mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρεθηκαν στις 5 Ιουλιου σε αθλια κατασταση στη μηχανη του αυτοκινητου της κοπελας μου.
Ταξιδεψαν 3 χλμ πρωτα και ειναι θαυμα οτι επεζησαν αφου εκει την ημερα επικρατουσε τρομακτικη ζεστη. Ενδεικτικο της ζεστης ηταν πως το καπο ηταν δυσκολο να ανοιχτει επειδη εκαιγε. Το ενα απο τα τρια ηταν σε αθλια κατασταση, βγαζοντας αφρους.
Αμεσως τα πηγαμε σε κτηνιατρο οπου τους εδωσε αγωγη με αντιβιωση και σταγονες για το ενα απο τρια επειδη ειχε προβλημα με τα ματια τους. Στις 5 Ιουλιου ηταν περιπου 3 εβδομαδων συμφωνα με τον κτηνιατρο.
Τα 3 αδερφακια μεχρι και σημερα φιλοξενονται απο τη κοπελα μου και χαίρουν ακρας υγείας.
Εχουν αποπαρασιτωθει εσωτερικο και εξωτερικα, εχουν ακολουθησει αγωγη με αντιβιωση. Ξερουν να χρησιμοποιούν την άμμο τους
Οπως θα δειτε και στο βιντεακι προκειται για ενα ασπρομαυρο (αρσενικο) και δυο τιγρε (αρσενικο - θηλυκό ). Δυστυχως για την ωρα φωτος δεν εχω καταφερει να βγαλω γιατι ξεχαρβαλώνονται στο παιχνιδι καθε φορά που τα βλεπω.
Δινονται με τη προυποθεση πως θα στειρωθουν, με δικα μας εξοδα, οταν φτασουν τη καταλληλη ηλικια.
πληροφοριες στο bill2933@yahoo.com ή με pm
https://www.youtube.com/watch?v=_5qCGyI4wzk
ΥΓ: Ευχαριστουμε τη κοπελα στο παρκινκ του aldi που βοηθησε στο να βρουμε αμεσα κτηνιατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Μιλαμε τα σπανε τα γατουλινια!
Μακαρι να βρεθει ενα σπιτακι και για αυτα. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κουκλια!
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλή τους τύχη!
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι απιστευτα αξιολατρευτα και τα τρια. Το ασπρομαυρο εχει αναλαβει ηγετικο ρολο και ειναι και το πιο παιχνιδιαρικο αλλα και χαδιαρικο.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ασπρομαυρο ειναι κουκλος....θα γινει πολυ ομορφος γατος. Και αν κρινω απο τα ποδαρακια του και ειδικοτερα τις πατουσες θα γινει μεγαλος γατος!!!
και τα τιγρακια ειναι πολυ ομορφα!!!! :*Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το πρωι δεχτηκα ενα εμαιλ απο εναν ενδιαφερομενο
Τον καλεσαμε και το μεσημερι κιολας πηγε με τη κορη του στο σπιτι της κοπελας μου (οπου φιλοξενούνται τα μικρα). Η κορη του επελεξε το ασπρομαυρο 
Ο ανθρωπος μεχρι και τα κτηνιατρικα εξοδα πηγε να δωσει στη κοπελα μου η οποια φυσικα ουτε για αστειο δεν δεχτηκε.
Η χαρα μας ειναι μεγαλη που καταφεραμε να δωσουμε εστω το ενα.
Μας εχουν μεινει τα δυο τιγρακια τα οποιο ευχομαι να εχουν την ιδια τυχη.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα δυο τιγρακια παραμένουν διαθεσιμα. Ειναι ενα αρσενικο και ενα θηλυκό.
Προ ολιγων ημερων τραβηξα νεο βιντεακι απο τα δυο ζιζανια

Θα δωθουν μαζι με γατοπροικα οπως αμμολεκανη με αμμο, τροφη, παιχνιδάκια.
Ειναι περιπου 9 εβδομαδων (2μηνων) με υποθετικη ημερομηνια γεννησης 7 Ιουνιου.
email: bill2933@yahoo.com ή pm για επικοινωνια
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμεινε η δεσποινις που βλεπετε στις φωτος. Τι ξεχωριστο σε αυτη; Ο χαρακτηρας της. Βγηκε το πιο αγαπησιαρικο απο τα τρια. Τρωει και κανει πατουσακια, σε βλεπει και κανει πατουσακια, σε κοιταει στα ματια και επιζηταει τα χαδια δείχνοντας ακομα και τη κοιλιτσα της οπου θελει να τη χαιδεψεις. Τα δαγκωματακια στο χερι και οι νυχιες γινονται με μετρο αφου καταλαβαινει πολυ καλα πως δεν ειμαστε γατες. Μουσουδιες αμετρητες. Μεχρι και nose kisses εχουμε

Ολα αυτα με κανουν να πιστευω πως τελικα ο χαρακτηρας μιας γατας, εκτος απο τη κοινωνικοποιηση, ειναι και λιγο τζακ ποτ.
Η μικρη πιο αξιαγαπητη δεν γινεται. Που θελω να καταληξω; Μαλλον τελικα θα τη κρατησουμε αν και θα ειναι στο σπιτι των γονιων της κοπελας μου. Εχουμε να λυσουμε καποια μικρα θεματακια εκει και αφου λυθουν, μαλλον αυτο θα ειναι το μονιμο σπιτι της

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool