Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Λες κι είναι στον Στρατό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν πέρασες καλά στον στρατό Γιώργο αλλά αυτά την περνάνε ζάχαρη. Όπως βλέπεις έχουν πιάσει όλο τον καναπέ και πρέπει να τους ζητήσω την άδεια για να κάτσω κι εγώ. Είναι αυτό που λένε ότι όταν έχεις γάτες μετά από λίγο νιώθεις ότι εκείνες σε φιλοξενούν στο σπίτι σου.Έχουν πολλή πλάκα έτσι όπως κοιμούνται όλοι μαζί.
Λες κι είναι στον Στρατό!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Όντως, σε λίγο θα πρέπει να τους ζητάς την άδεια για να καθίσεις.

Έχουν και την τάση να απλώνονται φαρδιά - πλατιά οπότε δεν σε βλέπω καλά!

Myrtle
Διάσημο μέλος

Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το τι γέλιο κάνω κάθε μέρα τώρα που έχουν μαζευτεί πολλά δε λέγεται. Όλο κάτι θα κάνουν κάθε μέρα που θα σκάσω στα γέλια. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτά τα υπέροχα μακρύτριχα κουκλάκια ; Εκτός από το όνομά τους ακούνε και στο αρκουδόγατα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφού είμαι πανέμορφος!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηθελα να καταθέσω και μία απορία. Και τα δύο όπως φαίνεται είναι μακρύτριχα, όταν περπατάνε η ουρά τους η οποία είναι σαν αλεπούς είναι πάντα σηκωμένη. Τα δικά μου που είναι κοντότριχα δεν την σηκώνουν πάντα. Ξέρετε αν αυτό το κάνουν γιατί είναι μακρύτριχα ή είναι δικό τους χαρακτηριστικό;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Freddie; από που πήρε το ονομά του;O Freddie έχει συνέχεια την ουρά σηκωμένη..ακόμα και τωρα που σου γράφω και είναι κοντότριχος!!![]()
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Freddie; από που πήρε το ονομά του;
Aπό τον freddie Mercury των Queen και του Elvis απο τον Elvis Prisley

δισυλλαβα ονοματα θρύλων!!

Marc (Bolan) και David (Bowie) ήταν υποψηφια αλλά δεν ΄ηταν δισυλλαβα που το προτιμουσαμε!

Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα σε λάτρεψα οι 3 στους 4 που είπες είναι οι αγαπημένοι μου τραγουδιστές συγκροτήματα. Ο Freddie δε είναι ο καλιτέχνης που λάτρεψα και λατρεύω. Ακόμα θυμάμαι που ήμουν και τι έκανα όταν άκουσα την είδηση του θανάτου του....πολύ κλάμα.Aπό τον freddie Mercury των Queen και του Elvis απο τον Elvis Prisley
δισυλλαβα ονοματα θρύλων!!
Marc (Bolan) και David (Bowie) ήταν υποψηφια αλλά δεν ΄ηταν δισυλλαβα που το προτιμουσαμε!![]()
sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
ΌντωςΤώρα σε λάτρεψα οι 3 στους 4 που είπες είναι οι αγαπημένοι μου τραγουδιστές συγκροτήματα. Ο Freddie δε είναι ο καλιτέχνης που λάτρεψα και λατρεύω. Ακόμα θυμάμαι που ήμουν και τι έκανα όταν άκουσα την είδηση του θανάτου του....πολύ κλάμα.

Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ γενικά έχω ένα κολληματάκι με το glam rock(ε,όχι μονο και με πολλά άλλα είδη) και όπως καταλαβαίνεις από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι το Velvet goldmine
https://www.youtube.com/watch?v=tHk_HALSVKo
https://www.imdb.com/title/tt0120879/
Και πίστεψε με,δεν πρέπει να λείπει από την συλλογη σου το soundtrack της ταινίας!!Ακουσε το και θα με θυμηθεις!!
Πρέπει να το βρείς,να το κατεβάσεις με κάποιο τρόπο να το αποκτήσεις!!
Στη τελική στο γράφω και εγώ!μου πήρε πολλά χρόνια να το βρω γιατί ήθελα να το αγοράσω αυθεντικό!!
sorry για το οφ τοπικ

συνεχίζουμε σε pm η΄ στο https://www.mypetz.gr/posts/5818768/
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool