαράδεκτος ο γείτονας σου !
Ελπίζω γρήγορα να αλλάξει το νομοσχέδιο για τα ζώα για να μπορούν κάτι τέτοιοι τύποι να μην εξαπολύουν απειλές για φόλα με τόση ευκολία !

Ελπίζω να βρουν σπιτάκι τα γατάκια !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζονται: τριχωτό πορτοκαλόγατο και γκρι γατάκι.

Το νομοσχέδιο δεν χρειάζεται να αλλάξει.Απο το νόμο απαγορεύεται η κακοποίηση και η θανάτωση ζώου,και τιμωρείται.Τα μυαλά των ανθρώπων πρέπει να αλλάξουν. Να του υπενθυμίσεις ότι ο νόμος απαγορεύει τη θανάτωση ζώου,οι κυρώσεις έχουν γίνει πολύ πιο αυστηρές,και αν τα βρεις σκοτωμένα θα του κάνεις μήνυση.
Σου στέλνω πμ πως να βάλεις φωτό.:)

Απάντηση: Χαρίζονται: τριχωτό πορτοκαλόγατο και γκρι γατάκι.

Τι ''άνθρωποι'' υπάρχουν την τρέλα μου!!!! ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!! Εκνευρίστηκα τόοοσο πολύ με τον γείτονα σου! :mpinelik:
Αλήθεια.. δε μπορεί να επέμβει η φιλοζωική για να φροντίσει τα γατάκια κ να δώσει 2-3 φάπες στον τύπο??????

dsc00935.jpg

dsc00932.jpg

dsc00933.jpg

dsc00934.jpg

αυτες ειναι οι φωτο που μπορεσα να βγαλω,ειναι λιγο θολες γιατι τα ειχα βγαλει βραδυ. δεν καθονται με τιποτα να τα τραβηξω, με το που με βλεπουν τρεχουν. καταφερα χτες να πιασω το γκρι την ωρα που ετρωγε. ειναι κοριτσακια και τα δυο τελικα. το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι οτι το πορτοκαλι επαθε μολυνση στα ματια. χτες το ειδα με το ενα ματι κλειστο και πρησμενο και το αλλο του ματι εχει αρχισει επισης να παθαινει το ιδιο. δεν μπορω να το πιασω αυτο για να το παω στον κτηνιατρο,ειναι πολυ φοβισμενο. τι να κανω; εχω και την εξεταστικη μου τωρα και δεν εχω και καθολου χρονο.

Ti κάνουν τα γατάκια; Αν θέλετε στείλτε μου ένα μήνυμα με τηλέφωνο! Υπάρχει άτομο που ενδιαφέρεται!

καλησπερα. σας εστειλα προσωπικο μηνυμα με το τηλ μου. σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back