kat-cats
Διάσημο μέλος
Είναι τρία αγοράκια, μακρύτριχα, μεταξύ 20 και 25 ημερών και φιλοξενούνται προσωρινά αλλά μέχρι το Σεπτέμβριο μόνο, μετά η τύχη τους είναι αβέβαιη...
Θα δοθούν μόνο για μέσα στο σπίτι, με προυπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6980153678 ή στο μέιλ vivliolatrhs@gmail.com
(Nine Lives Reg. No. 2157/08 )
Να σας συστηθούμε λοιπόν!
Neil Gaiman
Stephen King
Lovecraft
Ομαδικές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Να βάλει η θεά τύχη το χέρι της να βρεθείτε στα καλύτερα σπιτάκια, ώστε να ξεχάσετε τις ιστορίες τρόμου και να ζήσετε μόνο ευτυχισμένες ιστορίες αγάπης!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Γρηγορα με ενα καλο σπιτακι!
kat-cats
Διάσημο μέλος
Αγαπουλίνια, λαχταριστά χνουδο-γλυκάκια!![]()
Να βάλει η θεά τύχη το χέρι της να βρεθείτε στα καλύτερα σπιτάκια, ώστε να ξεχάσετε τις ιστορίες τρόμου και να ζήσετε μόνο ευτυχισμένες ιστορίες αγάπης!
![]()
Μωρε τι ζαχαρωτα ειναι αυτα!Γρηγορα με ενα καλο σπιτακι!
![]()
Σας ευχαριστούμε πολύ!!! μακάρι όλα να πάνε τέλεια για τα μωρούλια!!

kat-cats
Διάσημο μέλος
Ο Neil περσοφέρνει κιόλας, τώρα που τον βλέπω από κοντά.
Eπείγει, και το εννοώ, να υιοθετηθούν γιατί πραγματικά δεν μπορώ να αναλάβω και αυτά τώρα.
Αν ενδιαφέρεται κανένας από Θεσσαλονίκη, θα ανέβω κιόλας αύριο ή την παρασκευή.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Κι εύχομαι αν όχι σήμερα, μια από τις επόμενες, να είναι η μέρα που κάποια μάτια θα σας ερωτευτούν κεραυνοβόλα και κάποια χέρια θα σας αγκαλιάσουν και θα σας φέρουν στο σπιτάκι των ονείρων σας

kat-cats
Διάσημο μέλος
αναζητούν το σπιτάκι τους.
dorothea_v
Νεοφερμένο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
ποσο ομορφες ψυχουλες.... πες μου σε παρακαλω αν βρηκανε σπιτι....
Δεν έχουν βρει ακόμα σπιτάκι....
dorothea_v
Νεοφερμένο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
χθες εχασα το γατακι μ σε ατυχημα ... Θέλω πολύ να παρω ενα να του δωσω ολη την αγαπη μ... το χειμωνα μενω σε διαμερισμα Θεσσαλονίκη ποσο εύκολο ειναι να κρατησω ενα γατακι σε διαμερεισμα? το προηγούμενο το ειχα σε μονοκατοικια με τεραστιο κηπο κ μπαλκονι ... εκανε την αναγκη τ εξω ηταν ελευθερο κ οποτε ηθελε απο το μπαλκονι εμπαινε σπιτι...αν μπορεις πες μου τι χρειάζετε για την αναγκη του μεσα σε ενα διαμερεισμα
Πολύ λυπάμαι για το γατάκι σου...κρίμα

Τα μωράκια αυτά είναι μωρουλάκια και είναι πολύ τρυφερά και επ ουδενί δεν τα δίνουμε για εκτός σπιτιού! όπως βλέπεις και από αυτό που έπαθε το γατάκι σου οι κίνδυνοι είναι πολλοί ακόμη κι όταν οι συνθήκες είναι "ιδανικές".... μεγάλο μπαλκόνι, τεράστιος κήπος κλπ.
Αυτά που χρειάζεται ένα γατάκι είναι πολύ λίγα. Ξηρά τροφή ή/και κονσέρβα, άμμο για την ανάγκη του με μια κλειστή ή ανοιχτή αμμολεκάνη, νεράκι και πολλή αγάπη!!! Τίποτα άλλο...όλα είναι πολύ απλά και επειδή είναι και μωράκια είναι ήδη μαθημένα σε σπίτι και είναι εξαιρετικά χαδιάρικα.
Αν επίσης δεν σε ενοχλεί, επειδή αυτά τα δύο είναι αδερφάκια και έχουν μάθει το ένα το άλλο θα ήταν όμορφο να υιοθετηθούν μαζί!
Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με την κοπέλα η οποία μπορεί να σου δώσει ότι πληροφορία χρειάζεσαι (πληροφορίες στο τηλέφωνο 6980153678 ή στο mail vivliolatrhs@gmail.com )
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

dorothea_v
Νεοφερμένο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
πονεσα τοσο πολυ απο την καταραμμενη αυτη στιγμη που δε πρόκειται να αφήσω γατακι έκτος σπιτιου σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο θα επικοινωνησω με την κοπελα... να είσαι καλα
Σε καταλαβαίνω...
όπως και πολλοί από εμάς...όλοι έχουμε χάσει δυστυχώς κάποιο ζωάκι και έχουμε πονέσει...και γι αυτό και σου πρότεινα να το δεις απλά - έτσι όπως πραγματικά είναι! Κλείνοντας να σου πω ότι μία από τις γατούλες μου τη βρήκα την ημέρα που έχασα την πρώτη μου γατούλα....δύσκολες στιγμές πολύ....αλλά με τη βοήθεια της Κίρας μου το πέρασα πιο εύκολα... πάντα τη θυμάμαι και τη νοσταλγώ αλλά δυστυχώς έτσι είναι η ζωή.... Εύχομαι να αποφασίσεις το καλύτερο και για σένα και για τα μωράκια!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
χθες εχασα το γατακι μ σε ατυχημα ... Θέλω πολύ να παρω ενα να του δωσω ολη την αγαπη μ... το χειμωνα μενω σε διαμερισμα Θεσσαλονίκη ποσο εύκολο ειναι να κρατησω ενα γατακι σε διαμερεισμα? το προηγούμενο το ειχα σε μονοκατοικια με τεραστιο κηπο κ μπαλκονι ... εκανε την αναγκη τ εξω ηταν ελευθερο κ οποτε ηθελε απο το μπαλκονι εμπαινε σπιτι...αν μπορεις πες μου τι χρειάζετε για την αναγκη του μεσα σε ενα διαμερεισμα
Καταλαβαίνω πολύ καλά πώς νιώθεις..
Αν αποφασίσεις να χαρίσεις την αγάπη σου σε ένα άλλο πλασματάκι (ή πλασματάκια), πράγμα που σου συνιστώ, έχε υπόψη οτι ασφαλώς και δεν θα πάρει τη θέση που είχε στην καρδιά σου το αδικοχαμένο μικρούλι. Κι αυτό, γιατί στην πραγματικότητα για κάθε ψυχή που φεύγει, δεν υπάρχουν "αντικαταστάτες", αλλά "διάδοχοι".
Από την άλλη, θα είναι μια μεγάλη παρηγοριά και θα διαπιστώσεις με τον καλύτερο τρόπο οτι η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ

Όσο για το αν θα συνηθίσει στο μέσα, μη σε απασχολεί καθόλου: Τα περισσότερα μέλη μας (μεταξύ των οποίων και εγώ) όχι μόνο μεγαλώνουμε ένα ή περισσότερα γατιά μέσα σε διαμέρισμα, αντίθετα υποστηρίζουμε και συνιστούμε να μη κυκλοφορούν "έξω", γιατί μπορεί μεν να έχουν μια αίσθηση ελευθερίας, αλλά με τις σημερινές συνθήκες αυτό καταλήγει να είναι απαγορευτικό (και ενίοτε θανατηφόρο) λόγω διαφόρων κινδύνων που καραδοκούν (αυτοκίνητα, φόλες, πτώσεις από μπαλκόνια, μόλυνση από ιούς που μεταφέρουν άλλα αδέσποτα ζώα, ακόμα και να χαθεί μπορεί).
Μη ξεχνάς τέλος, για ό,τι απορία έχεις για το μεγάλωμα και την εκπαίδευσή του, εμείς είμαστε εδώ με προθυμία και χαρά να σε βοηθήσουμε

kat-cats
Διάσημο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Στο μεταξύ πέθανα με το "φατσουλιθράκια", άκρως πετυχημένο θα έλεγα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool