Χαρίζονται 2 πανέμορφα γατάκια

VSPIL7

Νεοφερμένο μέλος

Ο VSPIL7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Καποιος αφησε εξω απο το σπιτι μου 2 γατακια. Πρεπει να ειναι κοντα 4 μηνων. Τα ταιζω , θα τα στειρωσω και θα τους κανω τα πρωτα εμβολια. Επειδη ομως ηδη εχω 2 γατες εδω και 5 χρονια μεσα στο σπιτι , τις οποιες καποιος παλι τις ειχε παρατησει δεν εχω τη δυνατοτητα να τα κρατησω. Οπιος θελει να τα υιοθετησει παρακαλω ας μου τηλεφωνησει στο 6906886018.

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης 519419/97

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Μακάρι να βρουν σπίτι αυτά τα 2 όμορφα μικρά όσο πιο γρήγορα γίνεται! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι ο,τι καλύτερο & για τα δύο, είναι γλυκύτατα!

Γλυκουλικα!!!:)

Καλή τύχη ψυχούλες :)

πολύ γλυκούλια!
το ένα φαίνεται και φουντωτούλι!
θα βοηθούσε καμια πιο κοντινή φωτο να φαίνονται και τα ματάκια!
είναι αγοράκια ή κοριτσάκια?
καλή τύχη εύχομαι!

Εύχομαι να βρούν σπίτι και τα δύο και να περάσουν την υπόλιπη ζωή τους ευχάριστα.

Είναι και τα δύο θυληκά.Σε 15 μέρες θα στειρωθούν. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να τα κρατήσω με τον νέο χρόνο και δεν ξέρω τι να κάνω.

Να ορισμένες νές φωτο.

Τελευταία επεξεργασία:
VSPIL7 μήπως να απευθυνθείς σε φιλοζωϊκά σωματεία και ενώσεις μήπως μπορούν να τα αναλάβουν ή να τους βρουν σπιτάκια φιλοξενίας. Επίσης, έβαλες την αγγελία στο Facebook; Εκεί έχει πολλές σελίδες για φιλοξενίες/υιοθεσίες ζώων, κ τα φιλοζωικά σωματεία έχουν τις δικές τους. Εύχομαι καλή τύχη!

Δεν τα αναλαμβάνει κανένας. Όλοι λένε βάλε αγγελία αλλά μην έχεισ ελπίδες γιατί υιοθετούνται με το σταγονόμετρο. Και όλοι , κτηνίατροι κλπ. λένε να τα αφήσω και θα βρουν τον δρόμο τουσ.

Στην εβαλα εγω σε καμποσες ομαδες.
Ωραιοι κτηνιατροι, αναρωτιεμαι σε ποιο κοσμο ζουν και εχουν τετοιες εποψεις!:/:

Αχ αυτή η φουντωτή τιγρούλα είναι ολόιδια η Νταίζη μου..η γατούλα μου είναι 16 χρονών και τον τελευταίο χρόνο ταλαιπωρείται με χειρουργεία γιατί εμφανίζει συνεχώς όγκους. Πριν λίγες βδομάδες έκανε το τελευταίο χειρουργείο που θα μπορούσε να αντέξει όπως μας βεβαίωσε η κτηνίατρος της..δυστυχώς εμφάνισε καινούργιο και επιδεινώνεται ραγδαία..τα νέα σύντομα θα είναι πολύ άσχημα :'( :'(
Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι χωρίς αυτή τη γάτα καθώς την έχουμε στο σπίτι από τη Τετάρτη δημοτικού..θα ήθελα τόσο να μεγαλώσουμε αυτό το γατάκι που τόσο πολύ της μοιάζει. Η μαμά μου όμως δε σκέφτεται για άλλο γατάκι άμεσα γιατί στενοχωριέται πολύ με την κατάσταση της μικρής μας και δε θέλει να ξαναπεράσει τα ίδια στο μέλλον..επίσης εγώ πρόσφατα βρήκα δουλεία στην Αθήνα και μένω στο σπίτι της θείας μου που δεν αγαπάει καθόλου τα ζώα.
Θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά μου μήπως πάρουμε αυτό το μικρό είναι κρίμα να καταλήξει στο δρόμο..:worry:

Την Παρασκευή πάνε για στείρωση. Ακόμα οι μικρές ψάχνουν για σπίτι.

Με το καλό να γίνει η στείρωση και σύντομα να βρουν σπίτι! :)

Όλα καλά να πάνε με τη στείρωση. Η δική μου καρδιά λέει πως με την επιμονή και την υπομονή έρχεται και η υιοθεσία. Μην τα παρατήσεις. Ανέβασε και μερικές κοντινές φωτογραφίες. :)

Τα γατάκια στειρωθήκανε και αναρρώνουνε. Αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Τέλος του μηνός μετακομίζω και εκεί που παώ δεν μπορώ να τα πα΄ρω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν θέλω να τα παρατήσω έτσι.

Χαρούμενα Χριστούγεννα! Εύχομαι τα γατάκια να βρουν σύντομα σπίτι, έστω για φιλοξενία, μέχρι να υιοθετηθούν

ΟΙ γατούλες βρήκαν σπίτι. Τις ζήτησε μιά κυρία από Πάτρα. Το σάββατο θα τις πάω Πάτρα. Ασ ελπίσουμε να είναι καλοί γατογονείς και να τα φροντίζουν. Θα μου λείψουν αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

ΟΙ γατούλες βρήκαν σπίτι. Τις ζήτησε μιά κυρία από Πάτρα. Το σάββατο θα τις πάω Πάτρα. Ασ ελπίσουμε να είναι καλοί γατογονείς και να τα φροντίζουν. Θα μου λείψουν αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

αχ τί καλά που βρήκαν σπίτι!!!!! :) τα ψυχούλια μου!!! μην ανησυχείς κάτι μου λέει πως η νέα τους οικογένεια θα είναι πολύ καλή!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back