Χαρίζονται 2 πανέμορφα γατάκια

αχου τα μορε!!! εχω μια φιλη η οποια θελει ενα καφε!! θα την ρωτισω αν το θελει!! οκ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Πολύ ευχάριστα νέα αυτά!!! :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτα στο προφιλ μου τα εχω 5 χρονια και δεν δινονται. Αυτά που θα δωσω ειναι αυτα που ειναι στισ φωτο στην 1η σελιδα.

Αυτα στο προφιλ μου τα εχω 5 χρονια και δεν δινονται. Αυτά που θα δωσω ειναι αυτα που ειναι στισ φωτο στην 1η σελιδα.
οκ

Τελικά δεν βρέθηκε σπίτι για τα γατάκια. Η αναζητηση γατογονιών συνεχίζεται.

Λυπάμαι πάρα πολύ... :(
Μακάρι να βρεθεί κάτι και για τα 2 αυτά πανέμορφα πλάσματα!

Κριμα. Παντως μην απελπιζεσαι καμμια φορα αργει να βρεθει οικογενεια, αλλα στο τελος θα βρεθει, εξαλλου ειναι πανεμορφα τα γατακια.:)

Tώρα είδα τα μουτράκια τους, είναι πανέμορφα, σίγουρα θα βρουν ένα γλυκό σπιτάκι!!!;)

Τα γατακια περιμένουν ακόμα κάποιον γατογονεα. Τα έχω αφήσει στον κήπο στο προηγούμενο Σπιτι αλλά είναι εκτεθειμένα σε κινδύνους . Κάνανε όλα τα εμβόλια και τα ταιζω και αναμένουμε

αχ μωρέ.... δεν υπάρχει κάποιος να τα πάρει να μην είναι μέσα στο κρύο...????
μακάρι να βρεθεί σπιτάκι όσο πιο σύντομα γίνεται...!!!!!

Τα δίνει και τα 2 μαζι το παλικαρι οχι το 1 μονο του, οποτε οποιος θελει να υιοθετησει και τα 2 μαζι (τουλαχιστον ετσι καταλαβα μετα απο την τηλεφωνικη μας επικοινωνια, αν καταλαβα λαθος ας με διορθωσει) μπορει να παρει τηλ ειναι διαθεσιμα ακομα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Τα γατακια ακομα να βρουν καποιον να τα θελει. Πάντως είναι πολύ καλά και τα δύο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι σύντομα να γίνει και το δικό τους θαύμα. Η συχνή ανανέωση μιας αγγελίας πάντως βοηθάει. Αν έχεις π.χ πρόσφατες φωτογραφίες θα ήταν καλά να τις ανεβάσεις :)
Καλή τύχη εύχομαι στα μικρά

Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Κυνηγιούνται μέσα στον δρόμο συνέχεια. έχω πεθάνει από το άγχος με τα αμάξια και αυτά. άυριο θα ανεβάσω φώτο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back