Χαρίζονται 2 πανέμορφα, γουργουριστά και παιχνιδιάρικα γατάκια στη Θεσσαλονίκη!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

anna 21

Δραστήριο μέλος

Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα.
Είναι 2 μηνων αγορακια, βρισκονται στη Θεσσαλονικη και τα εχω μεγαλωσει απο 10 ημερων. Ψαχνουν τους παντοτινους τους γονεις ειτε μαζι ειτε χωρια! Θα δοθουν με συμβολαιο υιοθεσιας, με προϋποθεση τη στειρωση στην καταλληλη ηλικια, κατα προτιμηση για μεσα στο σπιτι. Είναι αποπαρασιτωμενα, τρωνε κανονικα την τροφη τους και πηγαινουν στην αμμο τους. Για οποια απορια στην προσαρμογη τους μπορω να βοηθησω. περιμενουν εναγωνιως! :)

τηλεφωνο επικοινωνιας 6945543740

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ Μ.Κ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ 328/2012

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P1040333.jpg
    P1040333.jpg
    599,6 KB · Εμφανίσεις: 350
  • P1040272.jpg
    P1040272.jpg
    472,6 KB · Εμφανίσεις: 1.911
  • P1040315.jpg
    P1040315.jpg
    469,4 KB · Εμφανίσεις: 197
  • P1040220.jpg
    P1040220.jpg
    515,5 KB · Εμφανίσεις: 161
  • P1040292.jpg
    P1040292.jpg
    577 KB · Εμφανίσεις: 189
Απάντηση: Χαρίζονται 2 πανέμορφα, γουργουριστά και παιχνιδιάρικα γατάκια στη Θεσ

Ψυχές μου! Αγάπες μου! Την καλύτερη τύχη να έχετε μεζεδάκια μου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζονται 2 πανέμορφα, γουργουριστά και παιχνιδιάρικα γατάκια στη Θεσ

Αχ Παναγιτσα μου, τι κοιλιτσες, τι αυτακια, τι ματακια, τι μουτρακια, τι κορμακια ζαχαρενια. Ειλικρινα απορω που δεν εχουν βρει ακομα σπιτακια, ευχομαι με το καλο και συντομα.;)

Την καλύτερη τύχη εύχομαι στα φατσόνια!!! :D

Να διευκρινίσω μονο οτι το τριχωμα του ασπρο-γκρι επεσε το πασχα γιατι επαθε μυκητιαση (πολυ συνηθισμενο ειδικα σε μωρα). καναμε θεραπεια και ειναι μια χαρα εδω και βδομαδες. απλα φαινεται περιεργο το τριχωμα του και στις φωτος γιατι τωρα μακραινει παλι το καινουργιο τριχωμα του :) φαινεται οτι θα γινει ημιμακρυτριχο, να δω ποιος θα μπορεσει να του αντισταθει μολις φουντωσει παλι!

Μια χαρά φαίνονται και τα 2 πάντως, πανέμορφα και με αυτιά ραντάρ! :D
Πιστεύω ότι σύντομα θα βρουν σπίτι και τα 2, είναι πολύ όμορφα φατσόνια! :)

Είναι πανέμορφα!!! ειδικά το ένα το άσπρο-γκρι πεθαίνωωωωω!!! :D εύχομαι να βρουν γρήγορα το σπιτάκι τους!!!:D

αμην βρε παιδια μακαρι! 2 μηνες σχεδον ψαχνουμε και μου εχουν σπασει τα νευρα με τους "ακαταλληλους" που εμφανιζονται... ειναι ολοι σιγουροι οτι τα θελουν συμφωνουν με ολους τους ορους, ερχονται να μιλησουμε και τοτε μου σκανε οτι τελικα δεν τα θελουν για μεσα στο σπιτι (οπως με ειχαν διαβεβαιωσει τηλεφωνικως) αλλα για την αυλη της μαμα τους!!! απο την οποια φυσικα τα προηγουμενα χαθηκαν (τι περιεργο) αφου ουτε καν στειρωμενα ηταν......... και πολλα αλλα κουφα σκηνικα, πολυ ατυχα αυτα τα γατακια μεχρι στιγμης, δεν ειχα απογοητευτει ποτε αλλη φορα τοσο πολυ.

Γιωργο, τα αυτια ρανταρ οντως :hehe::hehe: και να φανταστεις οταν ηταν μωρα μου εστελναν να με ρωτησουν πως θα γινουν τα αυτα τους οταν μεγαλωσουν!!!! ημιαιμακια ειναι ρε παιδια πως να γινουν! απλα ειναι τωρα η αχαρη- για μενα τουλαχιστον- ηλικια που γινονται απο μικρα γατακια πιο μεγαλα και τα αυτια φαινονται δυσαναλογα μεγαλα :redface:

κατερινα, αστα το ασπρο-γκρι δεν παιζεται! ειναι ερωτας αυτο το γατι. οι φωτος το αδικουν πολυ. πιο εκφραστικα ματακια δεν εχω δει. ασε που το ακουμπας και γουργουριζει, το μονο που θελει ειναι μια αγκαλια να χωθει! :)

Αννα όσο το βλέπω τι να σου πω....είναι μούρλια!!! εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί καλό σπιτάκι για όλα!!! είναι τόσα πολλά πια και ο κόσμος έχει λαλήσει...τι να πω μόνο τα καλύτερα να σκεπτόμαστε και θα ρθουν!!!

