Χαρίζονται 2 υπέροχα γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Bello

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Bello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
Ο Ροδόλφος και ο Σπάικ είναι δύο υπέροχα αρσενικά γατάκια περίπου 4 μηνών τα οποία βρέθηκαν με διαφορά 3 ημερών χτυπημένα από αυτοκίνητο στην περιοχή των Άνω Πατησίων. Εγχειρίστηκαν και τώρα αναρρώνουν. Είναι πολύ γλυκά, παιχνιδιάρικα και χαδιάρικα. Αναζητούν ιδιοκτήτη που θα τα αγαπάει και θα τα φροντίζει. Αν κάποιος επιθυμεί να πάρει και τα δύο θα είναι πολύ τυχερός γιατί αγαπιούνται υπερβολικά, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, καθότι πρόκειται μάλλον για αδερφάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00205.jpg
    DSC00205.jpg
    506,9 KB · Εμφανίσεις: 151
Είναι πολύ όμορφοι κι οι 2 οι μικροί! ;)
Άντε, μακάρι να έχουν την καλύτερη τύχη! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πολύ. Ειδικά ο Ροδόλφος (ο κοκκινούλης) έχει εκπληκτικό χαρακτήρα δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει, είναι τόσο ήρεμος παρόλο που ζει μέσα στο κλουβί προς το παρόν για να μην κουράζει το εγχειρισμένο ποδαράκι του.

Για όποιον ενδιαφέρεται για τις 2 αυτές πανέμορφες μπαλίτσες, όπως μου αρέσει να τα φωνάζω, μπορεί να επικοινωνήσει στο 6972011996. Θα δοθούν εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις μπαλίτσες μου; είναι τόσο γλυκά και παιχνιδιάρικα παρόλο που πέρασαν δύσκολα, δείχνουν πολυ ευγνωμοσύνη που ξεχειμωνιάζουν σε σπίτι. Ας βοηθήσουμε να μην ξαναβρεθούν στο δρόμο.

Eίναι πολύ όμορφα και τα δύο! Εύχομαι να βρουν σύντομα το σπιτάκι τους!

Πράγματι είναι πολύ όμορφα! Καλή τους τύχη! :)

Κι εγώ το εύχομαι αν και έχω αρχίσει να απελπίζομαι. Ούτε ένα τηλεφώνημα και θέλω να φύγω σε 20 μέρες στο εξωτερικό και θα θελα να τα χω τακτοποιήσει μέχρι τότε.

Φαντάζομαι ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες ( αγγελία σε όλα τα φιλοζωικά sites, σε όλα τα sites αγγελιών, facebook, twitter, αφισάκια σε pet shops, κτηνιάτρους, μέρη που συχνάζουν πολλοί νέοι άνθρωποι, ίσως και βιντεάκι) .
Μια μικρή συμβουλή: Πόσταρε πάνω από μια φώτο και επαναλάμβανε την αγγελία κάθε εβδομάδα μετά την Πέμπτη (οι περισσότεροι κοιτούν τις αγγελίες παρασκευοσαββατοκύριακο).
Καλή τύχη στα φατσόνια:happy:

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή αλλά τι εννοείς να επαναλαμβάνω την αγγελία; επιτρέπεται;

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή αλλά τι εννοείς να επαναλαμβάνω την αγγελία; επιτρέπεται;
Εννοει προφανως,,να μπαινεις συχνα στο θεμα αυτο..και να γραφεις νεα τους.Καλη τυχη ευχομαι.:)

Ευχαριστώ και πάλι.

Εδώ οι μπαλίτσες σε νέα ενσταντανέ!

Συνημμένα

• DSC00222.jpg
    DSC00222.jpg
    506,4 KB · Εμφανίσεις: 45
  • DSC00230.jpg
    DSC00230.jpg
    551,3 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC00232.jpg
    DSC00232.jpg
    503,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC00225.jpg
    DSC00225.jpg
    521,9 KB · Εμφανίσεις: 34
Εδώ οι μπαλίτσες σε νέα ενσταντανέ!

Κουκλιά είναι!!:D
Ευχομαι την καλύτερη τύχη να έχουν:)

Κι εγώ τα βρίσκω πανέμορφα και τρισχαριτωμένα, σήμερα μου τηλεφώνησαν κι ελπίζω όλα να πάνε καλά και σε 2 εβδομάδες να είναι στο νέο τους σπίτι. Περιττό να πω ότι θα μου λείψουν πολύ.

Ναι είναι περιττό να το πεις αυτό..
Ασε το έχω ζει πολλές φορές και μιλάμε για κλάμα....
Εάν τα πάρουν μαζί θα είναι ακόμα καλύτερα:)
Να προσέξεις να πάνε σε καλά χέρια:) τόσο κόπο έκανες:) και μπράβο σου!

Ειδικά ο Ροδόλφος είναι έρωτας :inlove::inlove::inlove:, έχει απίστευτο χαρακτήρα. Το υπέροχο είναι ότι μου τα ζήτησαν μαζί, υπέροχο γι' αυτά γιατί δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αγαπημένα είναι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά πραγματικά! Θα τα δώσω και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Αλήθεια που μπορώ να το κατεβάσω;

Ειδικά ο Ροδόλφος είναι έρωτας :inlove::inlove::inlove:, έχει απίστευτο χαρακτήρα. Το υπέροχο είναι ότι μου τα ζήτησαν μαζί, υπέροχο γι' αυτά γιατί δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αγαπημένα είναι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά πραγματικά! Θα τα δώσω και με συμβόλαιο υιοθεσίας. Αλήθεια που μπορώ να το κατεβάσω;

Μπράβο!Αυτά είναι καλά νεά:)Εύχομαι τα καλύτερα:)
Ρίξε μια ματιά εδώ για το συμβόλαιο
https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-να-δώσετε-ένα-γατάκι.219985/

Ευχαριστώ πολύ :D

Οι μπαλίτσες μου έχουν γίνει οι τέλοιοι σπιτογατοι, τρελαίνονται για χάδια, φαγητό... και να παίζουν με τον Σμίγκολ και φυσικά ο Σπάικ έχει ξεσαλώσει παραθέτω και φωτογραφίες για του λόγου το αληθές:)

Συνημμένα

• DSC00243.jpg
    DSC00243.jpg
    468,9 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC00219.jpg
    DSC00219.jpg
    561,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC00252.jpg
    DSC00252.jpg
    452,3 KB · Εμφανίσεις: 39
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back