Antigoni87
Νεοφερμένο μέλος
. Είναι πολύ χαδιάρικα και παιχνιδιάρικα!Πήγαν χτες στον κτηνίατρο και είιναι υγιέστατα! Απλώς ακολουθούμε προληπτικά αγωγή για ενδοπαράσιτα. Έχουν αποπαρασιτωθεί εξωτερικά, και τώρα βαζουμε κολλύριο για τα ματάκια μας.
Είναι λίγο ταλαιπωρημένα λόγω των συνθηκών στις οποίες ζούσαν, αλλά έχουν ήδη πάρει πολύ τα πάνω τους μέσα σε 24 ώρες και δε χορταίνω να τα βλέπω να παχαίνουν, να παίζουν και να κοιμούνται αγκαλιά
.Μπορείτε εδώ να διαβάσετε την μικρή ιστορία της ζωής τους: https://www.mypetz.gr/threads/sos-Γατάκια-σε-αυτοκίνητο.233302/
Τηλ. επικοινωνίας: 695 7144071, Αντιγόνη
Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, αρ. έγκρ. Πρωτοδικείου: 519419/97
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι ολόψυχα να έχουν την καλύτερη τύχη και να βρουν σύντομα το σπίτι τους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Αντιγόνη μου, πόσο τυχερά είναι που βρέθηκες στον δρόμο τους!
Τώρα μένει να τους βρούμε το καλύτερο σπιτάκι.Ποιος θα είναι ο τυχερός??

Antigoni87
Νεοφερμένο μέλος
Είμαστε αχώριστα, παίζουμε συνέχεια και κοιμόμαστε αγκαλιά, και τρώμε με μανία κοτοπουλάκι. Αλλά ούτε τότε τσακωνόμαστε, κάτι σπρωξιματάκια μόνο πέφτουν
.Παρότι έχουμε δεθεί πολύ μεταξύ μας, δινόμαστε και χωριστά, αρκεί να μας περιποιούνται, να μας φροντίζουν και να παίζουν μαζί μας για να νιώθουμε πως έχουμε παρέα. Περιμένουμε.....!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Antigoni87
Νεοφερμένο μέλος

Η αγγελία μπορεί να κλείσει...! Θα μου λείψουν τόσο... Απαρηγόρητη είμαι! Αλλά ανακουφίστηκα πολύ γιατί τα περιμένει μια όμορφη ζωούλα γεμάτη αγκαλιές... Σας ευχαριστουμε για όλες τις συμβουλές και τη στήριξη 
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Ειλικρινά, χαίρομαι απίστευτα για την καλή τους τύχη!
Ένα μεγάλο μπράβο που τα φρόντισες και τα βοήθησες κι εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένα στο καινούριο τους σπίτι!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum