Χαρίζονται 2 υπέροχα γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παρακαλώ πολύ τον Γιώργο που επικοινώνησε μαζί μου και ενδιαφέρθηκε να υιοθετήσει τα μικρούλια μου να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί δεν έχω τηλέφωνο επικοινωνίας ακόμα και αν άλλαξε γνώμη για να ξέρω τι να κάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενημερώνω όλους τους γατόφιλους ότι τα γατάκια είναι περίπου 7 μηνών και απ' ότι κατάλαβα αυτό είναι πρόβλημα :( οπότε επαναφέρω την αγγελία και προσθέτω ότι εξακολουθούν να είναι τα πιο γλυκά χνουδωτά πλάσματα που έχω συναντήσει στη ζωή μου και μετά από επίσκεψη σε κτηνίατρο είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα. Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει το τηλεφωνο έχει δοθεί στην αρχή του θέματος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι 2 πραγματικα κουκλια και φανονται γλυκητατοι χαρακτηρες:)
Οσοι εχουμε γατες νομιζω οτι δε δινουμε τοση σημασια στην ηλικια, ισα ισα που 7 μηνων εχουν ξεπερασει τη μωρουδιακη χαζομαρα ( για καποιον που δε θελει να ασχολειται συνεχεια μαζι τους) και ειναι ακομα αρκετα μικρα για να διαμορφωσουν χαρακτηρα.
Οπως και να εχει ευχομαι τα καλυτερα!

Εγώ συμφωνώ αλλά δυστυχώς δεν έχει σημασία τι λέμε εμείς άσε που εγώ μωρά τα βλέπω. Εξάλλου δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει μεγάλα. Μεγάλα για τι;:confused:

Βασικα.η καλυτερη ηλικια ειναι 7 μηνων.Δεν καταλαβαινω τι κολληματα εχουν ορισμενοι.
Τεσπα..καλη τυχη να εχουν τα μικρα.:)

Ευχαριστώ πολύ Έφη. Εγώ πάντως να διαβεβαιώσω όποιον τα πάρει ότι θα κάνει το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό του. ;)

Είναι μούρλια και τα δυο μαζί. Και εγώ τον δεύτερο τον πήρα 8 μηνών. Η ηλικία αυτή είναι πολύ καλή.Με λίγη τύχη πιστεύω ότι θα δοθούν. Είναι και πολύ όμορφα τα άτιμα:P

Είναι απίστευτα όμορφα όντως:yes: λυπάμαι που το λέω αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι όπως είναι τα άτομα που έχω "γνωρίσει" σε αυτό το φόρουμ. :(

Δυστυχώς ο Ροδόλφος έπρεπε να υποβληθεί και σε δεύτερο χειρουργείο για το ποδαράκι του γιατί με το πρώτο δεν τα πήγε καλά και θα παραμείνει στο κλουβί του κι άλλο, αλλά στωϊκά υπομένει την κατάστασή του και δείχνει απίστευτη τρυφερότητα και ευγνωμοσύνη. Έχουν αποπαρασιτωθεί κι εμβολιαστεί και τα 2 και μου έχουν κλέψει την καρδιά. Σύντομα θα ανεβάσω κι άλλες φωτογραφίες τους.

αχ ψυχουλα μου.:(..περαστικα του .

Ευχαριστούμε. Το έχω βάλει πείσμα και θα τον κάνω καλά ο κόσμος να χαλάσει. ;)

Καλη επιτυχια ευχομαστε στον κουκλο:hug:

Σιδερένιος να είναι!!

Πραγματικά κουκλιά και τα 2..
Υπομονή..Θα βρεθεί σπιτάκι αλλά ποτέ δεν ξέρεις το πότε..
Μόλις πριν λίγο έδωσα γατούλη ηλικίας 1,5 έτους.. ;)

Ευχαριστούμε, το πρόβλημα είναι ότι όσο περισσότερο μένουν σε μένα τόσο περισσότερο δένομαι από την άλλη όμως είναι πολύ δύσκολο για μένα να έχω 4 γατιά...από πολλές απόψεις.

Ευχαριστούμε, το πρόβλημα είναι ότι όσο περισσότερο μένουν σε μένα τόσο περισσότερο δένομαι από την άλλη όμως είναι πολύ δύσκολο για μένα να έχω 4 γατιά...από πολλές απόψεις.

Και πάλι σε καταλαβαίνω απόλυτα..
Προσωπικά τα γατάκια τα προηγούμενα τα έδωσα πριν 3 μήνες και ακόμα τα σκέφτομαι και μου λείπουν..
Το μόνο που μπορείς να σκέφτεσαι και να καθησυχάζεσαι είναι ότι θα είναι καλύτερο για όλους σας..
Υπομονή και πάλι..

Καλησπέρα, όπως ίσως έχετε διαβάσει και στο θέμα του Ζώη τα γατάκια μου τα ζήτησε ένα παιδί από Θεσσαλονίκη ο οποίος έχει ζητήσει και τον Πολυζώη. Επειδή αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι φαίνεται περίεργο ότι ζήτησε 3 γατάκια και μάλιστα και τα 3 από ΑΘήνα το παιδί φαίνεται κατά τα άλλα μια χαρά κι επειδή είναι μακριά και δεν έχω τη δυνατότητα να τον γνωρίσω και να εξετάσω καλύτερα την περίπτωση ζήτησα την βοήθεια της γατοομάδας Θεσσαλονίκης η οποία προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει και την ευχαριστώ πολύ. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσω κι εγώ πιο σίγουρη να προχωρήσω στην παράδοση των γατιών εφόσον η υπεύθυνη εκεί θα τον γνωρίσει και θα τον προετοιμάσει για την υιοθεσία. Θεωρώ ότι είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω προκειμένου να νιώσω σίγουρη ότι θα τους εξασφαλίσω ένα σπίτι που θα φροντίζει και θα αγαπάει όπως εγώ αυτά τα 2 πλάσματα τα οποία μου εχουν κλέψει την καρδιά.
Σας παρακαλώ όλους να προσευχηθείτε ώστε να πάνε όλα καλά γιατί έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ κι έχουν αποδειχθεί αξιολάτρευτα και μαχητικά αφού δεν το έβαλαν κάτω ούτε μία στιγμή.

Όλα καλά θα πάνε! :)
Ας μην είμαστε αρνητικοί !
Και εγώ τα γατόνια μου σχεδόν... μονοκοπανιά τα πήρα, σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου (που τελικά έχει τον... ατελείωτο...;) )
και μια χαρά περνάνε και ούτε που το έχω μετανιώσει!
Ευχόμαστε τα καλύτερα! :flowers:

Ελπιζω να μπορεσει να βοηθησει η γατοομαδα, ευχομαστε τα καλυτερα!

Σας ευχαριστώ όλους και θα σας κρατάω ενήμερους κι εσάς και τη Γιούλα και ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά και για τις 2 μας.

Μακάρι βρε παιδάκι μου!Μόλις έχεις νέα γραψε please!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back