Είμαστε 2 μηνών περίπου , έχουμε πάει στο γιατρό και έχουμε κάνει και το πρώτο μας εμβόλιο.Μαθαινουμε και να πηγαίνουμε στην άμμο μας ...αμεεεε!!!
Αν θέλετε να σας χουρχουρίζουμε στην αγκαλιά σας, επικοικωνήστε με την προσωρινή μαμά Στέλλα στα τηλ 2310525779 και 6977009713. Έχουμε και mail !!! karagian@gmail.com Θεσσαλονίκη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι και τα 3 τους πανεμορφα...
παντως εμενα για να πω την αληθεια,μου εκλεψε την καρδια το γκρι-κρεμ ζουζουνακι!
καλη τυχη τους ευχομαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα το βαλω παντου!!!!
Μακαρι να εχουν την ιδια τυχη και τα αδερφακια του
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

ολα μια χαρα θα πανε!
θα με βοηθήσετε να βρώ και εγώ ?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool