Χαρίζονται 2 μαύρα γατάκια 40 ημερών!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Antigoni87

Νεοφερμένο μέλος

Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 92 μηνύματα.
Χαρίζονται 2 πανέμορφα μαυρογατάκια θηλυκά, περίπου 40 ημερών, τα οποία φιλοξενώ από χτες στο σπίτι μου! Πηγαίνουν μόνα στην άμμο τους και τρώνε ξηρά τροφή, αλλά τους αρέσει και μια γουλίτσα από το μπιμπερό :P . Είναι πολύ χαδιάρικα και παιχνιδιάρικα!
Πήγαν χτες στον κτηνίατρο και είιναι υγιέστατα! Απλώς ακολουθούμε προληπτικά αγωγή για ενδοπαράσιτα. Έχουν αποπαρασιτωθεί εξωτερικά, και τώρα βαζουμε κολλύριο για τα ματάκια μας.
Είναι λίγο ταλαιπωρημένα λόγω των συνθηκών στις οποίες ζούσαν, αλλά έχουν ήδη πάρει πολύ τα πάνω τους μέσα σε 24 ώρες και δε χορταίνω να τα βλέπω να παχαίνουν, να παίζουν και να κοιμούνται αγκαλιά
:) .

Μπορείτε εδώ να διαβάσετε την μικρή ιστορία της ζωής τους: https://www.mypetz.gr/threads/sos-Γατάκια-σε-αυτοκίνητο.233302/

Τηλ. επικοινωνίας: 695 7144071, Αντιγόνη
Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, αρ. έγκρ. Πρωτοδικείου: 519419/97

dscf8153.jpg

dscf8158.jpg

dscf8157.jpg

dscf8161.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι πολύ όμορφα και άκρως ακαταμάχητα! :D
Εύχομαι ολόψυχα να έχουν την καλύτερη τύχη και να βρουν σύντομα το σπίτι τους! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλάκια μου,αγαπούλες μου γλυκές...τους αξίζει η καλύτερη τύχη.Είναι φοβερή η ιστορία τους!!:D

Αγαπούλες μου..ζωούλες μου!!!Σαν δικά μου τα νιώθω αυτά τα τυχερά μωράκια!
Αντιγόνη μου, πόσο τυχερά είναι που βρέθηκες στον δρόμο τους!
Τώρα μένει να τους βρούμε το καλύτερο σπιτάκι.Ποιος θα είναι ο τυχερός??:)

Συνεχίζουμε να ψάχνουμε για σπιτάκι...! Δεν έχουμε μεγαλώσει ιδιαίτερα, άντε να πήραμε λίγα γραμμάρια λόγω σωστότερης διατροφής, και στρογγυλέψαμε επιτέλους!... :) Είμαστε αχώριστα, παίζουμε συνέχεια και κοιμόμαστε αγκαλιά, και τρώμε με μανία κοτοπουλάκι. Αλλά ούτε τότε τσακωνόμαστε, κάτι σπρωξιματάκια μόνο πέφτουν ;) .
Παρότι έχουμε δεθεί πολύ μεταξύ μας, δινόμαστε και χωριστά, αρκεί να μας περιποιούνται, να μας φροντίζουν και να παίζουν μαζί μας για να νιώθουμε πως έχουμε παρέα. Περιμένουμε.....!

Κάποιες νέεως φωτογραφίες ίσως; :)

ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ!!!!! :clapup::clapup:Η αγγελία μπορεί να κλείσει...! Θα μου λείψουν τόσο... Απαρηγόρητη είμαι! Αλλά ανακουφίστηκα πολύ γιατί τα περιμένει μια όμορφη ζωούλα γεμάτη αγκαλιές... Σας ευχαριστουμε για όλες τις συμβουλές και τη στήριξη :)

Είδες που στο είχα πει; :hehe:
Ειλικρινά, χαίρομαι απίστευτα για την καλή τους τύχη!
Ένα μεγάλο μπράβο που τα φρόντισες και τα βοήθησες κι εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένα στο καινούριο τους σπίτι! :clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back