Μην απογοητεύεσαι! Το καλό πράγμα αργεί λίγο μερικές φορές. Σίγουρα θα έρθει το καλύτερο για τα μωρά.
(Μα είναι τώρα αυτές φατσούλες για αυλή;; :no::no::no: )

ευχαριστω ειρηνη! ναι μωρε και εγω δε θελω να πανε σε αυλη, αλλα αν βρεθει ανθρωπος που να τα θελει και να ειναι υπευθυνος, θα πανε σε αυλη, δεν εχουμε και πολλες επιλογες... τωρα βρισκονται σε φιλοξενια, δυστυχως για λιγες μερες ακομη και μετα δεν εχω που να τα παω :/:

η πλακα ειναι οτι αυτην που τα ηθελε τελικα για την αυλη της μαμας της (απαραδεκτη γιατι με διαβεβαιωσε οτι τα θελει για μεσα στο σπιτι της απο την αρχη και μιλουσαμε 10 μερες για να την βολεψει να βρεθουμε...) δε χρειαστηκε καν να την "απορριψω" εγω... με το που ακουσε για συμβολαιο υιοθεσιας (που της το ειχα πει και τηλεφωνικως φυσικα) και οτι προβλεπεται δυνατοτητα ελεγχου απο εμενα να δω αν ειναι τα γατακια καλα ειπε οτι αγχωθηκε και δεν μπορουσε να μου το εγγυηθει, ασχετα αν εγω τη διαβεβαιωνα οτι το μονο που θελω ειναι να τηρει τις δικες της υποχρεωσεις απεναντι τους... δλδ ατυχηματα προφανως συμβαινουν σε ολους μας... τεσπα λεει αγχωθηκε και εφυγε και θα με επαιρνε την αλλη μερα το αργοτερο ειπε, δεν πηρε ποτε φυσικα. και μετα απο αυτο μου στελνει μια αλλη κοπελα και μου λεει οτι τα θελει πολυ και τα 2 και οτι μου εκανε αναπαντητη! της απανταω οκ παρε με να μιλησουμε και δε με παιρνει ποτε.... ασχετα αν την παρακαλεσα να με ενημερωσει αν αλλαξε γνωμη, για να ξερω και εγω......

αυτο συμβαινει καθε βδομαδα 2-3 φορες παιδια, ειναι και η εξεταστικη, πραγματικα δεν τους καταλαβαινω καποιους ανθρωπους... :mpinelik::mpinelik::mpinelik:

Είναι πανέμορφα!!
Στη σχολη σου εχεις βάλει αφισουλα με τα μικρά?
Σιγουρα θα υπάρχουν φοιτητες που θα θελουν, και θα μπορουν να τα φροντισουν!!
Ή ακόμη και σε πετ σοπ??

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετοί βαρεμένοι εκέι έξω!!!
Εμένα να δεις τι μου άτομα μου είχαν τύχει!!! Αστο μην το ψάχνεις! απλα προσπέρνα τους! Και όταν σου λένε για αυλή αν δεν πας να την δεις η ίδια , μην τα δίνεις
Υπάρχουν ΄'ανθρωποι που μπροεί να έχουν διαθέσιμο τον ακάλυπτο μιας πολυκατοικίας και τα γατάκια να είναι απολύτως ασφαλή!!! Ούτε να μπαίνουν άλλες γάτες, και αυτά να κάνουν τις βόλτες τους και να παίζουν!!

Το γκρι μου θυμίζει τον Peter Pan με αυτά τα αυτάκια!!! xexexe

Τελευταία επεξεργασία:
ευχαριστουμε backdrop! οχι δεν εχω βαλει αφισες πουθενα, ειμαι σε κρισιμη περιοδο (ενα μαθημα για πτυχιο) και δεν εχω δυστυχως χρονο. μονο προωθησεις στο ιντερνετ κανω.

ναι ετσι ειναι οπως τα λες, δεν αναλαμβανω την υιοθεσια ζωου πρωτη φορα, απλα αυτη τη φορα παρουσιαζονται μονο τετοιες περιπτωσεις. οπου και να υιοθετηθουν (δλδ και μεσα σε σπιτι) θα τσεκαρω το χωρο πρωτα, αυτο ειναι σιγουρο.

peter pan ε? εχεις δικιο του ταιριαζει! θα δειτε που θα μεγαλωσει και τα αυτια του θα φαινονται φυσιολογικα σε μεγεθος :P

θα δειτε που θα μεγαλωσει και τα αυτια του θα φαινονται φυσιολογικα σε μεγεθος :P

Φυσικά! Εμένα καθόλου άχαρη δεν μου φαίνεται αυτή η φάση της ανάπτυξής τους... Αυτάκια ξεαυτάκια, είναι όλα τους για φάγωμα!!! :slourp:

:) ευχαριστουμε φωτεινη! σου αφιερωνουμε την αγουροξυπνημενη μας φωτογραφια!

Συνημμένα

• P1040298.jpg
    P1040298.jpg
    393,4 KB · Εμφανίσεις: 55

Τι μου κάνεις μεσημεριάτικα άκαρδη και μου ανοίγεις την όρεξη!!! :crazy: Τι παιζί είν' αυτό!!!!

:hehe::hehe::hehe: παιδι για πολλες αγκαλιες! :inlove::inlove:

Μπορώ να έρθω να το δαγκώσω??? Μόνο τόσα δα λιγάκι!!!!!!!:D:D

Νάζι και κακό!!!
Κοριτσάκια ή αγοράκια είναι??

αγορακια ναζιαρικα! παρε μια ιδεα (ευπροσδεκτα τα δαγκωματα!)

Συνημμένα

• P1040260.jpg
    P1040260.jpg
    337,1 KB · Εμφανίσεις: 55
  • P1040261.jpg
    P1040261.jpg
    347,7 KB · Εμφανίσεις: 35

Ειναι τοσο μα τοσο ομορφα!!!!! Την καλυτερη τυχη να εχουν!!!!
Πως τους παει το ροζ!!!!!!! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back