Χαρίζονται 3 γατάκια....ταράτσας!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sephira

Νεοφερμένο μέλος

Η sephira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Είμαστε 3 αδερφάκια.... ένα κοριτσάκι (η ταρταρουγίτσα) και δύο αγοράκια. Μας βρήκε μια κυρία και μας μπάζεψε στην ταράτσα της σε μια αποθήκη γιατί κινδυνεύαμε στο δρόμο. Η κυρία εχει μέσα στο σπίτι της άλλους 2 γατους και δέν μπορεί να μας κρατήσει . Έτσι θα μας δώσει σε σπιτάκια που θα μας αγαπούν και θα μας φροντίζουν
Είμαστε 2 μηνών περίπου , έχουμε πάει στο γιατρό και έχουμε κάνει και το πρώτο μας εμβόλιο.Μαθαινουμε και να πηγαίνουμε στην άμμο μας ...αμεεεε!!!
Αν θέλετε να σας χουρχουρίζουμε στην αγκαλιά σας, επικοικωνήστε με την προσωρινή μαμά Στέλλα στα τηλ 2310525779 και 6977009713. Έχουμε και mail !!! karagian@gmail.com Θεσσαλονίκη
kryfto.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

paixniditaratsa.jpg

boyo.jpg

kouklos2.jpg

koritsaki.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ψυχουλιτσες μου:redface::redface::redface:
ειναι και τα 3 τους πανεμορφα...
παντως εμενα για να πω την αληθεια,μου εκλεψε την καρδια το γκρι-κρεμ ζουζουνακι!
καλη τυχη τους ευχομαι:D
:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας ευχαριστουμε ... μακάρι να βρεθεί σπιτάκι γιατί έρχεται χειμώνας :'(

ειναι κουκλακιααααααααααααα..αλλα το δευτερο και μενα με εντυπωσιασε..βαλε και στο https://aggeliopolis.gr βοη8αει πολυ

Σε ευχαριστω πολυ -πολυ
θα το βαλω παντου!!!!

είχαμε τηλ για το "σιαμ" και αν ολα πανε καλά απο αύριο θα είναι στο σπιτάκι του
Μακαρι να εχουν την ιδια τυχη και τα αδερφακια του

πολυ καλα νεαααα:clapup::clapup::clapup:
ολα μια χαρα θα πανε!

Τα δύο γατάκια βρήκαν σπιτάκια .....
θα με βοηθήσετε να βρώ και εγώ ? :redface:

catttttt.jpg
cat1l.jpg

Καλο μου...τι ομορφο και γλυκο που εισαι!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back