kat-cats
Διάσημο μέλος
αγορακια ναζιαρικα! παρε μια ιδεα (ευπροσδεκτα τα δαγκωματα!)
μα τι ναζιάρικο και όμορφο που είναι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
επι τη ευκαιρια να ενημερωσω οτι μαλλον το ασπρο-πορτοκαλι βρηκε σπιτι
σημερα επικοινωνησε μαζι μου μια κυρια, ο γιος της οποιας το θελει σαν τρελος, απλα μενουν στα Γιαννιτσα και μαλλον θα τους το παμε μια απ τις επομενες μερες. στειλτε μας θετικη ενεργεια να πανε ολα καλα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Να πάνε όλα τέλεια με την υιοθεσία του κοκκινομάλλικου κουκλιού!! 'Αντε, να παίρνει σειρά και το ναζιάρικο το γκριζάκι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Υπέροχα νέα Άννα μου!!! Χάρηκα τόσο!
Αχ, αυτό το γκριζάκι είναι ένας έρωτας..... Γαμώτο να μην μπορώ να το φάω.....

kat-cats
Διάσημο μέλος
Υπέροχα νέα!!! με το καλό να πάει σπιτάκι του!!! να πάρει σειρά και ο άλλος ο πανέμορφος γκριζάκος....

anna 21
Δραστήριο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
ευχαριστουμε κατερινες μου!![]()
επι τη ευκαιρια να ενημερωσω οτι μαλλον το ασπρο-πορτοκαλι βρηκε σπιτισημερα επικοινωνησε μαζι μου μια κυρια, ο γιος της οποιας το θελει σαν τρελος, απλα μενουν στα Γιαννιτσα και μαλλον θα τους το παμε μια απ τις επομενες μερες. στειλτε μας θετικη ενεργεια να πανε ολα καλα!
Αυτή είναι πάρα πολύ ευχάριστη εξέλιξη, μακάρι να υιοθετηθεί όντως και να περάσει ζωή χαρισάμενο στο νέο του σπίτι!

Κι εύχομαι να βρει σπίτι κι ο γκρίζος της παρέας!

anna 21
Δραστήριο μέλος
ειμαι πολυ χαρουμενη και για την οικογενεια που βρηκε και γιατι ηταν λες και βρισκοταν εκει απο παντα. δε διστασε καθολου με το που πηγαμε αρχισε να εξερευνει και μετα επαιζε με ο,τι εβρισκε

και στη διαδρομη ακομη ηταν πολυ ηρεμο (αν και σημερα χωριστηκε πρωτη φορα απ το αδερφακι του) εκανε ενα νιαου και μετα καθοταν και μας κοιτουσε μεχρι να φτασουμε. μενει το ασπρο-γκρι γατακι (πρεπει να του βγαλω προσωρινο ονομα δε γινεται ετσι δουλεια
) που του εχω και περισσοτερη αδυναμια μιας και ειναι πιο ευαισθητο και τρυφερο σαν χαρακτηρας. οσο ηταν σε εμενα με το που εμπαινα στο δωματιο που ηταν εκλαιγε να ανεβει στην αγκαλια μου, χωνοταν σε ενα σημειο πανω μου και αρχιζε να γουργουριζει. οποιος το υιοθετησει αυτο το πλασμα θα ειναι πολυυυ τυχερος! ειναι τοσο ερωτευσιμο που αν μπορουσα οικονομικα και εμενα σε δικο μου σπιτι, θα το ειχα κρατησει. 
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
anna 21
Δραστήριο μέλος
το ασπρο-γκρι γατακι ηρθε να το παρει σημερα η ελενη η καινουργια του μαμα που πεταξε αυθημερον απο αθηνα μονο και μονο για το παραλαβει
θα εχει παρεα και αλλες 2 γατουλες- πολυ κακομαθημενες
- και θα γινει και αυτο ενας κακομαθημενος γαταρος! στα πουπουλα θα το εχει το μωρο μου
ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση και τα καλα λογια. εδω το αλλο μωρο σε προσφατη φωτο στο καινουργιο του σπιτι- κακοπερναει το καημενο

Συνημμένα
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τέλεια!!!

Εύχομαι τα καλύτερα και για τα 2!!!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
τα μωρα μου υιοθετηθηκαν!![]()
το ασπρο-γκρι γατακι ηρθε να το παρει σημερα η ελενη η καινουργια του μαμα που πεταξε αυθημερον απο αθηνα μονο και μονο για το παραλαβειθα εχει παρεα και αλλες 2 γατουλες- πολυ κακομαθημενες
- και θα γινει και αυτο ενας κακομαθημενος γαταρος! στα πουπουλα θα το εχει το μωρο μου
ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση και τα καλα λογια.
εδω το αλλο μωρο σε προσφατη φωτο στο καινουργιο του σπιτι- κακοπερναει το καημενο![]()
Πω... πήξιμο!! Βασανίζεται το δόλιο! Μην πείτε ότι δεν είναι πρόβλημα να μην ξέρεις με ποια σειρά να τεντώσεις τα πατουσάκια σου αράζοντας σε ένα μαλακό καναπέ!!

Μπράβο τα καμαράκια! Καλή τύχη!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Απαπα, μηπως θα επρεπε να το παρεις πισω το καημενο το γατακι, δειχνει να περναει μεγαλα ζορια εκει που ειναι.

Επιτελους Αννα μου, εισαι η αποδειξη οτι οποιος επιμενει και προσπαθει, στο τελος επιτυγχανει, τους ευχομαι υπεροχες ζωουλες να εχουν και να μπορεσεις κι εσυ με ικανοποιηση να ξεκουραστεις.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool